Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:To by jsi poznala,jen kdyby jsis jí měřila pravidelně . Poznáš tak i ovulaci.Ale z jednoho měření se nedá nic určit.Já mám normálně BT 36.8.Při ovulaci se mi zvedne na 36,9 (pouze) a teď se mě drží 37 od ovulace zatím nekleslaZdeníííík píše:
Holky BT 37,tak teď se budu modlit aby neklesla
a jak je to s tou BT? To má být v těhu nad 37
já to nikdy nedělala a ani se na to nechystám (zatím)…
Ahaaa, no tak snad se zadařilo!
já to tedy zkusím další cyklus pokud se nepodaří, ale ťuky ťuky ať to dělat nemusím a ted se zadaří ![]()
Hlásím že BT 37,1
Bože ten týden do testnutí se bude táhnout ![]()
Ahoj.Tak hlásim,že tento měsíc pro mě opět asi plamínek naděje uhasl,protože BT klesla na 36,6
.
Zdeníííík píše:
Ahoj.Tak hlásim,že tento měsíc pro mě opět asi plamínek naděje uhasl,protože BT klesla na 36,6.
to mi je líto, ale ještě není nic ztracené
na BT bych moc šance nedávala, hm?
ManDarinka90 píše:Zdeníííík píše:
Ahoj.Tak hlásim,že tento měsíc pro mě opět asi plamínek naděje uhasl,protože BT klesla na 36,6.
to mi je líto, ale ještě není nic ztracené
na BT bych moc šance nedávala, hm?
Ahoj holky tak jak válčíte? ![]()
Holky tak jsem přišla z práce a jsem v šoku -špinim a bolí mě břicho
.To se mi ještě nikdy nestalo,že bych to dostala takhle rychle za sebou ![]()
Zdeni a kolikátý jsi den cyklu a DPO???
Příspěvek upraven 18.04.11 v 16:08
pajuch píše:
Zdeni a kolikátý jsi den cyklu a DPO???
Dnes je to 7.DPO a jinak je to 18. od začátku poslední ms
.
No já si myslím že by to mohlo být uhnizďování vajucha
hodně se to tady píše a přímo i někde v jednom popisu je napsáno že se kolem 7-9 dne dochází k uhnizďování, tak neplaš třeba je to dobré znamení a u BT když se zahnizďuje by měl být pokles teploty ![]()
pajuch píše:
No já si myslím že by to mohlo být uhnizďování vajuchahodně se to tady píše a přímo i někde v jednom popisu je napsáno že se kolem 7-9 dne dochází k uhnizďování, tak neplaš třeba je to dobré znamení a u BT když se zahnizďuje by měl být pokles teploty
Ani nevíš ,jakou bych měla radost kdyby to bylo tak jak píšeš !!!! To bych tady objímala pc a skákala do stropu
Docela jsi mě udělala radost !!!!! Ale mě dost bolí břicho
.No zatím se ms nerozjela,bylo jen špinění a od té doby co jsem přišla z práce mám čisté spodní prádlo ![]()
Hele opravdu to uhňizďování neboli nidace, dochází kolem 7-9 dne a u BT se tomu říká implementační pokles okolo 6DPO
a pokud opravdu jen špiníš a je to třeba jen při utření tak bych tomu opravdu dávala naději
tak pěkně v klidu ![]()
Zdeníííík píše:pajuch píše:Ani nevíš ,jakou bych měla radost kdyby to bylo tak jak píšeš !!!! To bych tady objímala pc a skákala do stropu
No já si myslím že by to mohlo být uhnizďování vajuchahodně se to tady píše a přímo i někde v jednom popisu je napsáno že se kolem 7-9 dne dochází k uhnizďování, tak neplaš třeba je to dobré znamení a u BT když se zahnizďuje by měl být pokles teploty
.No zatím se ms nerozjela,bylo jen špinění a od té doby co jsem přišla z práce mám čisté spodní prádlo
pajuch píše:
Hele opravdu to uhňizďování neboli nidace, dochází kolem 7-9 dne a u BT se tomu říká implementační pokles okolo 6DPOa pokud opravdu jen špiníš a je to třeba jen při utření tak bych tomu opravdu dávala naději
tak pěkně v klidu
Zdeníííík píše:pajuch píše:Ani nevíš ,jakou bych měla radost kdyby to bylo tak jak píšeš !!!! To bych tady objímala pc a skákala do stropu
.No zatím se ms nerozjela,bylo jen špinění a od té doby co jsem přišla z práce mám čisté spodní prádlo
Ani při u tření zatím nešpiním,už jsem byla asi 3× na wc -to víš zvědavost a nedočkavost co bude dál … Ale mooooc děkuju
,je mi hned lépe ![]()
Zdeni, tak to je zatím dobrý vůbec neplaš vypadá to nadějně
není zač vůbec ![]()