Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
30.3.11 20:24

Tak holky at jsou // jinak bych doporučila fakt ten clearblue,4 dny před MS.Zítra hlaste jak testujete at v tom nejsem sama. :-)dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.3.11 07:09

Dobré ráno holky, tak já poslišně hlásím, že jen / tam byla… :cry: ale v sobotu zkusím další a citlivější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.3.11 07:11

Ani náznak ducha :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 07:16
ManDarinka90 píše:

Dobré ránko ,
nesmutni :hug: ,nejsi v tom sama :hug: .Já už mám testík taky za sebou a mám to samé jak včera :pocitac: a ty jsi neměla test s velkou citlivostí,tak třebas v tom je háček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.3.11 07:29
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
Dobré ránko ,
nesmutni :hug: ,nejsi v tom sama :hug: .Já už mám testík taky za sebou a mám to samé jak včera :pocitac: a ty jsi neměla test s velkou citlivostí,tak třebas v tom je háček :kytka:

Tak to mi je líto… a kdy to máš dostat? Já až ve středu :think: no snažíme se první měsíc a HA jsem přestala brát minulý cyklus, alemám s málo hormonama a tak snad to výjde příští měsíc, ale určo ještě testnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.3.11 07:30

A jak dlouho se snažíte vy? Já myslela že jsme se trefili do ovulky a mazlili se ob den, ale mrškám se asi něchtělo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 07:35
ManDarinka90 píše:
A jak dlouho se snažíte vy? Já myslela že jsme se trefili do ovulky a mazlili se ob den, ale mrškám se asi něchtělo :-)

Já mám ms dostat pátek-sobota (někdy mívám i den dva opoždění) Jinak mi se snažíme o mimíska už třetí rok :zed: .Ty jsi krásně na začátku snaženíčka .Já při prvním těho jsem otěhotněla hned první měsíc po vynechání HA :palec: a teď se stím bohužel mordujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.3.11 07:47
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
A jak dlouho se snažíte vy? Já myslela že jsme se trefili do ovulky a mazlili se ob den, ale mrškám se asi něchtělo :-)
Já mám ms dostat pátek-sobota (někdy mívám i den dva opoždění) Jinak mi se snažíme o mimíska už třetí rok :zed: .Ty jsi krásně na začátku snaženíčka .Já při prvním těho jsem otěhotněla hned první měsíc po vynechání HA :palec: a teď se stím bohužel mordujem.

wow takovou dobu to mi je líto… a máte vše kolem vše v pohodě? Myslím vyšetření atd… a kolik je dítku? Mojí malé jsou v červnu 3 a ta „trvala“ 5měsíců… no tady skoro každá píše že ihned po vysazení HA otěhotněla, tak uvidíme… povzbuzuje mě BIBI která si jeden den dělala test a druhej den měla // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 07:54
:srdce:
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
wow takovou dobu to mi je líto… a máte vše kolem vše v pohodě? Myslím vyšetření atd… a kolik je dítku? Mojí malé jsou v červnu 3 a ta „trvala“ 5měsíců… no tady skoro každá píše že ihned po vysazení HA otěhotněla, tak uvidíme… povzbuzuje mě BIBI která si jeden den dělala test a druhej den měla // :srdce:

Tak na pár maličkostí vyšetření dopadlo ok,jen já mám nějaký špatný hormon :zed: a ten nepodporuje těhotenství.Je na to meducína,ale já bohužel měla strašný tlak,tak mi to museli odebrat a já jsem nyní bez ničeho,pač na to nic jiného není :nevim: .Ze svého doktora jsem tak trošku na rozpacích,ale to by byla už jiná kapitola :wink: Prý je to v hlavě…,tak jsem asi divná (3 roky jsou 3 roky) :think: .No řikám si ,že jsem ještě furt mladá,tak snad tu naděje nějaká je ,za pár dní mi bude 31 let,tak mám limit do 35 :dance: :wink: Jo a mám jednu holčinu a jí je 5 let :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
31.3.11 07:56

dobré ranko holčiny,nezoufejte.ještě je čas,madarinko ty vubec vždyt máš ještě 5 dní do MS.to ti neukáže žádný test.v pondělí ani duch a pak jsem další den měla // a jak ti je?máš pořád ty bolesti prsou a bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.3.11 08:10
Zdeníííík píše: :srdce:
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
wow takovou dobu to mi je líto… a máte vše kolem vše v pohodě? Myslím vyšetření atd… a kolik je dítku? Mojí malé jsou v červnu 3 a ta „trvala“ 5měsíců… no tady skoro každá píše že ihned po vysazení HA otěhotněla, tak uvidíme… povzbuzuje mě BIBI která si jeden den dělala test a druhej den měla // :srdce:
Tak na pár maličkostí vyšetření dopadlo ok,jen já mám nějaký špatný hormon :zed: a ten nepodporuje těhotenství.Je na to meducína,ale já bohužel měla strašný tlak,tak mi to museli odebrat a já jsem nyní bez ničeho,pač na to nic jiného není :nevim: .Ze svého doktora jsem tak trošku na rozpacích,ale to by byla už jiná kapitola :wink: Prý je to v hlavě…,tak jsem asi divná (3 roky jsou 3 roky) :think: .No řikám si ,že jsem ještě furt mladá,tak snad tu naděje nějaká je ,za pár dní mi bude 31 let,tak mám limit do 35 :dance: :wink: Jo a mám jednu holčinu a jí je 5 let :srdce:

Moc přeji ať se brzy zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 08:12

ManDarinka90

nápodobně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.3.11 08:12
Bibi11 píše:
dobré ranko holčiny,nezoufejte.ještě je čas,madarinko ty vubec vždyt máš ještě 5 dní do MS.to ti neukáže žádný test.v pondělí ani duch a pak jsem další den měla // a jak ti je?máš pořád ty bolesti prsou a bříško?

No je čas já vím, ale moje svrbění na test mi to nedalo testnout :lol: nechám to na později ale koupím 1Otku… mě prsa nebolí ani u prvního těhu nic ( já vlastně ani v prvním těhu neměla žádne příznaky na těhu :think: ) mám nějaký divný tělo 8-) no a bříško občas zabolí jako sval nataženej :nevim: nafouknutí už jakž takž zmizelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.3.11 08:14
Zdeníííík píše:
ManDarinka90nápodobně :hug:

:hug: a určitě jsi ještě mladá… a bereš nějaký vitamíny? Já mám listovku a první polovinu cyklu jsem pila kontryhel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
31.3.11 08:16

Ahoj holky,snad nevadí když se k vám přidám,jsem tu zaregistrovaná od včerejška :-D Taky se s manželem snažíme o miminko,v sobotu po clostilbegytu a injekci jsme na miminku zapracovali a teď jen čekám jestli to vyjde,tak bych si chtěla udělat test,ale nechci být zklamaná,je to ještě moc brzy,MS mám dostat až 11/4, pomóóc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí