Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdeníííík píše:pajuch píše:Ani nevíš ,jakou bych měla radost kdyby to bylo tak jak píšeš !!!! To bych tady objímala pc a skákala do stropu
No já si myslím že by to mohlo být uhnizďování vajuchahodně se to tady píše a přímo i někde v jednom popisu je napsáno že se kolem 7-9 dne dochází k uhnizďování, tak neplaš třeba je to dobré znamení a u BT když se zahnizďuje by měl být pokles teploty
Docela jsi mě udělala radost !!!!! Ale mě dost bolí břicho
.No zatím se ms nerozjela,bylo jen špinění a od té doby co jsem přišla z práce mám čisté spodní prádlo
Ty jsi měla ovulaci 11DC? To jsi si dělala test? Já si myslím, že u mě ovu byla 1ODC měla jsem bolesti břicha jako kdybych měla dostat MS a měla jsem žravou
ale ještě se snažíme ![]()
ManDarinka90 píše:Zdeníííík píše:Ty jsi měla ovulaci 11DC? To jsi si dělala test? Já si myslím, že u mě ovu byla 1ODC měla jsem bolesti břicha jako kdybych měla dostat MS a měla jsem žravoupajuch píše:Ani nevíš ,jakou bych měla radost kdyby to bylo tak jak píšeš !!!! To bych tady objímala pc a skákala do stropu
No já si myslím že by to mohlo být uhnizďování vajuchahodně se to tady píše a přímo i někde v jednom popisu je napsáno že se kolem 7-9 dne dochází k uhnizďování, tak neplaš třeba je to dobré znamení a u BT když se zahnizďuje by měl být pokles teploty
.No zatím se ms nerozjela,bylo jen špinění a od té doby co jsem přišla z práce mám čisté spodní prádlo
ale ještě se snažíme
Nedělala jsem si test-já chodim k mudr na pozorování vajíčka,tak ten mi řekne zda je vhodná doba-či ne . Ty jsi teda pylná včelička,že se ještě snažíte ![]()
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:Nedělala jsem si test-já chodim k mudr na pozorování vajíčka,tak ten mi řekne zda je vhodná doba-či ne . Ty jsi teda pylná včelička,že se ještě snažíteZdeníííík píše:Ty jsi měla ovulaci 11DC? To jsi si dělala test? Já si myslím, že u mě ovu byla 1ODC měla jsem bolesti břicha jako kdybych měla dostat MS a měla jsem žravoupajuch píše:Ani nevíš ,jakou bych měla radost kdyby to bylo tak jak píšeš !!!! To bych tady objímala pc a skákala do stropu
ale ještě se snažíme
Ahaa, tak to máš dobré, že ti to řekne. No jo ještě dnes a po zítří to zkusíme a pak si dáme pauzu ![]()
A to špinění doufám, že patří k těhu
já sama jsem na sebe zvědavá ![]()
To je dobré ,to máš pravdu…ale už tam chodim přez rok a nějak nám to je k prdu
,ale tak aspoň ušetřim za ovulační testy,když už tak utrácim za Mamatesty ![]()
ManDarinka90 píše:
A to špinění doufám, že patří k těhujá sama jsem na sebe zvědavá
No mám bobky pořádný
,sama jsem zvědavá co se z toho vyvrbí ![]()
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:No mám bobky pořádný
A to špinění doufám, že patří k těhujá sama jsem na sebe zvědavá
,sama jsem zvědavá co se z toho vyvrbí
A tak není problém v něčem jiným? Když se snažíte tak dlouho a pořád nic
asi bych trvala na nějakém vyšetření… jsou to nervičky do toho testnutí, pořád máš plnou hlavu zda to výjde nebo ne ![]()
Ale brala bych to pozitivně zase na jednu stranu když jsi nikdy nešpinila v půlce cyklu a teď jo, tak bych to brala dobře ![]()
ManDarinka90 píše:
Ale brala bych to pozitivně zase na jednu stranu když jsi nikdy nešpinila v půlce cyklu a teď jo, tak bych to brala dobře
No právě že já jsem katastrofa sama o sobě a vidim to bledě
. No mám strach jít úplně zítra do práce ,abych něco nepohnojila
.Já už mám veškerá vyšetření za sebou .Ale je fakt,že mě ještě neposlal na laporoskopii,tak tento měsíc až tam půjdu,tak budu na tom trvat (i když nerada) a nebo třebas už to nebudu mít zapotřebí
To je hrůza jak se ten čas vleče do testíkování,viď
,Já mám tento měsíc o to postaráno,když mě přepadlo to mé špinění ![]()
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:No právě že já jsem katastrofa sama o sobě a vidim to bledě
Ale brala bych to pozitivně zase na jednu stranu když jsi nikdy nešpinila v půlce cyklu a teď jo, tak bych to brala dobře. No mám strach jít úplně zítra do práce ,abych něco nepohnojila
.Já už mám veškerá vyšetření za sebou .Ale je fakt,že mě ještě neposlal na laporoskopii,tak tento měsíc až tam půjdu,tak budu na tom trvat (i když nerada) a nebo třebas už to nebudu mít zapotřebí
To je hrůza jak se ten čas vleče do testíkování,viď
,Já mám tento měsíc o to postaráno,když mě přepadlo to mé špinění
Tak snad to všechno nakonec dopadne dobře ![]()
No u mě se to asi rozjíždí
.Už to mám i na kalhotkách
Mě picne!
pajuch píše:
Mě to přijde divný, že by to bylo takhle brzo........
Mě taky
.Todle se mi opravdu za celý život co mám ms nestalo ![]()
já si myslím že to přejde, špinit můžeš, dokud se to nerozjede a není to čerstvá červená krev tak si myslím že bych zatím neplašila......
vím že je to na budku ale zatím bych vyčkala
pajuch píše:
já si myslím že to přejde, špinit můžeš, dokud se to nerozjede a není to čerstvá červená krev tak si myslím že bych zatím neplašila......vím že je to na budku ale zatím bych vyčkala
No snad se nebudu v noci budit každou hodinu a nebudu lítat na wc
.Manžel mi odjel na služební cestu do zahraničí,tak jsem tady na to sama a je to na butku-to máš pravdu
![]()