Druhá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
23.3.11 18:57
Ewule0712 píše: čárku vidím, ale taky jsem takhle měla 3 testy, jednou mi to udělal mamtest 10, pak Ripiclear a ještě jeden, název už nevím. Opravdu to dělají citlivější testy, které se musíí nechat v moči jen 2s, jiank ztmavne ten kanálek…ale pokud se objeví čárka i na dalším testu, tak je to jasný :palec:

OK, uvidím zítra 8-)

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
23.3.11 18:58

A dej vědět :-D

• Citovat
  • Upravit
24870
23.3.11 18:59

Dám, ještě zkusím koupit i nějakej jinej testík, ať mám na víkend kdyžtak zásobu :lol:

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
23.3.11 19:02
Maky.p píše:
Dám, ještě zkusím koupit i nějakej jinej testík, ať mám na víkend kdyžtak zásobu :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
23.3.11 19:45

takhle vypadal můj první test a ted mám doma krásnýho chlapečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
23.3.11 20:05

I mě takhle vypdal můj první test a mám holčičku.
Zakladatelko kup si test Mamatest, jsou opravdu nejlepší i když levné, myslím, že tu se mnou budou holky souhlasit. Mě se ukázal totiž nejdřív a všechny ty drahé začaly být vidět až později. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
23.3.11 20:06
alisekR píše:
I mě takhle vypdal můj první test a mám holčičku.
Zakladatelko kup si test Mamatest, jsou opravdu nejlepší i když levné, myslím, že tu se mnou budou holky souhlasit. Mě se ukázal totiž nejdřív a všechny ty drahé začaly být vidět až později. :palec:

jojo presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
23.3.11 20:17

Zkus to zítra,ale moc bych tomu nevěřila je to opravdu hodně ,hodně slabý duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
23.3.11 20:27

ahoj, dufam ze to bude silnejsia ciarka , myslim zajtra a prajem ti to. Ja mam take tenke carky na testu vzdy pred MS ( testujem stale jak blbs js viem :oops: ) a potom mrcha vzdy dorazi, ale uprimne drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
23.3.11 20:45

přesně tak.já si dělala 2 po týdnu a taky byla takhle slaboučká čárečka a je z toho krásnej,teď už 8 měsíční mimísek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
23.3.11 20:57

Držím pěsti, aby byly zítra dvě jasné čárky. Ale osobně si myslím, že to není těhu čárka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
23.3.11 21:03

čárku vidím,ale je to tenká čárka,tak kdoví.Ovšem to,že bys otěhu při jeanine mě pěkně vyděsilo.to by se snad nemělo stávat ne???Já ji teď po porodu začla první měsíc brát.Ale asi mi nevyhovuje,protože celý cyklus špiním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
24.3.11 06:13

Dobré ráno holky, prvně vám všem děkuju za názory :wink: Tak jsem dělala ráno druhý test, akorát jsem už neměla ten citlivější.. Zdá se mi, že tam něco je, ale je to bohužel slabší než včera. Tak nevím, jestli je to tou citlivostí testu a je brzo, nebo nic.. Tohle nepůjde ani vyfotit, ten duch je sice širší, ale světlejší :nevim: Možná to bylo falešný kvůli tomu, jak mi bylo špatně, minulý čtvrtek jsem večer zvracela a od té doby mi je těžko a včera se přidal průjem, ale Smecta mi snad pomohla.. To mě vedlo včera k tomu testu.. Tak co si o tom myslíte?? :think:

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
24.3.11 06:24

A taky si přítel rýpal, že jsem asi těhotná, tak jsem si ten test koupila, abych mu ukázala že ne, že prášky beru normálně pravidelně a ono ouha.. :lol: To asi poznám až po víkendu nejdřív :nevim:

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vrabcpe1
24.3.11 07:33

ahojka nejsem zaregistrovaná ale nedá mi to reagovat. Tak takovýhle těhu test jsem přesně měla při holčičce, byla jsem cca 10 dní v tom.tak nevím. ja na taky koukala divně ale doktorka mi pak vysvětlila že testy jsou udělané tak aby indikovali nějakou látku (hormon ) který se vyskytuje pouze v těhu.takže si myslím že je vyloučeno aby se udělal proužek a nebyla bys těhu. nicméně přeju hodně stěstíčka pokud baby chcete a je to tam, spoustu mamin takové stěstí nemá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex