Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojda holky ![]()
Veru tak snad to příště vyjde ![]()
Já zítra razím na druhou IUI ![]()
Ahojky holky, jak je? My jsme dnes dorszili a suprově jsem si odpočinula, ale občas mě pobolívalo břicho, ale rychle mi to tam uteklo a na nic jsem nemyslela, ale teď mě svrbé ruka na test, že bych to zítra zkusila s mamatest 10, to už bude 4 dny před očekávanou MS, tak by mšlo jít něco vidět…
Neplašit, třeba je ještě brzo, někomu se pozitivní test ukáže až dva dny po vynechané ![]()
ManDarinka90 píše:
Tak mi to nedalo a zkusila jsem testnout a nic
ManDarinka netruchli - třebas je ještě brzy na tetstík . Počkej si na ranní moč
.
Pajuch a tobě držim moooc moooc moooc pěstičky na zítra .(ManDarinka tobě samo sebou na ranní testík taky) ![]()
Jinak holky já mám tento měsíc asi po tulinkování
.Manžílek mi odcestoval na služební cestu a vrací se až v pátek ,tak mám strach že plodné dny budu mít právě v průběhu tohoto týdne
Když se daří,tak se daří ![]()
holky zkoumala jsem prsa jelikož se mi zdají trochu napnuté a teče mi z nich po zmáčknutí mlezivo a to 3 roky nekojím ![]()
ManDarinka90 píše:
holky zkoumala jsem prsa jelikož se mi zdají trochu napnuté a teče mi z nich po zmáčknutí mlezivo a to 3 roky nekojím
Nechci tě strašit,ale to mám já a to je ten špatný hormon v krvy,který škodí oplodnění vajíčka
.Musíš jít na odběr krve a to pouze jen když máš ms. Jsou na to tabletky,tak neboj
,ale mě je ponich strašně zle,tak mi je musel mudr vysadit ![]()
ManDarinka90 píše:
holky zkoumala jsem prsa jelikož se mi zdají trochu napnuté a teče mi z nich po zmáčknutí mlezivo a to 3 roky nekojím
Raději to už moc nezkoumej,pač čím víc se to mačká a zkouší,tak se to zhoršuje ( tím se ten prokletej hormon baví a dělá to horší a horší ) !!!
ManDarinka90 píše:
Aj, tak to jsi mě moc nepotěšila
To jsem nechtěla
.jen píšu své zkušenosti
.Ale zase tě potěšim,že jestliže trpíš tím samým jako já,tak na tom nebudeš zase tak špatně
.Já měla i jeden čas nechuť k miláčkování a bylo mi vysvětleno že je to tím hormonem -musela jsem dokonce pak i na rentgen hlavy (tam je to prý vidět a poznat jak dalece dělá ten hormon neplechu ),ale na štěstí jsem to měla „ještě“ v normě.Ale jakmile máš nechutenství se miláčkovat tak je to už špatné a v pokročilém stavu a koukni jak ty si se tento měsíc hezky miláčkovala se svým milým
,tak nezoufej ![]()
Tak nechutenství nemívám
a snad to bude OK a to co trápí tebe mě mrzí musí to být strašné… Zatím s ničím plašit nechci-snažíme se teprve druhý cyklus.
Zdeníííík píše:
Holky tak jak ? jsem napnutá jak kšandy
Já so koupila twst dnes a ráno zkusím ![]()