Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bibi11 píše:Zdeníííík píše:Děkuju moc,nemužu tomu pořád uvěřit holky.Bibi11 píše:Tak tomu řikám nádhera
Né nebyl,stál asi 114,včera nic na mamatestu a des jak clieru tak i mama ukázal.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bibi11 píše:
Potvrzeno
Bibi11 píše:Zdeníííík píše:Děkuju moc,nemužu tomu pořád uvěřit holky.Bibi11 píše:Tak tomu řikám nádhera
Né nebyl,stál asi 114,včera nic na mamatestu a des jak clieru tak i mama ukázal.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vše buzde ok,neboj
.Já si jdu dát na tebe (Vás) sklenku vínečka
,ty už nemůžeš
![]()
pajuch píše:
Téééda na to že včera nic tak dneska krása![]()
určo bude vše ok takže bys měla být přibližně okolo 4 týnde viď… ještě jednou gratuluji
Bibi11 píše:
Potvrzeno
To né jsem ted asi 13den po ovulce, ![]()
Zdeníííík píše:Bibi11 píše:Zdeníííík píše:Děkuju moc,nemužu tomu pořád uvěřit holky.Bibi11 píše:Tak tomu řikám nádhera
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bibi11 píše:
PotvrzenoBibi11 píše:Vše buzde ok,nebojZdeníííík píše:Děkuju moc,nemužu tomu pořád uvěřit holky.Bibi11 píše:Tak tomu řikám nádhera
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Já si jdu dát na tebe (Vás) sklenku vínečka
,ty už nemůžeš
![]()
JOJp Zdeni dej si taky za mě nebo vlastně už na nás ![]()
Ahoj take jsem dost nervozni
je to uz 6 dni co mam zpozdenou menstruaci,,a do toho bolesti prsou,,v podbrisku a jsem hrozne unavena,,,tak uvidime jinak take drzim palecky ![]()
Kisspamela píše:
Ahoj take jsem dost nervoznije to uz 6 dni co mam zpozdenou menstruaci,,a do toho bolesti prsou,,v podbrisku a jsem hrozne unavena,,,tak uvidime jinak take drzim palecky
[/citace Ahoj co testík sis dělala?
Bibi11 píše:
počkej vyfotím a dám si ho na profil do alba.
Jééé moc gratuluji a to ti včera vyšel negativně viď
a jakej jsi použila test? A máš ještě ten hustej bílej výtok?
Ahoj dnes odpolko Clearblue detekuje těhu už 4 dny před MS a pak znovu co včera mama10 a taky//.
a mám pořád ten výtok.kdy budeš testovat?taky už mužeš ne?
Bibi11 píše:
Ahoj dnes odpolko Clearblue detekuje těhu už 4 dny před MS a pak znovu co včera mama10 a taky//.a mám pořád ten výtok.kdy budeš testovat?taky už mužeš ne?
A co stojí ten clearblue? No já mám do testování ještě 7dní tak bych zítra už konečně něco koupila a pozítří testla, ale nevím zdá se mi to brzy… Já ten výtok měla taky zase dnes na toaletaku ale na kalhotkách nic je to spíš jen ráno a večer… Dnes jsem tahala trochu těžší věci a od té doby mě bolí břicho
Stál 114 to není tak hrozný,být tebou tak test udělám v sobotu ráno.to bude akorád.
mě bolí taky pobříšek a zvedá se mi na blití. ![]()
Bibi11 píše:
Stál 114 to není tak hrozný,být tebou tak test udělám v sobotu ráno.to bude akorád.mě bolí taky pobříšek a zvedá se mi na blití.
No já bych řekla že mě snad bolí celé břicho… no snad se mi poštěstí taky… tak zítra něco nakoupím a v sobotu testnu ![]()
Jsem pořád nafouknutá máš to BIBI taky pořád? Větry ale zaražené nemám ale mám ještě trochu zácpu, jenže jsem neměla čas skočit do lékárny ![]()
ManDarinka90 píše:
Jsem pořád nafouknutá máš to BIBI taky pořád? Větry ale zaražené nemám ale mám ještě trochu zácpu, jenže jsem neměla čas skočit do lékárny
Mám sem jako v podbříšku plná,to mám snad už týden a dnes se přidalo pocit na ![]()
Ahoj holky.Tak dnešní testování dopadlo tak,že bych tam možná slaboučkého ducha vytlačila očima …no tak nevim nevim,ale spíš jen má představa
.uvidíme zítra.Jak jsem před pár dny psala,že mě bolí prsa (a já si myslela,že to mám z jarního úklidu zahrádky ) ,tak citlivost bradavek přetrvává
,třebas je to taky nějaké znamení …