Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak holky já se s Váma pro dnešek loučím a přeji dobrou noc a hlavně držim pěstičky všem,kteří se zítra chystají testovat ![]()
Tak jsem holky začala právě špinit
a je to tu …ms se dostavila a má naděje umírá
.A jak pak se daří vám ?
Zdeníííík píše:
Tak jsem holky začala právě špinita je to tu …ms se dostavila a má naděje umírá
.A jak pak se daří vám ?
jej to mi je líto…
Ahoj holky, něco nového? Já se chystím zítra koupit test tu desítku… myslíte že ho můžu testnout odpoledne? Nevím zda to vydržím do rána když ho budu mít doma
jinak mě nic není… žádné příznaky těhu ![]()
ahojda, já budu testit ještě zítra, MS zatím nikde ale asi je to tím utrošem
a teplota zatím taky dobrá, takže zítra poslední šace ![]()
Myslím že můžeš
držím ![]()
ManDarinka90 píše:
Ahoj holky, něco nového? Já se chystím zítra koupit test tu desítku… myslíte že ho můžu testnout odpoledne? Nevím zda to vydržím do rána když ho budu mít doma![]()
jinak mě nic není… žádné příznaky těhu
pajuch píše:
Myslím že můžešdržím
ManDarinka90 píše:
Ahoj holky, něco nového? Já se chystím zítra koupit test tu desítku… myslíte že ho můžu testnout odpoledne? Nevím zda to vydržím do rána když ho budu mít doma![]()
jinak mě nic není… žádné příznaky těhu
Děkuji i já tobě
tak odpo dám echo ![]()
Holky tak vy se stále držíte,tak to je super a držim pěstičky
. Mě ms už pomalu končí,tak mě čeká další měsíc snaženíčka .
Ahoj holčiny co nového?U mě jen to že jdu ve středu na krev.Dnes jsem si dělala zas test a čárka už je silná jak ta první.Už abych měla zasebou aspon první trimest.Pak už budu klidnější a začnu se těšit ![]()
Ahoj holky, tak já si test koupila? A mám špinění… MS měla dorazit až ve středu a byla pravidelná, ale asi se to po braní prášků přišlo dřív… mám spíš jen špinění… mám i přesto zkusit test? Měla jste to některá i když jste věděli že jste těhu? Abych nezkoušela bez nějaké šance ![]()
Ahoj někdo řikal že lehké krvácení muže být uhnizdování.tak prubni testík a uvidíš. ![]()
Bibi11 píše:
Ahoj někdo řikal že lehké krvácení muže být uhnizdování.tak prubni testík a uvidíš.
Mám desítku, tak myslíš že to mám zkusit už teď?