Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jesstli se můžu přidat, tak já ji tam vidím taky a docela zřetelnou, tak si dovoluju gratulovat ![]()
Děkuji všem za gratulky
Včera jsem dost špinila, ale naštěstí se to zastavilo, tak snad je vše ok. Foto dalších testíků přikládám, poslední je dnešní ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:20
Supééér, krásně sílí…jen to špinění nevím, raději bych si zašla hned v po k dr.
pro jistotu…
Ahoj potrebuju nutne poradit, jednou se mi stalo ze pri testovani jsem poculara omylem i to kde se carky objevuji a neudelala se mi dlouho ta kontrolni. pa se zacala vybarvovat a jinak nic. dnes jsem delala test a to same pocurala jsem tu zonu testovani dlouho nic pak kontrolni a pak nic sla jsem do sprchy a vykoukl na me celkem pozitivni test je mozne aby nebyl kdyz jsem ho takhle zkazila?
Proč na to čůráš? Načůrej do nějaké malé lahvičky a pak to tam ponoř jenom, je to jistější ![]()
Ahojky dne 23.5. jsem měla menses 7.6.jsme se milovali a 23.6. čekám další ms dnes jsem si udělala tt hned se mi objevili // čárky z toho jedna slabá můžu se radovat a nebo radši ne
Ahoj mamky, minulý měsíc, vyšly mi dvě čárky na testu, byla jsem moc ráda…jenomže jsem začala po dvou dnech krvácet a těhu skončilo tak rychle jak začalo…hcg v krvi klesalo až bylo nulové…No a máme tady další měsíc a testík je znovu pozitivní!!! Minule čárka nešla ani vyfotit jak byla slabá, ale dnes mám dva dny zpoždění a test z ranní moči jde hezky vyfotit, foto přiložím..stalo se vám to některé, že jste zapadly hned následující cyklus po samovolném potratu?! Měla bych být 4+2tt…