Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V září se mi to stalo. V pátek 17. jsem měla slabě pozitivní tt. V úterý jsem si dělala další a čárka již sílila, v dalších dnech (nevím už přesně kdy jsem dělala další, ale myslím, že pak už denně) začala čárka slábnout a v pátek 24. přišla MS, potom jsem měla asi 45 dní dlouhý cyklus a v dalším jsem brala clostil + utrogestan a další MS už nepřišla.
Mně se to stalo v září, měla jsem nejdřív slabě pozitivní test, pak silnější až po dálnici… Pak už jsem samozřejmě netestovala, u dr. byla vidět jen zvýšená sliznice, za dva dny jsem začala krvácet a na krvi mi začalo klesat HCG. Dr. konstatoval biochemickou graviditu a bylo po těhotneství
.
Nicméně ani ne dva měsíce poté jsem otěhotněla znovu a teď jsem ve 24.tt ![]()
aha
říkáš po dálnici?Vidíš,to jsem si právě nemyslela že biochem těhu udělá dálnici
kolik dní ti ty čárky asi sílily?
co mylíte ta poslední je už dálnice? ![]()
Anonymní píše:
ahaříkáš po dálnici?Vidíš,to jsem si právě nemyslela že biochem těhu udělá dálnici
kolik dní ti ty čárky asi sílily?
co mylíte ta poslední je už dálnice?
Ahojky, ja myslim, ze Ti to hezky sili
mysli pozitivne, a ze mas v brisku mimi, ze se vam to povedlo a bude vse dobre uvidis
preju hodne stesticka ![]()
Přesně,nemysli hned negativně,čárky sílí,jsi těhotná a nemysli na to co se všechno může stát ![]()
Prosim vas je tu někdo osobne kdo mel silnejši ms a bylo to tehu???
@Anonymní píše:
Prosim vas je tu někdo osobne kdo mel silnejši ms a bylo to tehu???
Já melav prvním tehutri měsíce normálně klasickou MS ![]()
Ahoj holky snažilky a těhulky co máte zkušenost z testováním

chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenost s tím že jste měla na těhu testu // čárky,které krásně sílily a pak vám přece jen přišla ms?
A taky na to jak silnou jste měly než druhá zmizela?Jestli krásnou viditelnou nebo se to stává jen u duchů dušíků?
dík za všechny odpovědi