Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.3.11 20:59

Tak holky já se s Váma pro dnešek loučím a přeji dobrou noc a hlavně držim pěstičky všem,kteří se zítra chystají testovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 09:38

Ahoj holky.Tak poslušně hlásim,že nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
1.4.11 09:41

Já také hlásím že nic......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 21:54

Tak jsem holky začala právě špinit :zed: a je to tu …ms se dostavila a má naděje umírá :zed: .A jak pak se daří vám ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.4.11 19:26
Zdeníííík píše:
Tak jsem holky začala právě špinit :zed: a je to tu …ms se dostavila a má naděje umírá :zed: .A jak pak se daří vám ?

jej to mi je líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.4.11 19:27

Ahoj holky, něco nového? Já se chystím zítra koupit test tu desítku… myslíte že ho můžu testnout odpoledne? Nevím zda to vydržím do rána když ho budu mít doma :think: :lol: jinak mě nic není… žádné příznaky těhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
3.4.11 20:00

ahojda, já budu testit ještě zítra, MS zatím nikde ale asi je to tím utrošem :nevim: a teplota zatím taky dobrá, takže zítra poslední šace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
3.4.11 20:01

Myslím že můžeš :palec: držím :-)

ManDarinka90 píše:
Ahoj holky, něco nového? Já se chystím zítra koupit test tu desítku… myslíte že ho můžu testnout odpoledne? Nevím zda to vydržím do rána když ho budu mít doma :think: :lol: jinak mě nic není… žádné příznaky těhu :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.4.11 20:13
pajuch píše:
Myslím že můžeš :palec: držím :-)
ManDarinka90 píše:
Ahoj holky, něco nového? Já se chystím zítra koupit test tu desítku… myslíte že ho můžu testnout odpoledne? Nevím zda to vydržím do rána když ho budu mít doma :think: :lol: jinak mě nic není… žádné příznaky těhu :nevim:

Děkuji i já tobě :-) tak odpo dám echo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
3.4.11 20:17

Oooookkkkk :palec: i já snad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.11 11:36

Holky tak vy se stále držíte,tak to je super a držim pěstičky :hug: . Mě ms už pomalu končí,tak mě čeká další měsíc snaženíčka .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
4.4.11 12:42

Ahoj holčiny co nového?U mě jen to že jdu ve středu na krev.Dnes jsem si dělala zas test a čárka už je silná jak ta první.Už abych měla zasebou aspon první trimest.Pak už budu klidnější a začnu se těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
4.4.11 16:11

Ahoj holky, tak já si test koupila? A mám špinění… MS měla dorazit až ve středu a byla pravidelná, ale asi se to po braní prášků přišlo dřív… mám spíš jen špinění… mám i přesto zkusit test? Měla jste to některá i když jste věděli že jste těhu? Abych nezkoušela bez nějaké šance :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
4.4.11 16:22

Ahoj někdo řikal že lehké krvácení muže být uhnizdování.tak prubni testík a uvidíš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
4.4.11 16:23
Bibi11 píše:
Ahoj někdo řikal že lehké krvácení muže být uhnizdování.tak prubni testík a uvidíš. :-)

Mám desítku, tak myslíš že to mám zkusit už teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí