Druhá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6819
26.3.11 20:57
Maky.p píše:
Tak ten test byl asi opravdu falešný, nebo jsem ho špatně udělala.. Dneska ráno tam nebylo vůbec nic, ani náznak.. Ale smutno mi z toho není, od července se začínáme snažit, to uteče, a hlavně to bude bez prášků, tak nebudu mít kvůli nim strach, že by mohly nějak uškodit.. 8-) Tak vám děkuju za podporu :palec:

tak držím palečky,ať se to brzy povede… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.3.11 11:01

Děkuju, jak vysadím prášky, pojedem cca za tyden na to na dovolenou, hodně na to spoléhám, ale taky vím, že to po 11ti letech HA asi nepůjde tak lehce.. No, uvidíme :-)

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
27.3.11 13:49
Maky.p píše:
Děkuju, jak vysadím prášky, pojedem cca za tyden na to na dovolenou, hodně na to spoléhám, ale taky vím, že to po 11ti letech HA asi nepůjde tak lehce.. No, uvidíme :-)

Já vysadila po 11-ti letech v prosinci a 7.2. jsem měla poslední MS a to jsem se nijak nesnažili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.3.11 13:56
Ewule0712 píše:
Já vysadila po 11-ti letech v prosinci a 7.2. jsem měla poslední MS a to jsem se nijak nesnažili :palec:

Tak to je super :palec: Snad to tak bude i u nás 8-)

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 21:17

Ahojte, chtěla bych se jen zeptat jestli jste někdy někdo viděl takhle tenkou čárku a bylo to těhu? Mám 6 dní do MS. Předem díky za příspěvky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
12.4.11 21:22

Něco málo tam vidím, chtělo by to lepší fotku, s bleskem? :nevim: Jakou má čárka barvu? Šedá nebo růžová a co je to za test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
12.4.11 21:32
Tyterka píše:
Ahojte, chtěla bych se jen zeptat jestli jste někdy někdo viděl takhle tenkou čárku a bylo to těhu? Mám 6 dní do MS. Předem díky za příspěvky. :mrgreen:

Jejda 6 dní do MS? Ty nedočkavko :mrgreen: Já jsme si dělala test 2 dny do MS a byl úplně sněhobílej a za pět dní už normálně // :lol: takže držím palečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
12.4.11 21:35
Tyterka píše:
Ahojte, chtěla bych se jen zeptat jestli jste někdy někdo viděl takhle tenkou čárku a bylo to těhu? Mám 6 dní do MS. Předem díky za příspěvky. :mrgreen:

Zkus zítra lepší fotku :wink: . Ten test se mi zdá kolem těch modrých krajů rozpitý :nevim: , ale to je asi jen tou fotkou, mělas ho namočený jen tu dobu, která je v návodu? Ona je ta čárka na fotce vždycky hůř vidět než ve skutečnosti. 6 dní do menstruace se mi zdá na test moc brzy. Mně se objevil slabounký duch 2 dny před MS. Držím palce, ať to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
12.4.11 22:51

Já tam tedy nic nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 23:22

No holky díky za příspěvky, jo ty modré okraje nejsou rozpité. test jsem namáčela dle návodu :-) uvidíme testnu v den očekávané MS, proč testuji tak brzo? :lol: prootže už pátý den mi je strašně těžce, cítím se jak po opici, a pořád je mi na omdlení.. ještě jsem se tak nikdy necítila :nevim: tak nedočkavě, jsem musela testnout, jsem trochu závislačka na tom testování, snažíme se dva a půl roku ale nikdy se mi na testu neukízal ani náznak druhé čárky až ted :lol: tak snad se zadaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
13.4.11 07:40

Držím palce ať to vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
13.4.11 11:53

Ahojte tak jsem tu na skok :lol: dnes ráno // druhá je růžová krásně vidět, je teda slabá ale už je stejně silná jako testovací.. a o dost zesílila :dance: je to MAMAEST10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
13.4.11 11:56
Tyterka píše:
Ahojte tak jsem tu na skok :lol: dnes ráno // druhá je růžová krásně vidět, je teda slabá ale už je stejně silná jako testovací.. a o dost zesílila :dance: je to MAMAEST10
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
13.4.11 14:28
Tyterka píše:

My ho chceme viděěěět, já mám vždycky strašnou radost, jako kdybych si dělala test sama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
13.4.11 15:03
:palec:
Tyterka píše:
No holky díky za příspěvky, jo ty modré okraje nejsou rozpité. test jsem namáčela dle návodu :-) uvidíme testnu v den očekávané MS, proč testuji tak brzo? :lol: prootže už pátý den mi je strašně těžce, cítím se jak po opici, a pořád je mi na omdlení.. ještě jsem se tak nikdy necítila :nevim: tak nedočkavě, jsem musela testnout, jsem trochu závislačka na tom testování, snažíme se dva a půl roku ale nikdy se mi na testu neukízal ani náznak druhé čárky až ted :lol: tak snad se zadaří..
:dance: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital