Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ManDarinka90 píše:Bibi11 píše:Mám desítku, tak myslíš že to mám zkusit už teď?
Ahoj někdo řikal že lehké krvácení muže být uhnizdování.tak prubni testík a uvidíš.
Jasně,zkus ted.
taky jsem si dělala testík 4 dny před MS a ukázalo se.
ManDarinka …tak jak pak jsi dopadla ? Jsem napnutá,jak kšandy ![]()
NIc… ani duch, takže to bude MS, tak až to skončí tak se začnem zase snažit ![]()
ManDarinka90 píše:
NIc… ani duch, takže to bude MS, tak až to skončí tak se začnem zase snažit
Tak to mi je líto a vím,jak ti je
,ale ber to z té lepší stránky ---další měsíc krásného snaženíčka
a nebo třebas se ms ani nerozjede
.
Děkuji, ale určo se rozjede… na testu nebyl ani duch a tak byl to první měsíc, ale mohlo to klapnout měli by jsme Vánoční dítko ![]()
Tak MS se pěkně rozjela mrcha jedna a teda večer mě šíleně bolelo břicho až jsem si musela dát ibalgin na bolest…
ManDarinka90 píše:
Tak MS se pěkně rozjela mrcha jedna a teda večer mě šíleně bolelo břicho až jsem si musela dát ibalgin na bolest…
Tak to mi je líto
,tak si budem držet pěstičky nadále
a jednoho krásného dne se nám ty // ukážou ![]()
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:Tak to mi je líto
Tak MS se pěkně rozjela mrcha jedna a teda večer mě šíleně bolelo břicho až jsem si musela dát ibalgin na bolest…,tak si budem držet pěstičky nadále
a jednoho krásného dne se nám ty // ukážou
Tak tak až to nebudeme čekat ![]()
Ahojky holky, něco nového? Mě už se MS blíží ke konci počítám že max do soboty a pak na to budem pomalu najíždět ![]()
ManDarinka90 píše:
Ahojky holky, něco nového? Mě už se MS blíží ke konci počítám že max do soboty a pak na to budem pomalu najíždět
Ahojky.Tak já mám už po ms,ale bohužel jsem omarodila nějakou střevní virouzou a je mi hodně mizerně
. Snad se brzyčko uzdravím a můžem se pustit s manžílkem do snaženíčka
,tak snad to stihnem ![]()
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:Ahojky.Tak já mám už po ms,ale bohužel jsem omarodila nějakou střevní virouzou a je mi hodně mizerně
Ahojky holky, něco nového? Mě už se MS blíží ke konci počítám že max do soboty a pak na to budem pomalu najíždět. Snad se brzyčko uzdravím a můžem se pustit s manžílkem do snaženíčka
,tak snad to stihnem
Ahojky, jejda, tak snad se z toho brzy dostaneš
já mám taky po MS, skončila mi před dvěma dny, tak se začnem už teď tulit obden aby jsme to nepropásli ![]()
Ahojda všem
.Tak jak pak se vám daří ? Teď u mě nastává zase ten dlouhý čas do testnutí
.Ms mám dostat příští sobotu,nebo neděli.Tak si myslím,že za týden v pátek už můžu testnout
.Jinak tento měsíc jsme se s manželem mooooc snažili
.Od včerejška mě píchá v podbříšku .Teda občas mě tam silně loupne,je to hodně v podbříšku až tam dole a směr k pravé straně.Ale to nevim zda něco znamená ![]()
Zdeníííík píše:
Holky BT 37,tak teď se budu modlit aby neklesla
a jak je to s tou BT? To má být v těhu nad 37
já to nikdy nedělala a ani se na to nechystám (zatím)…
ManDarinka90 píše:Zdeníííík píše:
Holky BT 37,tak teď se budu modlit aby neklesla
a jak je to s tou BT? To má být v těhu nad 37
já to nikdy nedělala a ani se na to nechystám (zatím)…
To by jsi poznala,jen kdyby jsis jí měřila pravidelně . Poznáš tak i ovulaci.Ale z jednoho měření se nedá nic určit.Já mám normálně BT 36.8.Při ovulaci se mi zvedne na 36,9 (pouze) a teď se mě drží 37 od ovulace zatím neklesla ![]()