Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12421
26.4.11 18:52

ahojda holky :-)
Veru tak snad to příště vyjde :-)
Já zítra razím na druhou IUI :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.4.11 18:53

Ahojky holky, jak je? My jsme dnes dorszili a suprově jsem si odpočinula, ale občas mě pobolívalo břicho, ale rychle mi to tam uteklo a na nic jsem nemyslela, ale teď mě svrbé ruka na test, že bych to zítra zkusila s mamatest 10, to už bude 4 dny před očekávanou MS, tak by mšlo jít něco vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.4.11 19:30

Tak mi to nedalo a zkusila jsem testnout a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
26.4.11 19:34

Neplašit, třeba je ještě brzo, někomu se pozitivní test ukáže až dva dny po vynechané :palec:

ManDarinka90 píše:
Tak mi to nedalo a zkusila jsem testnout a nic :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
26.4.11 19:37

tak držím pěstičky at ti to vyjde líp než mě :-)

• Citovat
  • Upravit
26.4.11 19:39

ManDarinka netruchli - třebas je ještě brzy na tetstík . Počkej si na ranní moč :kytka: .
Pajuch a tobě držim moooc moooc moooc pěstičky na zítra .(ManDarinka tobě samo sebou na ranní testík taky) :hug:
Jinak holky já mám tento měsíc asi po tulinkování :cry: .Manžílek mi odcestoval na služební cestu a vrací se až v pátek ,tak mám strach že plodné dny budu mít právě v průběhu tohoto týdne :zed: Když se daří,tak se daří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.4.11 19:42

Jo jo asi je ještě brzy. Zkusím to ve čtvrtek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.4.11 20:23

holky zkoumala jsem prsa jelikož se mi zdají trochu napnuté a teče mi z nich po zmáčknutí mlezivo a to 3 roky nekojím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.11 20:34
ManDarinka90 píše:
holky zkoumala jsem prsa jelikož se mi zdají trochu napnuté a teče mi z nich po zmáčknutí mlezivo a to 3 roky nekojím :think:

Nechci tě strašit,ale to mám já a to je ten špatný hormon v krvy,který škodí oplodnění vajíčka :zed: .Musíš jít na odběr krve a to pouze jen když máš ms. Jsou na to tabletky,tak neboj :hug: ,ale mě je ponich strašně zle,tak mi je musel mudr vysadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.11 20:37
ManDarinka90 píše:
holky zkoumala jsem prsa jelikož se mi zdají trochu napnuté a teče mi z nich po zmáčknutí mlezivo a to 3 roky nekojím :think:

Raději to už moc nezkoumej,pač čím víc se to mačká a zkouší,tak se to zhoršuje ( tím se ten prokletej hormon baví a dělá to horší a horší ) !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.4.11 20:39

Aj, tak to jsi mě moc nepotěšila :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.11 20:49
ManDarinka90 píše:
Aj, tak to jsi mě moc nepotěšila :cry:

To jsem nechtěla :srdce: .jen píšu své zkušenosti :cry: .Ale zase tě potěšim,že jestliže trpíš tím samým jako já,tak na tom nebudeš zase tak špatně :kytka: .Já měla i jeden čas nechuť k miláčkování a bylo mi vysvětleno že je to tím hormonem -musela jsem dokonce pak i na rentgen hlavy (tam je to prý vidět a poznat jak dalece dělá ten hormon neplechu ),ale na štěstí jsem to měla „ještě“ v normě.Ale jakmile máš nechutenství se miláčkovat tak je to už špatné a v pokročilém stavu a koukni jak ty si se tento měsíc hezky miláčkovala se svým milým :kytka: ,tak nezoufej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.4.11 21:30

Tak nechutenství nemívám :think: a snad to bude OK a to co trápí tebe mě mrzí musí to být strašné… Zatím s ničím plašit nechci-snažíme se teprve druhý cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 17:10

Holky tak jak ? jsem napnutá jak kšandy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
27.4.11 18:12
Zdeníííík píše:
Holky tak jak ? jsem napnutá jak kšandy :dance: