Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
16.4.11 18:46
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
Holky BT 37 :dance: ,tak teď se budu modlit aby neklesla :dance:
:palec: a jak je to s tou BT? To má být v těhu nad 37 :think: já to nikdy nedělala a ani se na to nechystám (zatím)…
To by jsi poznala,jen kdyby jsis jí měřila pravidelně . Poznáš tak i ovulaci.Ale z jednoho měření se nedá nic určit.Já mám normálně BT 36.8.Při ovulaci se mi zvedne na 36,9 (pouze) a teď se mě drží 37 od ovulace zatím neklesla :andel:

Ahaaa, no tak snad se zadařilo! :hug: já to tedy zkusím další cyklus pokud se nepodaří, ale ťuky ťuky ať to dělat nemusím a ted se zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.11 09:52

Hlásím že BT 37,1 :dance: Bože ten týden do testnutí se bude táhnout :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 06:31

Ahoj.Tak hlásim,že tento měsíc pro mě opět asi plamínek naděje uhasl,protože BT klesla na 36,6 :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 09:57
Zdeníííík píše:
Ahoj.Tak hlásim,že tento měsíc pro mě opět asi plamínek naděje uhasl,protože BT klesla na 36,6 :cry: .

:-( to mi je líto, ale ještě není nic ztracené :hug: na BT bych moc šance nedávala, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.4.11 10:50
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
Ahoj.Tak hlásim,že tento měsíc pro mě opět asi plamínek naděje uhasl,protože BT klesla na 36,6 :cry: .
:-( to mi je líto, ale ještě není nic ztracené :hug: na BT bych moc šance nedávala, hm?

Ahoj holky tak jak válčíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 15:10

Holky tak jsem přišla z práce a jsem v šoku -špinim a bolí mě břicho :zed: .To se mi ještě nikdy nestalo,že bych to dostala takhle rychle za sebou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
18.4.11 15:44

Zdeni a kolikátý jsi den cyklu a DPO???

Příspěvek upraven 18.04.11 v 16:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 16:08
pajuch píše:
Zdeni a kolikátý jsi den cyklu a DPO???

Dnes je to 7.DPO a jinak je to 18. od začátku poslední ms :cry:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
18.4.11 16:10

No já si myslím že by to mohlo být uhnizďování vajucha :-) hodně se to tady píše a přímo i někde v jednom popisu je napsáno že se kolem 7-9 dne dochází k uhnizďování, tak neplaš třeba je to dobré znamení a u BT když se zahnizďuje by měl být pokles teploty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
18.4.11 16:11

a špinění může být příznakem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 16:20
pajuch píše:
No já si myslím že by to mohlo být uhnizďování vajucha :-) hodně se to tady píše a přímo i někde v jednom popisu je napsáno že se kolem 7-9 dne dochází k uhnizďování, tak neplaš třeba je to dobré znamení a u BT když se zahnizďuje by měl být pokles teploty :palec:

Ani nevíš ,jakou bych měla radost kdyby to bylo tak jak píšeš !!!! To bych tady objímala pc a skákala do stropu :srdce: Docela jsi mě udělala radost !!!!! Ale mě dost bolí břicho :cry: .No zatím se ms nerozjela,bylo jen špinění a od té doby co jsem přišla z práce mám čisté spodní prádlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
18.4.11 16:26

Hele opravdu to uhňizďování neboli nidace, dochází kolem 7-9 dne a u BT se tomu říká implementační pokles okolo 6DPO :-) a pokud opravdu jen špiníš a je to třeba jen při utření tak bych tomu opravdu dávala naději :palec: tak pěkně v klidu :-)

Zdeníííík píše:
pajuch píše:
No já si myslím že by to mohlo být uhnizďování vajucha :-) hodně se to tady píše a přímo i někde v jednom popisu je napsáno že se kolem 7-9 dne dochází k uhnizďování, tak neplaš třeba je to dobré znamení a u BT když se zahnizďuje by měl být pokles teploty :palec:
Ani nevíš ,jakou bych měla radost kdyby to bylo tak jak píšeš !!!! To bych tady objímala pc a skákala do stropu :srdce: Docela jsi mě udělala radost !!!!! Ale mě dost bolí břicho :cry: .No zatím se ms nerozjela,bylo jen špinění a od té doby co jsem přišla z práce mám čisté spodní prádlo :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 16:27
pajuch píše:
Hele opravdu to uhňizďování neboli nidace, dochází kolem 7-9 dne a u BT se tomu říká implementační pokles okolo 6DPO :-) a pokud opravdu jen špiníš a je to třeba jen při utření tak bych tomu opravdu dávala naději :palec: tak pěkně v klidu :-)
Zdeníííík píše:
pajuch píše:
Ani nevíš ,jakou bych měla radost kdyby to bylo tak jak píšeš !!!! To bych tady objímala pc a skákala do stropu :srdce: Docela jsi mě udělala radost !!!!! Ale mě dost bolí břicho :cry: .No zatím se ms nerozjela,bylo jen špinění a od té doby co jsem přišla z práce mám čisté spodní prádlo :dance:

Ani při u tření zatím nešpiním,už jsem byla asi 3× na wc -to víš zvědavost a nedočkavost co bude dál … Ale mooooc děkuju :hug: ,je mi hned lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
18.4.11 16:57

Zdeni, tak to je zatím dobrý vůbec neplaš vypadá to nadějně :-D :palec: není zač vůbec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.4.11 17:34

Zdení, tak snad to dopadne dobře! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie