Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bibi11 píše:Zdeníííík píše:Ahoj jojo krátí,mně taky bolí týden břicho jsem jako nafouklá tak nějak jinak,ale nebudu si dělat naděje.Myslím že to štěstí mít nebudu.
Holky tak se nám to už krátí .Doba testíků.Je tu nějaká netrpělivka,která už začala
?
včera jsem si koupila Clear blue detekuje 4 před MS,ale nějak se mi do toho nechce,zas to zklamání.
Já se cítím taky nafouklá ![]()
Zdeníííík píše:Bibi11 píše:No aZdeníííík píše:Ahoj jojo krátí,mně taky bolí týden břicho jsem jako nafouklá tak nějak jinak,ale nebudu si dělat naděje.Myslím že to štěstí mít nebudu.
Holky tak se nám to už krátí .Doba testíků.Je tu nějaká netrpělivka,která už začala
?
včera jsem si koupila Clear blue detekuje 4 před MS,ale nějak se mi do toho nechce,zas to zklamání.
Bibi11 píše:Jo a ještě jsem chtěla napsat ,že já konečně začínala pociťovat bolesti prsou -nemohla jsem se jich ani dotknout ( citlivé bradavky ) ,ale pak jsem si uvědomila to,že to mám určitě z jarního úklidu ze zahrádkyZdeníííík píše:Ahoj jojo krátí,mně taky bolí týden břicho jsem jako nafouklá tak nějak jinak,ale nebudu si dělat naděje.Myslím že to štěstí mít nebudu.
?
,tak jiné příznaky zatím nemám … chjooo
A kolikátý DC jsi?
Mandarinka90 :
A jak ti bylo nevolno,tak to už je ok ? Já mám dostat ms pátek-sobota
Někdy se stane,že mám den či dva opožděnou ms (asi nervíky či co )
Zdeníííík píše:
Mandarinka90 :
A jak ti bylo nevolno,tak to už je ok ? Já mám dostat ms pátek-sobotaNěkdy se stane,že mám den či dva opožděnou ms (asi nervíky či co )
No vcelku dobře mi je, ale pořád to bříško nafouklé je a nejvíce večer, ale asi se moc kontroluju
já mám MS dostat 6.4. ve středu, ale v pondělí bych chtěla testnout… nejradši bych už třeba v sobotu, ale asi je brzy
![]()
Když jsem byla poprvé těhu, tak jsem neměla žádné příznaky a MS byla celkem pravidelná ale slabší, ta jsem to nijak nekoumala a zjistila jsem těhu až v 9tt ![]()
ManDarinka90 píše:Zdeníííík píše:No vcelku dobře mi je, ale pořád to bříško nafouklé je a nejvíce večer, ale asi se moc kontroluju
Mandarinka90 :
A jak ti bylo nevolno,tak to už je ok ? Já mám dostat ms pátek-sobotaNěkdy se stane,že mám den či dva opožděnou ms (asi nervíky či co )
já mám MS dostat 6.4. ve středu, ale v pondělí bych chtěla testnout… nejradši bych už třeba v sobotu, ale asi je brzy
![]()
Já to slovo testnou brzy naprosto chápu
,já začnu zítra a to je taky mooooc brzy,ale já jsem už nedočkavá
.A prsa tě nebolí ?Tady někde v jiné diskuzi jsem se dočetla ,že se udělala // už 6.den ! Ale že se to stává hrozně málo snad jedno procento ze sta ( řikám si:co kdybych to byla zrovna já
)
ManDarinka90 píše:
Když jsem byla poprvé těhu, tak jsem neměla žádné příznaky a MS byla celkem pravidelná ale slabší, ta jsem to nijak nekoumala a zjistila jsem těhu až v 9tt
Ažžž n??? ![]()
Právě že je špatný,že se na to tak soustředíme…,ale to jinak nejde,když čas tak letí ![]()
A kolikáty máš den před testem? Já mám 8 dní…viz metřík
Příspěvek upraven 28.03.11 v 18:47
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:
Když jsem byla poprvé těhu, tak jsem neměla žádné příznaky a MS byla celkem pravidelná ale slabší, ta jsem to nijak nekoumala a zjistila jsem těhu až v 9ttNo právě až
Ažžž n???ale na těhu jsem se necítila tak jsem mávla rukou… ne ne prsa mě nebolí
Právě že je špatný,že se na to tak soustředíme…,ale to jinak nejde,když čas tak letí
Mě mudr řiká,že z devadesáti procent je všechno hlavou… já si pak připadám,jak tydýt,ale asi na tom něco pravda bude
.Já při prvním těhu taky - hned první měsíc vynechala ms a bylo to.Vůbec jsem stím totiž nepočítala ![]()
ManDarinka90 píše:
A kolikáty máš den před testem? Já mám 8 dní…viz metříkPříspěvek upraven 28.03.11 v 18:47
Mě se má dostavit ms pátek-sobota
Zdeníííík píše:ManDarinka90 píše:
A kolikáty máš den před testem? Já mám 8 dní…viz metříkPříspěvek upraven 28.03.11 v 18:47Taky mě má dorazit v pátek.kéž by ne,to by bylo štěstí,
Mě se má dostavit ms pátek-sobota