Druhá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
14.4.11 20:54

katulink1 já měla taky takovou, úzkou a slabou, bohužel to byl planý poplach. I když jsem to dělala podle návodu, asi byl ten test špatný :nevim: Každopádně přeji, aby čárka sílila :palec:

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
15.4.11 09:29

Katulííí nechci předbíhat, ale myslím, že můžu gratulovat :potlesk: Ještě to nechat potvrdit lékařem. Je krásně vidět a není tenka, když se zadíváš, ale já těmto testům moc nevěřím. Proto si skoč do lékárny, kup si ten růžový obyčejný Mamatest a jak ti výjde tenhle, tak si myslím, že je to jasné!!!! Zkus to a uvidíš, držím palušky!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulink1
15.4.11 10:14
bedruna7 píše:
Katulííí nechci předbíhat, ale myslím, že můžu gratulovat :potlesk: Ještě to nechat potvrdit lékařem. Je krásně vidět a není tenka, když se zadíváš, ale já těmto testům moc nevěřím. Proto si skoč do lékárny, kup si ten růžový obyčejný Mamatest a jak ti výjde tenhle, tak si myslím, že je to jasné!!!! Zkus to a uvidíš, držím palušky!!! :palec: :palec: :palec:
:huban: děkuji,ja jsem měla bohužel doma zatím tento samý test rano jsem zkoušela a výsledek byl stejný..další ale testnu až v den MS raději.Jak si říkala nechci být pak smutná z toho.Tak snad to vydržím.A ut tebe vše ok.Mimuško nezlobí :lol:
  • Citovat
  • Upravit
2862
15.4.11 10:20

U mě ok, jen mě sem tam dost píchne v podbříšku, ale roste mi děloha, tak to musím zmáknout… Tak jo, počkej ještě, ať je to jistější. A skus ten Mamatest, opravdu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulink1
15.4.11 10:32
bedruna7 píše:
U mě ok, jen mě sem tam dost píchne v podbříšku, ale roste mi děloha, tak to musím zmáknout… Tak jo, počkej ještě, ať je to jistější. A skus ten Mamatest, opravdu!!!

Ano koupím určitě ten, tam je i výhoda, že jsou dva.Já jsem ho původně chtěla, ale byla jsem ve dvou lékárnách a neměli ho , je vidět, že se hodně kupuje.Tak snad budu mít štěstí vezmu tak dvě balení :dance: když už tak už.Tak snad budeš ok, ja vím, podle kamarádek, že ty začátky u některých těhulek nebívájí úplně hladké ale snad bude brzy vše ok.Hlavně si to naplno užívej. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
285
17.4.11 10:13

ahoj
no me se to dnes stalo taky namacela jsem 3 vteriny a do 20 vterin se mi ukazalo tohle taky to nechapu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
17.4.11 10:18

Wochy psala jsem už na tu druhou stránku, je to opravdu dost tenké, ale nevím jaké testy jsi měla před tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
17.4.11 10:21

prave ze nic moc nerikajici do ms mam 3 dny ale rika se ze tohle byva kdyz je to dlouho namocene a ja to namocila na 3 vteriny a behem chvilicky tohle chjo nemzou delat spolehlive testy?:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2137
17.4.11 11:15

wochy já na tom tvem testu ale čárku vidím, sice slabou, ale vidim, jestli jsi těhu, tak bude čásra sílit, podle toho jak se bude zvyšovat hladina hcg.
A tím že testuješ před ms, tak nemůže byt nijak silna, jasné je to až v den ms ..... tak přeji pevné nervy a testit až v den vynechani ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.4.11 17:02

Wochy já tam nic nevidím ani ducha takže si myslím,že ted je moc brzy a ještě tam nic není zkus v den MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
17.4.11 19:22
wochy79 píše:
ahoj
no me se to dnes stalo taky namacela jsem 3 vteriny a do 20 vterin se mi ukazalo tohle taky to nechapu :(

Já čárku vidím, ale je to spíš obarvený kanálek, kde má čárka být. Mě se to stalo asi 3×, u mamatestu 10 a jiných dvou citlivých. Stalo se mi to ale pokaždé po vynechané MS a každý test v jiný měsíc. Takže jsem opravdu těhotná nebyla. Já teda vždycky měla u testu napsané, že se má namáčet vteřiny 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
19.4.11 07:58

Dobré ráno.
Tak jak jste holky dopadli s těma testama? Snad MS nepřišla a čárečky sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
15.2.12 06:59

Ahoj holky :mavam:

Oživuji svoji starou diskuzi, kde jsem stresačila, že mám čárku na testu, kdy jsem brala HA a byl to jen špatně počůraný test. Dnes, téměř po roce od založení a po 7mi měsících od vysazení HA, přes různé strasti jako PCO, jsem na testu našla ducha 8) Tak snad bude sílit.. :pankac: Měla bych být 8DPO, ale nevím, jestli ovulka nebyla o dva dny dřív, to mě podbřišek bolel víc :nevim: Anebo to budou dvojčátka po Clostíku 8) Tak ještě se pochlubím fotkou, je to slabé, ale co bych takhle na začátku chtěla, že.. Snad to bude každým dnem lepší a silnější 8)

Jinak jsem ho tam našla už včera, ale nebylo to k vyfocení. Testla jsem jen z hecu a kvůli Valentýnovi, i když mojemu to řeknu, až bude čárka fakt silná ;)

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
15.2.12 07:21

Tak to gratuluji, ať čárka sílí a miminko roste jak má. A na svatbě ať už máš krásné bříško :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
15.2.12 07:26

Děkuji Jaji :kytka:

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...