Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.3.11 18:30
Bibi11 píše:
Zdeníííík píše:
Bibi11 píše:
Né nebyl,stál asi 114,včera nic na mamatestu a des jak clieru tak i mama ukázal. :-)
Tak tomu řikám nádhera :dance: :srdce: :dance: :srdce: :dance: :srdce: :dance: :srdce: :hug: :kytka:
Děkuju moc,nemužu tomu pořád uvěřit holky.
Bibi11 píše:
Potvrzeno :palec:
Bibi11 píše:
Zdeníííík píše:
Bibi11 píše:
Né nebyl,stál asi 114,včera nic na mamatestu a des jak clieru tak i mama ukázal. :-)
Tak tomu řikám nádhera :dance: :srdce: :dance: :srdce: :dance: :srdce: :dance: :srdce: :hug: :kytka:

Vše buzde ok,neboj :kytka: .Já si jdu dát na tebe (Vás) sklenku vínečka :pankac: ,ty už nemůžeš :dance: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.3.11 18:31
pajuch píše:
Téééda na to že včera nic tak dneska krása :palec: :palec: určo bude vše ok takže bys měla být přibližně okolo 4 týnde viď… ještě jednou gratuluji :kytka:
Bibi11 píše:

To né jsem ted asi 13den po ovulce, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.3.11 18:32
Zdeníííík píše:
Bibi11 píše:
Zdeníííík píše:
Bibi11 píše:
Bibi11 píše:
Bibi11 píše:
Zdeníííík píše:
Bibi11 píše:
Vše buzde ok,neboj :kytka: .Já si jdu dát na tebe (Vás) sklenku vínečka :pankac: ,ty už nemůžeš :dance: :-P

JOJp Zdeni dej si taky za mě nebo vlastně už na nás :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
29.3.11 18:32

No to jo ale od poslední MS to budou 4 týdny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.3.11 18:33

Ahoj take jsem dost nervozni :lol: je to uz 6 dni co mam zpozdenou menstruaci,,a do toho bolesti prsou,,v podbrisku a jsem hrozne unavena,,,tak uvidime jinak take drzim palecky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.3.11 18:35
Kisspamela píše:
Ahoj take jsem dost nervozni :lol: je to uz 6 dni co mam zpozdenou menstruaci,,a do toho bolesti prsou,,v podbrisku a jsem hrozne unavena,,,tak uvidime jinak take drzim palecky :-) [/citace Ahoj co testík sis dělala?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.3.11 20:41
Bibi11 píše:
počkej vyfotím a dám si ho na profil do alba. :-)

Jééé moc gratuluji a to ti včera vyšel negativně viď :lol: a jakej jsi použila test? A máš ještě ten hustej bílej výtok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.3.11 20:56

Ahoj dnes odpolko Clearblue detekuje těhu už 4 dny před MS a pak znovu co včera mama10 a taky//. :-) a mám pořád ten výtok.kdy budeš testovat?taky už mužeš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.3.11 21:02
Bibi11 píše:
Ahoj dnes odpolko Clearblue detekuje těhu už 4 dny před MS a pak znovu co včera mama10 a taky//. :-) a mám pořád ten výtok.kdy budeš testovat?taky už mužeš ne?

A co stojí ten clearblue? No já mám do testování ještě 7dní tak bych zítra už konečně něco koupila a pozítří testla, ale nevím zdá se mi to brzy… Já ten výtok měla taky zase dnes na toaletaku ale na kalhotkách nic je to spíš jen ráno a večer… Dnes jsem tahala trochu těžší věci a od té doby mě bolí břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.3.11 21:09

Stál 114 to není tak hrozný,být tebou tak test udělám v sobotu ráno.to bude akorád. :palec: mě bolí taky pobříšek a zvedá se mi na blití. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.3.11 21:13
Bibi11 píše:
Stál 114 to není tak hrozný,být tebou tak test udělám v sobotu ráno.to bude akorád. :palec: mě bolí taky pobříšek a zvedá se mi na blití. :poblion:

No já bych řekla že mě snad bolí celé břicho… no snad se mi poštěstí taky… tak zítra něco nakoupím a v sobotu testnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.3.11 21:18

Jsem pořád nafouknutá máš to BIBI taky pořád? Větry ale zaražené nemám ale mám ještě trochu zácpu, jenže jsem neměla čas skočit do lékárny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.3.11 21:26
ManDarinka90 píše:
Jsem pořád nafouknutá máš to BIBI taky pořád? Větry ale zaražené nemám ale mám ještě trochu zácpu, jenže jsem neměla čas skočit do lékárny :think:

Mám sem jako v podbříšku plná,to mám snad už týden a dnes se přidalo pocit na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.3.11 21:33

Tak jdu do hajan.dobrou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.11 10:37

Ahoj holky.Tak dnešní testování dopadlo tak,že bych tam možná slaboučkého ducha vytlačila očima …no tak nevim nevim,ale spíš jen má představa :nevim: .uvidíme zítra.Jak jsem před pár dny psala,že mě bolí prsa (a já si myslela,že to mám z jarního úklidu zahrádky ) ,tak citlivost bradavek přetrvává :dance: ,třebas je to taky nějaké znamení …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí