Jak silné // a poté MS?

Anonymní
20.3.11 12:29

jak silné // a poté ms?

Ahoj holky snažilky a těhulky co máte zkušenost z testováním :mavam:
chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenost s tím že jste měla na těhu testu // čárky,které krásně sílily a pak vám přece jen přišla ms?
A taky na to jak silnou jste měly než druhá zmizela?Jestli krásnou viditelnou nebo se to stává jen u duchů dušíků?
dík za všechny odpovědi :mavam: :mavam: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7479
20.3.11 12:37

V září se mi to stalo. V pátek 17. jsem měla slabě pozitivní tt. V úterý jsem si dělala další a čárka již sílila, v dalších dnech (nevím už přesně kdy jsem dělala další, ale myslím, že pak už denně) začala čárka slábnout a v pátek 24. přišla MS, potom jsem měla asi 45 dní dlouhý cyklus a v dalším jsem brala clostil + utrogestan a další MS už nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.11 14:15

Mně se to stalo v září, měla jsem nejdřív slabě pozitivní test, pak silnější až po dálnici… Pak už jsem samozřejmě netestovala, u dr. byla vidět jen zvýšená sliznice, za dva dny jsem začala krvácet a na krvi mi začalo klesat HCG. Dr. konstatoval biochemickou graviditu a bylo po těhotneství :(.
Nicméně ani ne dva měsíce poté jsem otěhotněla znovu a teď jsem ve 24.tt :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.11 14:22

aha :think: říkáš po dálnici?Vidíš,to jsem si právě nemyslela že biochem těhu udělá dálnici :think: kolik dní ti ty čárky asi sílily?
co mylíte ta poslední je už dálnice? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18259
20.3.11 15:32
Anonymní píše:
aha :think: říkáš po dálnici?Vidíš,to jsem si právě nemyslela že biochem těhu udělá dálnici :think: kolik dní ti ty čárky asi sílily?
co mylíte ta poslední je už dálnice? :nevim:

Ahojky, ja myslim, ze Ti to hezky sili :palec: mysli pozitivne, a ze mas v brisku mimi, ze se vam to povedlo a bude vse dobre uvidis :kytka: preju hodne stesticka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deps
20.3.11 19:50

Přesně,nemysli hned negativně,čárky sílí,jsi těhotná a nemysli na to co se všechno může stát :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.13 22:10

Prosim vas je tu někdo osobne kdo mel silnejši ms a bylo to tehu???

• Citovat
  • Upravit
6.10.13 22:22
@Anonymní píše:
Prosim vas je tu někdo osobne kdo mel silnejši ms a bylo to tehu???

Já melav prvním tehutri měsíce normálně klasickou MS :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí