Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem tu nová,s manželem jsme se začali snažit o miminko, včera a dnes jsem si dělala test a vyšli pokaždé 2 slabé čárky, které jsou ale hezky vidět, myslím, že je ta dnešní i silnější. Chci se zeptat, zda jste některá na začátku takhle brzkého těhotenství pociťovali bolest svalů, hlavně na nohách. Je to pocit jako namožených svalů, přesto jsem si skoro jistá, že jsem nic nedělala ![]()
Jako když na tebe leze chřipka a ztěžknou ti nohy?
tak to jsem měla taky.Začalo to den před očekávaným dnem ms.
Jj, to jsme měla taky, ale trošku obráceně. Nejdříve jsem byla na neschopence kvůli chřipce a po 2dnech, kdy nepřicházela menstr. jsem si udělala testík a byly tam dvě čárky........takže to asi bylo tomu ![]()
u me to teda zacalo az po testu ale prirovnala bych to k chripce, boli me cely telo, porad bych jen spala, mota se mi hlava a je mi celkove slabo. Po case se k tomu pridal i zaludek na vode…
Ahoj holky, děkuju za odpovědi, jj, něco takovýho to je, já takovéhle ,,bolesti" nohou nemám často, vlastně ani moc ne při chřipce, proto jsem si udělala test a tam na mě vyskočilo tohle ![]()
iviiila píše:
Ahoj holky, děkuju za odpovědi, jj, něco takovýho to je, já takovéhle ,,bolesti" nohou nemám často, vlastně ani moc ne při chřipce, proto jsem si udělala test a tam na mě vyskočilo tohle
Tak ať na tebebza 9měsíců vyskočí i mimísek
, gratuluji
![]()
He he
V to doufám :0) Určitě budu informovat, od včerejšího večera mě děsně bolí v podbříšku, ale spíš jen na pravé straně, tak uvidíme…
tak právě prožívám to samé, právě jsem si udělala testík a dvě čárky tam byly.
U mě to bylo u prvního taky tak.
Tak to jsem ráda, že nejsem sama :0) I když dnes ráno jsem si dělala test Best2 a až tak cca po 15minutách slabá, skoro neviditelná čárka a to jsem si dělala před 2dny test od dr. Max a tam mi oba testy vyšli pozitivně, sice hodně slabě, ale bylo to vidět na první pohled, i do růžova to bylo, tak se ještě nechám překvapit, při nejhorším prostě další krásný milování s manžílkem :0) :0) he he :0)
Zdravím. Taky tak trochu „duchařím“. Ms čekám v pátek, včera odpoledne jsem se dělala test Dr.Max a myslím, že je tam duch. Tak jsem to zkusila dneska hnedka ráno a je tam taky. Bohužel stejné intenzity. Tyhle testy mám prvně, vždycky jsem používala mamatest a ten mi nikdy ducha neukázal až po termínu vynechání dvě//.Jo a nohy mě bolí taky. Držím všem palečky ať to vyjde.
holky taky testím
já už objevila i čárku čárkovatou která není duch,ms čekám zítra nebo pozítří.
Ted jen doufám že nezačne slábnout.
Chci vám říct že jsem volala gyndrovi - ne kvůli těhu ale kvůli něčemu jinýmu,ale zeptala jsem se jak je to s tím zesilováním těhu čárek.On mi řekl,že test nemá „numerickou vypovídací hodnotu“tj.že z něj nepoznáš jestli hcg stoupá či ne.Jasně že viditelné slábnutí je špatně,ale nelze prý čekat každodenní tmavnutí.Takže tak ![]()
Tak mimi zatím nebude. Ms se dostavila přesně na termín. Asi už nikdy nebudu testovat pře termínem ms, tolik nadějí a zase nic. Mějte se.
To mě mrzí
Asi je fakt lepší vydržet, já už si připadám jak blázen, v lékárně ale ze mě musí mít radost
To neva, zkusíme a budem zkoušet dál :0)
Holky, to mě mrzí
Nevím, jak dlouho zkoušíte, ale já čekal an našeho drobka přes ro a nakonec ho vystrašilo vyšetření na umělé ![]()
Jééé to je hezké, no to měl štěstí, že si dal říct
Určitě mu ta poslušnost zůstane ![]()