Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12421
2.5.11 19:22

tím lépe :palec: :lol:

veru1234 píše:
pajuch píše:
Veru ono se říkám že obden je nejlepší :-)
vid :dance: :dance: ted si to užívám, co jsem brala antikoncepci jsem na mazlíkováni chut neměla a co jsem vysadila mě přítel nepoznává :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
2.5.11 19:29

no já si taky myslím, že je to super na všechny strany :D :hug: :hug:

pajuch píše:
tím lépe :palec: :lol:
veru1234 píše:
pajuch píše:
Veru ono se říkám že obden je nejlepší :-)
vid :dance: :dance: ted si to užívám, co jsem brala antikoncepci jsem na mazlíkováni chut neměla a co jsem vysadila mě přítel nepoznává :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
3.5.11 07:54

Ahoj holky , foto hned přihodím, jen to musím z telefonu nějak stahnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
3.5.11 08:34

tak tady je TT ze včerejška, mám volat MUDr? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
3.5.11 12:59
Nugetka píše:
tak tady je TT ze včerejška, mám volat MUDr? :dance:

ty vado, takové dálnice 8-o 8-o 8-o Jasně, že volej a gratuluji těhulce :dance: :huban:

• Citovat
  • Upravit
121
3.5.11 14:03

:-) takže v pátek v 9.00h jdu na GYN a dle MUDr. mám být v klidu, že TT jsou spolehlivé :dance: , ale osobně budu v klidu až mi to řekne z očí do očí :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.5.11 14:45
Nugetka píše: :-) takže v pátek v 9.00h jdu na GYN a dle MUDr. mám být v klidu, že TT jsou spolehlivé :dance: , ale osobně budu v klidu až mi to řekne z očí do očí :lol: :mavam:

Jééé moc moc gratuluji… a tiše závidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
3.5.11 15:38
Nugetka píše: :-) takže v pátek v 9.00h jdu na GYN a dle MUDr. mám být v klidu, že TT jsou spolehlivé :dance: , ale osobně budu v klidu až mi to řekne z očí do očí :lol: :mavam:

jůůů gratulace!!! :dance: :dance: :dance: taky tiše závidím :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.11 16:26

Nugetka :jééééé tak tomu řikám pořádná dálnice a gratuluji :kytka: ať je vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
3.5.11 16:50

také gratuluji a opravdu to už jsou krásné dálnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
4.5.11 15:03

Moc všem děkuji :kytka: snažili jsme se 4 měsíce :-D vždy jsem testovala hned jak mi měla přijít MS a neúspěšně, pořád jsem měla nepravidelný ciklus a dělala OVU testy :dance: !!!pak jsem se na to vykašlala a teď jsem počkala a vyšlo to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
5.5.11 16:39

Ahoj holky jak se daří? já pořád čekám jak to se mnou tento měsíc bude… :nevim: kdy to vlastně mám dostat netuším, tak to bude asi překvapení :think: :think:

a jak pokračujete vy ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.11 16:42
veru1234 píše:
Ahoj holky jak se daří? já pořád čekám jak to se mnou tento měsíc bude… :nevim: kdy to vlastně mám dostat netuším, tak to bude asi překvapení :think: :think:a jak pokračujete vy ostatní?

Ahoj Veru 8-) ,tak u mě probíhá dlouhé čekání do testování :zed: .MS má dorazit příští pátek,tak s testíkama začnu už asi ve středu (jestli to do té doby vydržim) :mrgreen: a taky jestli mě ms nepřepadne o něco dříve ,jako ta poslední :think: . ty dny jsou nekonečný… A jak pak u tebe ? Měříš si tu bt ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
5.5.11 16:45
Zdeníííík píše:
veru1234 píše:
Ahoj holky jak se daří? já pořád čekám jak to se mnou tento měsíc bude… :nevim: kdy to vlastně mám dostat netuším, tak to bude asi překvapení :think: :think:a jak pokračujete vy ostatní?
Ahoj Veru 8-) ,tak u mě probíhá dlouhé čekání do testování :zed: .MS má dorazit příští pátek,tak s testíkama začnu už asi ve středu (jestli to do té doby vydržim) :mrgreen: a taky jestli mě ms nepřepadne o něco dříve ,jako ta poslední :think: . ty dny jsou nekonečný… A jak pak u tebe ? Měříš si tu bt ?

No to víš že neměřím :( jsem lempl a přítel by asi nechápal co vlastně dělám a proč :D:D to by bylo řečí a všeho kolem :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.11 16:54
veru1234 píše:
Zdeníííík píše:
veru1234 píše:
Ahoj Veru 8-) ,tak u mě probíhá dlouhé čekání do testování :zed: .MS má dorazit příští pátek,tak s testíkama začnu už asi ve středu (jestli to do té doby vydržim) :mrgreen: a taky jestli mě ms nepřepadne o něco dříve ,jako ta poslední :think: . ty dny jsou nekonečný… A jak pak u tebe ? Měříš si tu bt ?
No to víš že neměřím :( jsem lempl a přítel by asi nechápal co vlastně dělám a proč :D:D to by bylo řečí a všeho kolem :pocitac: :pocitac: :pocitac:

:mrgreen: Tak prodávájí ovulační testy ,to by mohlo jít potají :mrgreen: A jdeš k mudr na prohlídku ještě po tom nepovedeným ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí