Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22131
5.5.11 16:56
Zdeníííík píše:
veru1234 píše:
Zdeníííík píše:
veru1234 píše:
Ahoj holky jak se daří? já pořád čekám jak to se mnou tento měsíc bude… :nevim: kdy to vlastně mám dostat netuším, tak to bude asi překvapení :think: :think:a jak pokračujete vy ostatní?
Ahoj Veru 8-) ,tak u mě probíhá dlouhé čekání do testování :zed: .MS má dorazit příští pátek,tak s testíkama začnu už asi ve středu (jestli to do té doby vydržim) :mrgreen: a taky jestli mě ms nepřepadne o něco dříve ,jako ta poslední :think: . ty dny jsou nekonečný… A jak pak u tebe ? Měříš si tu bt ?
No to víš že neměřím :( jsem lempl a přítel by asi nechápal co vlastně dělám a proč :D:D to by bylo řečí a všeho kolem :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:mrgreen: Tak prodávájí ovulační testy ,to by mohlo jít potají :mrgreen: A jdeš k mudr na prohlídku ještě po tom nepovedeným ?

No vidíš to mě nenapadlo tak uvidíme jak to dopadne tedka nebudu to zatím asi hrotit nechám to na přírodě a pak zakročím :pocitac: :pocitac:
Ne ne už chodit nemusím, jen kdyby se mi něco nezdálo, ale ted mě ani nic nebolí, tak uvidíme jak se bude vše vyvíjet dál… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.11 17:08

Veru tak snad bude brzy ok :kytka: Hlavně že tě nic zdravotního netrápí :wink: a můžete se krásně snažit dál :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
5.5.11 17:10
Zdeníííík píše:
Veru tak snad bude brzy ok :kytka: Hlavně že tě nic zdravotního netrápí :wink: a můžete se krásně snažit dál :dance:

jo to máš pravdu, však se snažíme skoro každý den poctivě :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.5.11 17:56

Zdeníííík a jak jste na tom vy? Kolikáty DC máš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 19:06
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík a jak jste na tom vy? Kolikáty DC máš? :hug:

Ahojky :mavam: .Já jsem dnes 7.DPO - teď je to dlouhé čekání :zed: :lol: A jak pak ty jsi na tom ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.5.11 19:09
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
Ahojky :mavam: .Já jsem dnes 7.DPO - teď je to dlouhé čekání :zed: :lol: A jak pak ty jsi na tom ?

Já jsem dnes 8DC, takže nás čeká tuleníčko. A co, máš nějaké těhu příznaky? :hug: budeš testovat příští týden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 19:15
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
Ahojky :mavam: .Já jsem dnes 7.DPO - teď je to dlouhé čekání :zed: :lol: A jak pak ty jsi na tom ?
Já jsem dnes 8DC, takže nás čeká tuleníčko. A co, máš nějaké těhu příznaky? :hug: budeš testovat příští týden :palec:

Ty těhu příznaky mívám snad každý měsíc :mrgreen: - má vsugerace :oops: . Jinak se cítím fajn ,jen docela unavená (ale to z práce).Teď nás čeká supr víkend-počasíčko nám snad bude přát :palec: . Jinak já si tento měsíc moc šancí nedávám ,manžel byl na služebce a stihli jsme ovulku jen tak tak :nevim: . A tebe čeká asi krásný víkend ,když máte ovulku :dance: :palec: :kytka: ,tak držim pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.5.11 19:50

Zdeni děkuji moc, sleduji hlen, ale zatím nevím nevík kdy bude ovulka. Minule mě bolelo břicho 10DC, ale ovu to asi nebyla když to neklaplo, tak nevím :think: a hlen taky zatm není. A vám to taky snad vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 19:59
ManDarinka90 píše:
Zdeni děkuji moc, sleduji hlen, ale zatím nevím nevík kdy bude ovulka. Minule mě bolelo břicho 10DC, ale ovu to asi nebyla když to neklaplo, tak nevím :think: a hlen taky zatm není. A vám to taky snad vyšlo :srdce:

Zkus si koupit ten ovulační test (testy) :palec: ,třeba ti to hodně pomůže :wink: .Je to na potvoru,když člověk neví přesně kdy ovulka přesně probíhá :cert: .Tak dnes jsi 8.den ,tak to teprve určitě příjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
6.5.11 20:16

Holky hlásím dušíka 9DPO a přikládám foto od holek trošku upravené protože ve skutečnosti je to vidět lépe a doufám že to pregnyl není měla jsem jen 3000 jednotek a jsem od něho 11 den tak snad to vyjde teď mi jedna holčina psala že pregnyl už to určo není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
6.5.11 20:17

foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 20:25
pajuch píše:
foto

SUPEEEEEEEEEEEEEEER :srdce: :srdce: :srdce:
Moc moc moc držim pěstičky :huban: :srdce: :kytka: :hug:
A pociťuješ nasobě něco ?
Já mám takovou radost za tebe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 20:26

Pajuch nemusim ani foto rozklikávat a tu // krásně vidim :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
6.5.11 20:33

Právě že vůbec ale tentokrát to po IUI bylo trochu jiné protože jsem občas cítila podbřišek pravý jakoby na MS a pak to vždycky přešlo a jenom občas pnutí prsou ne že by mě bolely ale občas mi tam jakoby zatnulo ale nebudu předbíhat a testím až do pondělí to jedu do CARu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
6.5.11 20:33

Jo a Zdeni moc děkuji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie