Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12421
28.3.11 15:32

:-) každá jsme jiná když máš chuť testuj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.3.11 17:49
Bibi11 píše:
Zdeníííík píše:
Holky tak se nám to už krátí .Doba testíků :dance: .Je tu nějaká netrpělivka,která už začala :roll: ?
Ahoj jojo krátí,mně taky bolí týden břicho jsem jako nafouklá tak nějak jinak,ale nebudu si dělat naděje.Myslím že to štěstí mít nebudu. :-( včera jsem si koupila Clear blue detekuje 4 před MS,ale nějak se mi do toho nechce,zas to zklamání.

Já se cítím taky nafouklá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.3.11 17:55
Zdeníííík píše:
Bibi11 píše:
Zdeníííík píše:
Holky tak se nám to už krátí .Doba testíků :dance: .Je tu nějaká netrpělivka,která už začala :roll: ?
Ahoj jojo krátí,mně taky bolí týden břicho jsem jako nafouklá tak nějak jinak,ale nebudu si dělat naděje.Myslím že to štěstí mít nebudu. :-( včera jsem si koupila Clear blue detekuje 4 před MS,ale nějak se mi do toho nechce,zas to zklamání.
No a
Bibi11 píše:
Zdeníííík píše:
Jo a ještě jsem chtěla napsat ,že já konečně začínala pociťovat bolesti prsou -nemohla jsem se jich ani dotknout ( citlivé bradavky ) ,ale pak jsem si uvědomila to,že to mám určitě z jarního úklidu ze zahrádky :mrgreen: ,tak jiné příznaky zatím nemám … chjooo

A kolikátý DC jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 17:57

Mandarinka90 :
A jak ti bylo nevolno,tak to už je ok ? Já mám dostat ms pátek-sobota :think: Někdy se stane,že mám den či dva opožděnou ms (asi nervíky či co )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.3.11 18:00
Zdeníííík píše:
Mandarinka90 :
A jak ti bylo nevolno,tak to už je ok ? Já mám dostat ms pátek-sobota :think: Někdy se stane,že mám den či dva opožděnou ms (asi nervíky či co )

No vcelku dobře mi je, ale pořád to bříško nafouklé je a nejvíce večer, ale asi se moc kontroluju :-) já mám MS dostat 6.4. ve středu, ale v pondělí bych chtěla testnout… nejradši bych už třeba v sobotu, ale asi je brzy :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.3.11 18:02

Když jsem byla poprvé těhu, tak jsem neměla žádné příznaky a MS byla celkem pravidelná ale slabší, ta jsem to nijak nekoumala a zjistila jsem těhu až v 9tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 18:04
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
Mandarinka90 :
A jak ti bylo nevolno,tak to už je ok ? Já mám dostat ms pátek-sobota :think: Někdy se stane,že mám den či dva opožděnou ms (asi nervíky či co )
No vcelku dobře mi je, ale pořád to bříško nafouklé je a nejvíce večer, ale asi se moc kontroluju :-) já mám MS dostat 6.4. ve středu, ale v pondělí bych chtěla testnout… nejradši bych už třeba v sobotu, ale asi je brzy :nevim: :think:

Já to slovo testnou brzy naprosto chápu :hug: ,já začnu zítra a to je taky mooooc brzy,ale já jsem už nedočkavá :zed: .A prsa tě nebolí ?Tady někde v jiné diskuzi jsem se dočetla ,že se udělala // už 6.den ! Ale že se to stává hrozně málo snad jedno procento ze sta ( řikám si:co kdybych to byla zrovna já :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 18:05
ManDarinka90 píše:
Když jsem byla poprvé těhu, tak jsem neměla žádné příznaky a MS byla celkem pravidelná ale slabší, ta jsem to nijak nekoumala a zjistila jsem těhu až v 9tt :lol:

Ažžž n??? :palec:
Právě že je špatný,že se na to tak soustředíme…,ale to jinak nejde,když čas tak letí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.3.11 18:45

A kolikáty máš den před testem? Já mám 8 dní…viz metřík

Příspěvek upraven 28.03.11 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.3.11 18:47
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
Když jsem byla poprvé těhu, tak jsem neměla žádné příznaky a MS byla celkem pravidelná ale slabší, ta jsem to nijak nekoumala a zjistila jsem těhu až v 9tt :lol:

No právě až :lol: ale na těhu jsem se necítila tak jsem mávla rukou… ne ne prsa mě nebolí

Ažžž n??? :palec:
Právě že je špatný,že se na to tak soustředíme…,ale to jinak nejde,když čas tak letí :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 19:36

Mě mudr řiká,že z devadesáti procent je všechno hlavou… já si pak připadám,jak tydýt,ale asi na tom něco pravda bude :nevim: .Já při prvním těhu taky - hned první měsíc vynechala ms a bylo to.Vůbec jsem stím totiž nepočítala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 19:39
ManDarinka90 píše:
A kolikáty máš den před testem? Já mám 8 dní…viz metříkPříspěvek upraven 28.03.11 v 18:47

Mě se má dostavit ms pátek-sobota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
28.3.11 19:52
Zdeníííík píše:
ManDarinka90 píše:
A kolikáty máš den před testem? Já mám 8 dní…viz metříkPříspěvek upraven 28.03.11 v 18:47

Taky mě má dorazit v pátek.kéž by ne,to by bylo štěstí, :-)

Mě se má dostavit ms pátek-sobota
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.3.11 20:10

A kdy testujete holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
28.3.11 20:14

Já už to dala dnes a nic se neukázalo,tak ve čtvrtek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí