Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
veru1234 píše:
ahoj mám prosbičku ve čtvrtek mi vyšel TT se slabou čárkou ale dneska jsem začala trochu špinit je to normální??![]()
A kolikátý jsi DPO ?
no to já nevím já jsem vysadila prášky, tak jsem to pak nedostala jen jsem měla pozitivní test, je tu někde ve foru na obrazku vyfoceny..
takže nevím
ted jsem z toho hotova je to jen slabe spinění ale mám strach, zítra svátek
a k doktorovi az teda asi v úterý ![]()
veru1234 píše:
no to já nevím já jsem vysadila prášky, tak jsem to pak nedostala jen jsem měla pozitivní test, je tu někde ve foru na obrazku vyfoceny..takže nevím
a k doktorovi az teda asi v úterý
Co já jsem se doslechla,tak jestliže je to jen špinění,tak je ještě doooost velká naděje
.Nezoufej a držim pěsti.
Zdeníííík píše:veru1234 píše:Co já jsem se doslechla,tak jestliže je to jen špinění,tak je ještě doooost velká naděje
no to já nevím já jsem vysadila prášky, tak jsem to pak nedostala jen jsem měla pozitivní test, je tu někde ve foru na obrazku vyfoceny..takže nevím
a k doktorovi az teda asi v úterý
.Nezoufej a držim pěsti.
děkuju, ráno si zkusím udělat test a uvidím, je to snad jen špinění… no a v úterý si zavolám doktorovi
ach jo to je na prášky…
tak jsem si udělala dneska ráno test, vyšel s pěknou čárkou ale to špinění mě pořád děsí
… hodím vám sem fotečku
Testík je pěkný ale to špinění snad to není nic hrozného na začátku to bývá uhnizďování ale to už máš asi za sebou, z různých diskuzích tady vím že holky nějakou dobu špinili tak jim na to gyndařky něco dali a bylo to ok tak šupajdi zítra hned k dr
Čárečka vypadá pěkně a dokonce i sílí,tak snad to špinění nic neznamená !!!! Hned zítra k mudr ![]()
jj zítra si tam hned zavolam a pojedu, snad si uděla čas mudr…
jsem z toho taková špatná bez nálady tak snad to dobře dopadne. Dík za podporu
![]()
veru1234 píše:
jj zítra si tam hned zavolam a pojedu, snad si uděla čas mudr…jsem z toho taková špatná bez nálady tak snad to dobře dopadne. Dík za podporu
![]()
Já bych možná nevolala a hned bych vyrazila .Budeš klidnější až se na tebe mudr jukne
.Tak písni jak to dopadlo ![]()
jasný že se ozvu, ale zavolat si musím nevím jak má přesně hodiny víš…
vím jen že má nějako odpoledne zítra tak to zkusím, děkuju ![]()
Tak jdu dneska v 15:50 na prohlidku, dřív bohužel nemá čas a je tam jen odpoledne
tak držte pěstičky a ja se pak ozvu, jak jsem dopadla
![]()
veru1234 tobě držim pěstičky,ale neboj - vše bude určitě ok
. A vy se holky máte jak pak ?
ahoj, tak to vypadá bledě že vajíčko bylo oplodněné ale bohužel se neuhnízdilo tak samo odešlo, proto ty testy vypadaly jako pozitivní
ještě mi vzala sestřička krev takže si mám zítra zavolat pro výsledek ale už s ničím nepočítám, takže my se budeme pěkně snažit dál a uvidíme, kdy se potvůrka bude chtít uhnízdit
![]()
veru1234 píše:
ahoj, tak to vypadá bledě že vajíčko bylo oplodněné ale bohužel se neuhnízdilo tak samo odešlo, proto ty testy vypadaly jako pozitivní![]()
ještě mi vzala sestřička krev takže si mám zítra zavolat pro výsledek ale už s ničím nepočítám, takže my se budeme pěkně snažit dál a uvidíme, kdy se potvůrka bude chtít uhnízdit
![]()
Tak to mi je líto
,ale je nás tu víc snažilek,tak tě výtáme v klubu ![]()