Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zdeníííík
23.3.11 19:13
Bibi11 píše:
Zdeníííík píše:
Bibi11 tak to mi je strašně líto :cry: ,ale bohužel se to stává .Určitě se brzyčko zadaří :kytka: ,cítím to v kostech :wink: .Počkej v pátek :hug: Bude první dítko ,nebo už nějaké máš ? Já jsem se asi nepochlubila že už jedno mám .je to holčička a je jí 5 let. To jsem otěhotněla hned první měsíc co jsme se začali snažit,tak nevim za co mě teď pánbíček trestá :nevim: .Doktor taky řiká,že to je všechno v hlavě,tak si připadám už tak trošku divná…víš jak to myslím :wink: .Ale těch korunek co já utratím za testy a taky už musim střídat lékárny,protože se stydim :roll:
Ještě děti nemáme bylo to první,snad už ted budu těhu,dělali jsme to v plodných dnech,tak snad jinak manželovi s tim sledováním ovulky a sexem možná na povel lezu na nervy.Chápu ho ale když chce miminko tak se holt nedá nic dělat.Tak jsme oba v tom období dost podrážděný.To je dobře že máš holčičku a jak se jmenuje?Taky bych chtěla holčičku,Elenku :srdce:

Vím o čem mluvíš,jsme na toma asi tak stejně s manželem :-( ,nemám ty dny vůbec ráda,ale pak jak to přečkáme tak už je zase hej a příjemná nervozitka do ms ,což beru za pěkné dny,dokavať se ta potvůrka opět nedostaví (ms).Elenka je kráááásné jméno :palec: ,tak snad už se brzyčko Elenka zadaří-budu (budem) si navzájem držet pěstičky :hug: .Moje holčina se jmenuje Simonka a děkuju bohu zaní . Já vím,že mám být vděčná aspoň za to jedno dítko,ale já si přála vždycky dvě a né jednináčka :cry: .Chtěla jsem je mít dva roky od sebe,tak když Síma slavila 2.narozky bylo rozhodnuto,že se budem pokoušet o druhé dítko …no a už to jsou právě ty 3 prokleté roky.PS: máš už testíky doma na pátek :mrgreen: ? Jaké kdyžtak používáš ?

• Citovat
  • Upravit
7674
23.3.11 19:37

Holky - a co měření bazální teploty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeníííík
23.3.11 19:53
Conny píše:
Holky - a co měření bazální teploty??? [/citace
Conny píše:

Myslíš že za těch pár let jsem to nepozorovala ? Musim to mít měřené,pač doktor mi dal kalendář,který mu musim poctivě vyplňovat. Po plodných dnech si jí už neměřim do ms,bylo mi řečeno že záležáí aby se odchytly plodné dny a pak je to už na nic :nevim: ,tak nač ta teplota potom ?

• Citovat
  • Upravit
7674
23.3.11 20:07
Zdeníííík píše:
Conny píše:
Holky - a co měření bazální teploty??? [/citace
Conny píše:
Myslíš že za těch pár let jsem to nepozorovala ? Musim to mít měřené,pač doktor mi dal kalendář,který mu musim poctivě vyplňovat. Po plodných dnech si jí už neměřim do ms,bylo mi řečeno že záležáí aby se odchytly plodné dny a pak je to už na nic :nevim: ,tak nač ta teplota potom ?

Opravdu se MOC omlouvám,pokud jsem se Tě nějak dotkla :-( !!!

Po ovulaci je to spíš zvědavost,jestli se teplota udrží nahoře a kdy dorazí MS…já měřím teprve 3.měsíc a to jen kvůli tomu,abych věděla kdy a jestli ovuluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
23.3.11 20:07

Nějak to blbne s tou citací :think: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeníííík
23.3.11 20:13
Conny píše:
Nějak to blbne s tou citací :think: !!!

Nééé,neurazila ,v pohodě :wink: . Jen když si jí měříš rok a půl,tak tě to pak už neba :wink: ,ráda testuju testíkama a čaruju zda se tam ta druhá / oběví - je to příjemnější,než bt :wink:

• Citovat
  • Upravit
7674
23.3.11 20:16

Ovu-testy jsem zkoušela doplňkově,ale pokaždé to bylo zrovna v den ovu a zrovna byly pozitivní,tak ani nevím jak vypadají negativní :oops:
No,uvidíme,ted´ jsme měli nucenou pauzu ze zdr. důvodů,tak jsem zvědavá jak to půjde dál…máme to taky tak s plodnými dny - nemyslet na to nejde :-? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeníííík
23.3.11 20:23
Conny píše:
Ovu-testy jsem zkoušela doplňkově,ale pokaždé to bylo zrovna v den ovu a zrovna byly pozitivní,tak ani nevím jak vypadají negativní :oops:
No,uvidíme,ted´ jsme měli nucenou pauzu ze zdr. důvodů,tak jsem zvědavá jak to půjde dál…máme to taky tak s plodnými dny - nemyslet na to nejde :-?

Mě doktor i radil (když už jsou plodné dny vychytané)zkoušet se snažit o den dva dříve. Spermoníci tam přežijí i několik dní. Ty můžeš být plodná jen opravdu malinkou chvilku a to vychytat bohužel nejde.Tak mi radil,že to prý je taková rezerva v zásobě :nevim: ,ale jeho radami se snažim řídit co se dá :wink: a zkoušet to obden ,ale to nevim jestli neřiká jen proto ,aby se nám ten sex nezhnusil ???? Aby jsme si nepřipadali jako králíci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7674
23.3.11 20:28

Jo,to tak příroda zařídila,jinak by to fakt nemohlo fungovat :mrgreen: ,ta chvilka je fakt otázka několika hodin :zed: …My jsme rádi,že se s drahým vbec vidíme (máme víkendový vztah),ikdyž když je ovu v týdnu,tak jsme za sebou už i „na skok“ přijeli :pankac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
23.3.11 20:30

A zkoušení obden je myslím logické - jde spíš o zralost a kvalitu spermijek…ale jsou páry,co zkoušeli i denně a zadařilo se,někteří měli naopak zase sex jednou za měsíc a klaplo to taky…tak si vyber :nevim: !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
23.3.11 20:31

ahojda holky přidávám se :mavam: příští týden budu testovat po IUI :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeníííík
23.3.11 20:32
Conny píše:
Jo,to tak příroda zařídila,jinak by to fakt nemohlo fungovat :mrgreen: ,ta chvilka je fakt otázka několika hodin :zed: …My jsme rádi,že se s drahým vbec vidíme (máme víkendový vztah),ikdyž když je ovu v týdnu,tak jsme za sebou už i „na skok“ přijeli :pankac: !

To znám :mrgreen: .Manžel mi jezdil na služebky,ale já si bohužel nemohla jen tak na skok odjet,pač byl 1000 km od domova ,ale to se nám naštěstí opravdu stalo jen dvakrát za celou tu dobu 8-) .Tak držim pěstičky ať se brzyčko zadaří :kytka: .A kdy ty očekáváš ms ?testuješ před ms ?

• Citovat
  • Upravit
Zdeníííík
23.3.11 20:34
pajuch píše:
ahojda holky přidávám se :mavam: příští týden budu testovat po IUI :think: :palec:

Ahoj pajuch :mavam: ,kdy tebe to testování čeká ? A prosím tě co je to IUI ?

• Citovat
  • Upravit
Zdeníííík
23.3.11 20:36
Conny píše:
A zkoušení obden je myslím logické - jde spíš o zralost a kvalitu spermijek…ale jsou páry,co zkoušeli i denně a zadařilo se,někteří měli naopak zase sex jednou za měsíc a klaplo to taky…tak si vyber :nevim: !!! :wink:

Tak snad se nám taky jednou zadaří 8-)

• Citovat
  • Upravit
12421
23.3.11 20:36
Budu testovat 2.4. pokud to nezkusím nedočkáním dřív :mrgreen: IUI je inseminace :-)
Zdeníííík píše:
pajuch píše:
ahojda holky přidávám se :mavam: příští týden budu testovat po IUI :think: :palec:
Ahoj pajuch :mavam: ,kdy tebe to testování čeká ? A prosím tě co je to IUI ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí