Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
katulink1 já měla taky takovou, úzkou a slabou, bohužel to byl planý poplach. I když jsem to dělala podle návodu, asi byl ten test špatný
Každopádně přeji, aby čárka sílila ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:19
Katulííí nechci předbíhat, ale myslím, že můžu gratulovat
Ještě to nechat potvrdit lékařem. Je krásně vidět a není tenka, když se zadíváš, ale já těmto testům moc nevěřím. Proto si skoč do lékárny, kup si ten růžový obyčejný Mamatest a jak ti výjde tenhle, tak si myslím, že je to jasné!!!! Zkus to a uvidíš, držím palušky!!!
![]()
bedruna7 píše:
Katulííí nechci předbíhat, ale myslím, že můžu gratulovatJeště to nechat potvrdit lékařem. Je krásně vidět a není tenka, když se zadíváš, ale já těmto testům moc nevěřím. Proto si skoč do lékárny, kup si ten růžový obyčejný Mamatest a jak ti výjde tenhle, tak si myslím, že je to jasné!!!! Zkus to a uvidíš, držím palušky!!!
![]()
![]()
U mě ok, jen mě sem tam dost píchne v podbříšku, ale roste mi děloha, tak to musím zmáknout… Tak jo, počkej ještě, ať je to jistější. A skus ten Mamatest, opravdu!!!
bedruna7 píše:
U mě ok, jen mě sem tam dost píchne v podbříšku, ale roste mi děloha, tak to musím zmáknout… Tak jo, počkej ještě, ať je to jistější. A skus ten Mamatest, opravdu!!!
Ano koupím určitě ten, tam je i výhoda, že jsou dva.Já jsem ho původně chtěla, ale byla jsem ve dvou lékárnách a neměli ho , je vidět, že se hodně kupuje.Tak snad budu mít štěstí vezmu tak dvě balení
když už tak už.Tak snad budeš ok, ja vím, podle kamarádek, že ty začátky u některých těhulek nebívájí úplně hladké ale snad bude brzy vše ok.Hlavně si to naplno užívej. ![]()
ahoj
no me se to dnes stalo taky namacela jsem 3 vteriny a do 20 vterin se mi ukazalo tohle taky to nechapu ![]()
Wochy psala jsem už na tu druhou stránku, je to opravdu dost tenké, ale nevím jaké testy jsi měla před tím…
prave ze nic moc nerikajici do ms mam 3 dny ale rika se ze tohle byva kdyz je to dlouho namocene a ja to namocila na 3 vteriny a behem chvilicky tohle chjo nemzou delat spolehlive testy?:((
wochy já na tom tvem testu ale čárku vidím, sice slabou, ale vidim, jestli jsi těhu, tak bude čásra sílit, podle toho jak se bude zvyšovat hladina hcg.
A tím že testuješ před ms, tak nemůže byt nijak silna, jasné je to až v den ms ..... tak přeji pevné nervy a testit až v den vynechani ms…
Wochy já tam nic nevidím ani ducha takže si myslím,že ted je moc brzy a ještě tam nic není zkus v den MS.
wochy79 píše:
ahoj
no me se to dnes stalo taky namacela jsem 3 vteriny a do 20 vterin se mi ukazalo tohle taky to nechapu
Já čárku vidím, ale je to spíš obarvený kanálek, kde má čárka být. Mě se to stalo asi 3×, u mamatestu 10 a jiných dvou citlivých. Stalo se mi to ale pokaždé po vynechané MS a každý test v jiný měsíc. Takže jsem opravdu těhotná nebyla. Já teda vždycky měla u testu napsané, že se má namáčet vteřiny 2.
Dobré ráno.
Tak jak jste holky dopadli s těma testama? Snad MS nepřišla a čárečky sílí.
Ahoj holky ![]()
Oživuji svoji starou diskuzi, kde jsem stresačila, že mám čárku na testu, kdy jsem brala HA a byl to jen špatně počůraný test. Dnes, téměř po roce od založení a po 7mi měsících od vysazení HA, přes různé strasti jako PCO, jsem na testu našla ducha
Tak snad bude sílit..
Měla bych být 8DPO, ale nevím, jestli ovulka nebyla o dva dny dřív, to mě podbřišek bolel víc
Anebo to budou dvojčátka po Clostíku
Tak ještě se pochlubím fotkou, je to slabé, ale co bych takhle na začátku chtěla, že.. Snad to bude každým dnem lepší a silnější ![]()
Jinak jsem ho tam našla už včera, ale nebylo to k vyfocení. Testla jsem jen z hecu a kvůli Valentýnovi, i když mojemu to řeknu, až bude čárka fakt silná ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:20
Tak to gratuluji, ať čárka sílí a miminko roste jak má. A na svatbě ať už máš krásné bříško ![]()