Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, vidíte tam druhou čárku, nebo nee? ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:15
Ono je to ale přes HA Jeanine, nechápu, prášek jsem nezapomněla, ATB jsem neměla, nic.. A snažení jsme plánovali od července, takže to asi vyšlo o pár měsíců dřív ![]()
Sarisek1 píše:
Maky ja ti to rikala, ze tam je![]()
![]()
uz neber antiko…
No ráno už ji teda raději brát nebudu a udělám další testík
Jenom už nemám tenhle citlivější, ale normální Mamatest10 ![]()
já to vidím jako tenkou čárku..pozitivní by byla tlustčí..takže si myslím že je dýl namočený a falešne pozitivní
…ale pokud je tak hodně štestí…za me zítra testnout znovu z ranní moči
Maky.p píše:Sarisek1 píše:No ráno už ji teda raději brát nebudu a udělám další testík
Maky ja ti to rikala, ze tam je![]()
![]()
uz neber antiko…
Jenom už nemám tenhle citlivější, ale normální Mamatest10
tak zkus ten blbejsi test a kdyztak si kup zitra tenhle zase… uvidis tenhle test je dobrej!!
petra.lovosice píše:
já to vidím jako tenkou čárku..pozitivní by byla tlustčí..takže si myslím že je dýl namočený a falešne pozitivní![]()
…ale pokud je tak hodně štestí…za me zítra testnout znovu z ranní moči
Nenamáčela jsem ho, 10 sekund jsem na něj čůrala..? Ráno budu znovu testovat..
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:16
petra.lovosice píše:
který den cyklu jsi???..je delaný ráno nebo kdy
Asi ve 3 odpoledne.. Dneska bych měla dostat MS, ale začala jsem v úterý brát další platíčko HA bez pauzy..
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:16
ividíš kdyžzesílí je to tam..ale boužel na svem monitoru vidím tenkou čáru..a ta značí že to je falešne ![]()
čárku vidím, ale taky jsem takhle měla 3 testy, jednou mi to udělal mamtest 10, pak Ripiclear a ještě jeden, název už nevím. Opravdu to dělají citlivější testy, které se musíí nechat v moči jen 2s, jiank ztmavne ten kanálek…ale pokud se objeví čárka i na dalším testu, tak je to jasný ![]()
Maky.p píše:petra.lovosice píše:Asi ve 3 odpoledne.. Dneska bych měla dostat MS, ale začala jsem v úterý brát další platíčko HA bez pauzy..
který den cyklu jsi???..je delaný ráno nebo kdy
jasne skus ráno uvidíš..