Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdeníííík píše:veru1234 píše:Zdeníííík píše:No to víš že neměřímveru1234 píše:Ahoj Veru
Ahoj holky jak se daří? já pořád čekám jak to se mnou tento měsíc bude…kdy to vlastně mám dostat netuším, tak to bude asi překvapení
![]()
a jak pokračujete vy ostatní?
,tak u mě probíhá dlouhé čekání do testování
.MS má dorazit příští pátek,tak s testíkama začnu už asi ve středu (jestli to do té doby vydržim)
a taky jestli mě ms nepřepadne o něco dříve ,jako ta poslední
. ty dny jsou nekonečný… A jak pak u tebe ? Měříš si tu bt ?
jsem lempl a přítel by asi nechápal co vlastně dělám a proč
to by bylo řečí a všeho kolem
![]()
![]()
Tak prodávájí ovulační testy ,to by mohlo jít potají
A jdeš k mudr na prohlídku ještě po tom nepovedeným ?
No vidíš to mě nenapadlo tak uvidíme jak to dopadne tedka nebudu to zatím asi hrotit nechám to na přírodě a pak zakročím
![]()
Ne ne už chodit nemusím, jen kdyby se mi něco nezdálo, ale ted mě ani nic nebolí, tak uvidíme jak se bude vše vyvíjet dál…
![]()
Veru tak snad bude brzy ok
Hlavně že tě nic zdravotního netrápí
a můžete se krásně snažit dál ![]()
Zdeníííík píše:
Veru tak snad bude brzy okHlavně že tě nic zdravotního netrápí
a můžete se krásně snažit dál
jo to máš pravdu, však se snažíme skoro každý den poctivě
![]()
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík a jak jste na tom vy? Kolikáty DC máš?
Ahojky
.Já jsem dnes 7.DPO - teď je to dlouhé čekání
A jak pak ty jsi na tom ?
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:Ahojky
Zdeníííík a jak jste na tom vy? Kolikáty DC máš?.Já jsem dnes 7.DPO - teď je to dlouhé čekání
![]()
Já jsem dnes 8DC, takže nás čeká tuleníčko. A co, máš nějaké těhu příznaky?
budeš testovat příští týden ![]()
ManDarinka90 píše:Zdeníííík píše:Já jsem dnes 8DC, takže nás čeká tuleníčko. A co, máš nějaké těhu příznaky?ManDarinka90 píše:Ahojky
Zdeníííík a jak jste na tom vy? Kolikáty DC máš?.Já jsem dnes 7.DPO - teď je to dlouhé čekání
![]()
budeš testovat příští týden
Ty těhu příznaky mívám snad každý měsíc
- má vsugerace
. Jinak se cítím fajn ,jen docela unavená (ale to z práce).Teď nás čeká supr víkend-počasíčko nám snad bude přát
. Jinak já si tento měsíc moc šancí nedávám ,manžel byl na služebce a stihli jsme ovulku jen tak tak
. A tebe čeká asi krásný víkend ,když máte ovulku
,tak držim pěstičky ![]()
Zdeni děkuji moc, sleduji hlen, ale zatím nevím nevík kdy bude ovulka. Minule mě bolelo břicho 10DC, ale ovu to asi nebyla když to neklaplo, tak nevím
a hlen taky zatm není. A vám to taky snad vyšlo ![]()
ManDarinka90 píše:
Zdeni děkuji moc, sleduji hlen, ale zatím nevím nevík kdy bude ovulka. Minule mě bolelo břicho 10DC, ale ovu to asi nebyla když to neklaplo, tak nevíma hlen taky zatm není. A vám to taky snad vyšlo
Zkus si koupit ten ovulační test (testy)
,třeba ti to hodně pomůže
.Je to na potvoru,když člověk neví přesně kdy ovulka přesně probíhá
.Tak dnes jsi 8.den ,tak to teprve určitě příjde ![]()
Holky hlásím dušíka 9DPO a přikládám foto od holek trošku upravené protože ve skutečnosti je to vidět lépe a doufám že to pregnyl není měla jsem jen 3000 jednotek a jsem od něho 11 den tak snad to vyjde teď mi jedna holčina psala že pregnyl už to určo není
pajuch píše:
foto
SUPEEEEEEEEEEEEEEER
![]()
Moc moc moc držim pěstičky
![]()
A pociťuješ nasobě něco ?
Já mám takovou radost za tebe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Právě že vůbec ale tentokrát to po IUI bylo trochu jiné protože jsem občas cítila podbřišek pravý jakoby na MS a pak to vždycky přešlo a jenom občas pnutí prsou ne že by mě bolely ale občas mi tam jakoby zatnulo ale nebudu předbíhat a testím až do pondělí to jedu do CARu ![]()