Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.4.11 17:24
veru1234 píše:
ahoj mám prosbičku ve čtvrtek mi vyšel TT se slabou čárkou ale dneska jsem začala trochu špinit je to normální?? :cry: :cry:

A kolikátý jsi DPO ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
24.4.11 17:39

no to já nevím já jsem vysadila prášky, tak jsem to pak nedostala jen jsem měla pozitivní test, je tu někde ve foru na obrazku vyfoceny.. :( takže nevím :nevim: ted jsem z toho hotova je to jen slabe spinění ale mám strach, zítra svátek :( a k doktorovi az teda asi v úterý :(

• Citovat
  • Upravit
24.4.11 19:49
veru1234 píše:
no to já nevím já jsem vysadila prášky, tak jsem to pak nedostala jen jsem měla pozitivní test, je tu někde ve foru na obrazku vyfoceny.. :( takže nevím :nevim: ted jsem z toho hotova je to jen slabe spinění ale mám strach, zítra svátek :( a k doktorovi az teda asi v úterý :(

Co já jsem se doslechla,tak jestliže je to jen špinění,tak je ještě doooost velká naděje :palec: .Nezoufej a držim pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
24.4.11 21:46
Zdeníííík píše:
veru1234 píše:
no to já nevím já jsem vysadila prášky, tak jsem to pak nedostala jen jsem měla pozitivní test, je tu někde ve foru na obrazku vyfoceny.. :( takže nevím :nevim: ted jsem z toho hotova je to jen slabe spinění ale mám strach, zítra svátek :( a k doktorovi az teda asi v úterý :(
Co já jsem se doslechla,tak jestliže je to jen špinění,tak je ještě doooost velká naděje :palec: .Nezoufej a držim pěsti.

děkuju, ráno si zkusím udělat test a uvidím, je to snad jen špinění… no a v úterý si zavolám doktorovi :( ach jo to je na prášky…

• Citovat
  • Upravit
veru1234
25.4.11 07:14

tak jsem si udělala dneska ráno test, vyšel s pěknou čárkou ale to špinění mě pořád děsí :think: :think: … hodím vám sem fotečku

• Citovat
  • Upravit
veru1234
25.4.11 08:59

tak tady je ten testík…

• Citovat
  • Upravit
12421
25.4.11 09:29

Testík je pěkný ale to špinění snad to není nic hrozného na začátku to bývá uhnizďování ale to už máš asi za sebou, z různých diskuzích tady vím že holky nějakou dobu špinili tak jim na to gyndařky něco dali a bylo to ok tak šupajdi zítra hned k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.11 10:21

Čárečka vypadá pěkně a dokonce i sílí,tak snad to špinění nic neznamená !!!! Hned zítra k mudr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
25.4.11 11:49

jj zítra si tam hned zavolam a pojedu, snad si uděla čas mudr… :( jsem z toho taková špatná bez nálady tak snad to dobře dopadne. Dík za podporu :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
25.4.11 12:29
veru1234 píše:
jj zítra si tam hned zavolam a pojedu, snad si uděla čas mudr… :( jsem z toho taková špatná bez nálady tak snad to dobře dopadne. Dík za podporu :srdce: :srdce:

Já bych možná nevolala a hned bych vyrazila .Budeš klidnější až se na tebe mudr jukne :wink: .Tak písni jak to dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
25.4.11 12:59

jasný že se ozvu, ale zavolat si musím nevím jak má přesně hodiny víš… :nevim: vím jen že má nějako odpoledne zítra tak to zkusím, děkuju :-)

• Citovat
  • Upravit
veru1234
26.4.11 08:48

Tak jdu dneska v 15:50 na prohlidku, dřív bohužel nemá čas a je tam jen odpoledne :( tak držte pěstičky a ja se pak ozvu, jak jsem dopadla :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
26.4.11 16:41

veru1234 tobě držim pěstičky,ale neboj - vše bude určitě ok :palec: . A vy se holky máte jak pak ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru1234
26.4.11 18:35

ahoj, tak to vypadá bledě že vajíčko bylo oplodněné ale bohužel se neuhnízdilo tak samo odešlo, proto ty testy vypadaly jako pozitivní :cry: :cry: ještě mi vzala sestřička krev takže si mám zítra zavolat pro výsledek ale už s ničím nepočítám, takže my se budeme pěkně snažit dál a uvidíme, kdy se potvůrka bude chtít uhnízdit :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
26.4.11 18:51
veru1234 píše:
ahoj, tak to vypadá bledě že vajíčko bylo oplodněné ale bohužel se neuhnízdilo tak samo odešlo, proto ty testy vypadaly jako pozitivní :cry: :cry: ještě mi vzala sestřička krev takže si mám zítra zavolat pro výsledek ale už s ničím nepočítám, takže my se budeme pěkně snažit dál a uvidíme, kdy se potvůrka bude chtít uhnízdit :roll: :roll:

Tak to mi je líto :cry: ,ale je nás tu víc snažilek,tak tě výtáme v klubu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí