Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
18.4.11 17:36
Zdeníííík píše:
pajuch píše:
No já si myslím že by to mohlo být uhnizďování vajucha :-) hodně se to tady píše a přímo i někde v jednom popisu je napsáno že se kolem 7-9 dne dochází k uhnizďování, tak neplaš třeba je to dobré znamení a u BT když se zahnizďuje by měl být pokles teploty :palec:
Ani nevíš ,jakou bych měla radost kdyby to bylo tak jak píšeš !!!! To bych tady objímala pc a skákala do stropu :srdce: Docela jsi mě udělala radost !!!!! Ale mě dost bolí břicho :cry: .No zatím se ms nerozjela,bylo jen špinění a od té doby co jsem přišla z práce mám čisté spodní prádlo :dance:

Ty jsi měla ovulaci 11DC? To jsi si dělala test? Já si myslím, že u mě ovu byla 1ODC měla jsem bolesti břicha jako kdybych měla dostat MS a měla jsem žravou :think: ale ještě se snažíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 17:40
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
pajuch píše:
No já si myslím že by to mohlo být uhnizďování vajucha :-) hodně se to tady píše a přímo i někde v jednom popisu je napsáno že se kolem 7-9 dne dochází k uhnizďování, tak neplaš třeba je to dobré znamení a u BT když se zahnizďuje by měl být pokles teploty :palec:
Ani nevíš ,jakou bych měla radost kdyby to bylo tak jak píšeš !!!! To bych tady objímala pc a skákala do stropu :srdce: Docela jsi mě udělala radost !!!!! Ale mě dost bolí břicho :cry: .No zatím se ms nerozjela,bylo jen špinění a od té doby co jsem přišla z práce mám čisté spodní prádlo :dance:
Ty jsi měla ovulaci 11DC? To jsi si dělala test? Já si myslím, že u mě ovu byla 1ODC měla jsem bolesti břicha jako kdybych měla dostat MS a měla jsem žravou :think: ale ještě se snažíme :hug:

Nedělala jsem si test-já chodim k mudr na pozorování vajíčka,tak ten mi řekne zda je vhodná doba-či ne . Ty jsi teda pylná včelička,že se ještě snažíte :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 17:43
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
pajuch píše:
Ty jsi měla ovulaci 11DC? To jsi si dělala test? Já si myslím, že u mě ovu byla 1ODC měla jsem bolesti břicha jako kdybych měla dostat MS a měla jsem žravou :think: ale ještě se snažíme :hug:
Nedělala jsem si test-já chodim k mudr na pozorování vajíčka,tak ten mi řekne zda je vhodná doba-či ne . Ty jsi teda pylná včelička,že se ještě snažíte :dance:

Ahaa, tak to máš dobré, že ti to řekne. No jo ještě dnes a po zítří to zkusíme a pak si dáme pauzu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 17:44

A to špinění doufám, že patří k těhu :palec: já sama jsem na sebe zvědavá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 17:46

To je dobré ,to máš pravdu…ale už tam chodim přez rok a nějak nám to je k prdu :nevim: ,ale tak aspoň ušetřim za ovulační testy,když už tak utrácim za Mamatesty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 17:47
ManDarinka90 píše:
A to špinění doufám, že patří k těhu :palec: já sama jsem na sebe zvědavá :srdce:

No mám bobky pořádný :zed: ,sama jsem zvědavá co se z toho vyvrbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 18:01
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
A to špinění doufám, že patří k těhu :palec: já sama jsem na sebe zvědavá :srdce:
No mám bobky pořádný :zed: ,sama jsem zvědavá co se z toho vyvrbí :nevim:

A tak není problém v něčem jiným? Když se snažíte tak dlouho a pořád nic :cry: asi bych trvala na nějakém vyšetření… jsou to nervičky do toho testnutí, pořád máš plnou hlavu zda to výjde nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 18:02

Ale brala bych to pozitivně zase na jednu stranu když jsi nikdy nešpinila v půlce cyklu a teď jo, tak bych to brala dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 18:14
ManDarinka90 píše:
Ale brala bych to pozitivně zase na jednu stranu když jsi nikdy nešpinila v půlce cyklu a teď jo, tak bych to brala dobře :hug:

No právě že já jsem katastrofa sama o sobě a vidim to bledě :cry: . No mám strach jít úplně zítra do práce ,abych něco nepohnojila :mrgreen: .Já už mám veškerá vyšetření za sebou .Ale je fakt,že mě ještě neposlal na laporoskopii,tak tento měsíc až tam půjdu,tak budu na tom trvat (i když nerada) a nebo třebas už to nebudu mít zapotřebí :roll: To je hrůza jak se ten čas vleče do testíkování,viď :mrgreen: ,Já mám tento měsíc o to postaráno,když mě přepadlo to mé špinění :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 18:33
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
Ale brala bych to pozitivně zase na jednu stranu když jsi nikdy nešpinila v půlce cyklu a teď jo, tak bych to brala dobře :hug:
No právě že já jsem katastrofa sama o sobě a vidim to bledě :cry: . No mám strach jít úplně zítra do práce ,abych něco nepohnojila :mrgreen: .Já už mám veškerá vyšetření za sebou .Ale je fakt,že mě ještě neposlal na laporoskopii,tak tento měsíc až tam půjdu,tak budu na tom trvat (i když nerada) a nebo třebas už to nebudu mít zapotřebí :roll: To je hrůza jak se ten čas vleče do testíkování,viď :mrgreen: ,Já mám tento měsíc o to postaráno,když mě přepadlo to mé špinění :zed:

Tak snad to všechno nakonec dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 18:35

No u mě se to asi rozjíždí :zed: :zed: :zed: .Už to mám i na kalhotkách :zed: :zed: :zed: Mě picne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
18.4.11 18:36

Mě to přijde divný, že by to bylo takhle brzo........ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 18:39
pajuch píše:
Mě to přijde divný, že by to bylo takhle brzo........ :think:

Mě taky :zed: :zed: :zed: .Todle se mi opravdu za celý život co mám ms nestalo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
18.4.11 18:45

já si myslím že to přejde, špinit můžeš, dokud se to nerozjede a není to čerstvá červená krev tak si myslím že bych zatím neplašila...... :nevim: vím že je to na budku ale zatím bych vyčkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 18:47
pajuch píše:
já si myslím že to přejde, špinit můžeš, dokud se to nerozjede a není to čerstvá červená krev tak si myslím že bych zatím neplašila...... :nevim: vím že je to na budku ale zatím bych vyčkala

No snad se nebudu v noci budit každou hodinu a nebudu lítat na wc :oops: .Manžel mi odjel na služební cestu do zahraničí,tak jsem tady na to sama a je to na butku-to máš pravdu :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí