Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maky.p píše:
Tak ten test byl asi opravdu falešný, nebo jsem ho špatně udělala.. Dneska ráno tam nebylo vůbec nic, ani náznak.. Ale smutno mi z toho není, od července se začínáme snažit, to uteče, a hlavně to bude bez prášků, tak nebudu mít kvůli nim strach, že by mohly nějak uškodit..Tak vám děkuju za podporu
tak držím palečky,ať se to brzy povede… ![]()
Děkuju, jak vysadím prášky, pojedem cca za tyden na to na dovolenou, hodně na to spoléhám, ale taky vím, že to po 11ti letech HA asi nepůjde tak lehce.. No, uvidíme ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:18
Maky.p píše:
Děkuju, jak vysadím prášky, pojedem cca za tyden na to na dovolenou, hodně na to spoléhám, ale taky vím, že to po 11ti letech HA asi nepůjde tak lehce.. No, uvidíme
Já vysadila po 11-ti letech v prosinci a 7.2. jsem měla poslední MS a to jsem se nijak nesnažili ![]()
Ewule0712 píše:
Já vysadila po 11-ti letech v prosinci a 7.2. jsem měla poslední MS a to jsem se nijak nesnažili
Tak to je super
Snad to tak bude i u nás ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:18
Ahojte, chtěla bych se jen zeptat jestli jste někdy někdo viděl takhle tenkou čárku a bylo to těhu? Mám 6 dní do MS. Předem díky za příspěvky. ![]()
Něco málo tam vidím, chtělo by to lepší fotku, s bleskem?
Jakou má čárka barvu? Šedá nebo růžová a co je to za test?
Tyterka píše:
Ahojte, chtěla bych se jen zeptat jestli jste někdy někdo viděl takhle tenkou čárku a bylo to těhu? Mám 6 dní do MS. Předem díky za příspěvky.
Jejda 6 dní do MS? Ty nedočkavko
Já jsme si dělala test 2 dny do MS a byl úplně sněhobílej a za pět dní už normálně //
takže držím palečky ![]()
Tyterka píše:
Ahojte, chtěla bych se jen zeptat jestli jste někdy někdo viděl takhle tenkou čárku a bylo to těhu? Mám 6 dní do MS. Předem díky za příspěvky.
Zkus zítra lepší fotku
. Ten test se mi zdá kolem těch modrých krajů rozpitý
, ale to je asi jen tou fotkou, mělas ho namočený jen tu dobu, která je v návodu? Ona je ta čárka na fotce vždycky hůř vidět než ve skutečnosti. 6 dní do menstruace se mi zdá na test moc brzy. Mně se objevil slabounký duch 2 dny před MS. Držím palce, ať to vyjde ![]()
No holky díky za příspěvky, jo ty modré okraje nejsou rozpité. test jsem namáčela dle návodu
uvidíme testnu v den očekávané MS, proč testuji tak brzo?
prootže už pátý den mi je strašně těžce, cítím se jak po opici, a pořád je mi na omdlení.. ještě jsem se tak nikdy necítila
tak nedočkavě, jsem musela testnout, jsem trochu závislačka na tom testování, snažíme se dva a půl roku ale nikdy se mi na testu neukízal ani náznak druhé čárky až ted
tak snad se zadaří..
Ahojte tak jsem tu na skok
dnes ráno // druhá je růžová krásně vidět, je teda slabá ale už je stejně silná jako testovací.. a o dost zesílila
je to MAMAEST10
Tyterka píše:
Ahojte tak jsem tu na skokdnes ráno // druhá je růžová krásně vidět, je teda slabá ale už je stejně silná jako testovací.. a o dost zesílila
je to MAMAEST10
Tyterka píše:
Ahojte tak jsem tu na skokdnes ráno // druhá je růžová krásně vidět, je teda slabá ale už je stejně silná jako testovací.. a o dost zesílila
je to MAMAEST10
My ho chceme viděěěět, já mám vždycky strašnou radost, jako kdybych si dělala test sama ![]()
Tyterka píše:
No holky díky za příspěvky, jo ty modré okraje nejsou rozpité. test jsem namáčela dle návoduuvidíme testnu v den očekávané MS, proč testuji tak brzo?
prootže už pátý den mi je strašně těžce, cítím se jak po opici, a pořád je mi na omdlení.. ještě jsem se tak nikdy necítila
tak nedočkavě, jsem musela testnout, jsem trochu závislačka na tom testování, snažíme se dva a půl roku ale nikdy se mi na testu neukízal ani náznak druhé čárky až ted
tak snad se zadaří..