Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak se přídávám i já se //
Včera jsem to už nevydržela a jeden den před očekávanou MS testila a ono to vyšlo, jupííí! Dnes ráno jsem pro jistotu zase testila a pořád tam ta druhá je
MS nikde, takže to snad klapne.
Tak to moc moc gratuluji
, taky se k Vám musím přidat, poslední MS 30.3 od té doby se denně s přítelem tulíme
dneska je 13.4 a jak se mi klepali ručičky tak jsem se testla, je tam slaboulinká růžová čárka, ale pochybuju, že by se i taková ukázala tak brzo,
každopádně HA neberu už 3 roky a ted jsme se s přítelem rozhodli, že se začneme snažit
je nám 24 jen tak pro info a cítíme se na to oba dva.Každopádně doufám, že to klapne.
Katulink1: Jéé, tak to ti taky moooc gratuluji. My se snažili od ledna tohoto roku. HA jsem vysadila v prosinci, takže to šlo docela dobře
Mně je taky 24 a přítelovi 25. Dnes jsem si volala k doktorce na objednání a řekla mi, že příští týden má celý plno a ten další má dovolenou. To nemyslí vážně
Čekat tři týdny asi nevydržim
Uvidim, zítra si mám ještě zavolat ráno sestřičce jestli něco nevymyslíme…
přeji vám holky hodně štěstí a pěkně si těhu užívejte.
Taky jsem si myslela, že to bude trvat déle. A ono ne. Bylo to hned druhý měsíc. Brala jsem ji tak jedenáct let.
Wey: no tak tři týdny bych nevydržela ani náhodou
to tě obdivuju jestli to zmákneš..ja nedokážu vydržet ani s testováním do 30.4
,tak ti moc přeju at to uteče jako voda..čekání je nejhoršíí..
Bertík28:ja jsem si nečetla celou diskuzi
,ale každopádně pokud čekáš mimuško tak gratuluji a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka..pokud dítko už máš tak to samé ![]()
Zdravím holky, tak to tu pročítám a koukám, že jsou na tom všechny snažilky stejně Nelze vydržet, prostě to chci vědět hned!!!
Taky jsem testila denně, oplakávala to, když mrcha dorazila a u okna zkoumala, zda neuvidím na testu alespoň náznak 2./ No a naposledy jak jsem testila, tak jsem měla tak slabého ducha, že jsem si myslela, že už mi vážně hrabe a nalhávám si to. Dokonce v 6tt jsem měla slabou čárku…každá máme jinou hladinu hCG a od toho se odvíjí ta intenzita čárky. Taky jsem si myslela, že se musí hned objevit, dřív než kontrolní, ale není to pravda, druhá (ta blíž namáčení) se objeví až po chvíli. Vždy jsem testovala mamatestem. Ty drahé, co počůráváš jsou na nic, mě neukázal nic a těhu jsem byla. Nicméně jsem doma našla našla ještě jeden mamatest a někde ve 13tt jsem si ho jen tak ze srandy udělala a byla tam slabá čárka jak na začátku. Takže je to velmi individuální záležitost. Přeji všem snažilkám hodně štěstíčka a hlavně silnou vůli a vytrvalost!!
bedruna7 píše:
Zdravím holky, tak to tu pročítám a koukám, že jsou na tom všechny snažilky stejně Nelze vydržet, prostě to chci vědět hned!!!Taky jsem testila denně, oplakávala to, když mrcha dorazila a u okna zkoumala, zda neuvidím na testu alespoň náznak 2./ No a naposledy jak jsem testila, tak jsem měla tak slabého ducha, že jsem si myslela, že už mi vážně hrabe a nalhávám si to. Dokonce v 6tt jsem měla slabou čárku…každá máme jinou hladinu hCG a od toho se odvíjí ta intenzita čárky. Taky jsem si myslela, že se musí hned objevit, dřív než kontrolní, ale není to pravda, druhá (ta blíž namáčení) se objeví až po chvíli. Vždy jsem testovala mamatestem. Ty drahé, co počůráváš jsou na nic, mě neukázal nic a těhu jsem byla. Nicméně jsem doma našla našla ještě jeden mamatest a někde ve 13tt jsem si ho jen tak ze srandy udělala a byla tam slabá čárka jak na začátku. Takže je to velmi individuální záležitost. Přeji všem snažilkám hodně štěstíčka a hlavně silnou vůli a vytrvalost!!
Tak to gratuluji k miminku
a ty už máš po porodě,nebo jsi stále v očekávání až to malinké příjde..přeji hodně štěstíčka oběma..JJ máš pravdu je to těžké vydržet..:-( ale jak jsem psala měla jsem 30.3.2011 začátek menstruace končila mi za 6 dní tedy 5.4 jsme se začali snažit..a dnes jsem si dělala test..,který mi ukázal čárku až po pěti minutách ale žádný duch nebo šedá /,samozřejmě stoprocentně vím, že jsem si ho dělala brzo a, že po pěti minutách už musím brát výsledek za negativní
,ale i tak co si budem povídat..snažilky si hodně nalhávají
no uvidíme..ještě jednou gratuluji,omlouvám se za chyby po celodenním dni u počítače v práci na to už večer nevidím ![]()
Katulink1 píše:bedruna7 píše:Tak to gratuluji k miminku
Zdravím holky, tak to tu pročítám a koukám, že jsou na tom všechny snažilky stejně Nelze vydržet, prostě to chci vědět hned!!!Taky jsem testila denně, oplakávala to, když mrcha dorazila a u okna zkoumala, zda neuvidím na testu alespoň náznak 2./ No a naposledy jak jsem testila, tak jsem měla tak slabého ducha, že jsem si myslela, že už mi vážně hrabe a nalhávám si to. Dokonce v 6tt jsem měla slabou čárku…každá máme jinou hladinu hCG a od toho se odvíjí ta intenzita čárky. Taky jsem si myslela, že se musí hned objevit, dřív než kontrolní, ale není to pravda, druhá (ta blíž namáčení) se objeví až po chvíli. Vždy jsem testovala mamatestem. Ty drahé, co počůráváš jsou na nic, mě neukázal nic a těhu jsem byla. Nicméně jsem doma našla našla ještě jeden mamatest a někde ve 13tt jsem si ho jen tak ze srandy udělala a byla tam slabá čárka jak na začátku. Takže je to velmi individuální záležitost. Přeji všem snažilkám hodně štěstíčka a hlavně silnou vůli a vytrvalost!!
a ty už máš po porodě,nebo jsi stále v očekávání až to malinké příjde..přeji hodně štěstíčka oběma..JJ máš pravdu je to těžké vydržet..:-( ale jak jsem psala měla jsem 30.3.2011 začátek menstruace končila mi za 6 dní tedy 5.4 jsme se začali snažit..a dnes jsem si dělala test..,který mi ukázal čárku až po pěti minutách ale žádný duch nebo šedá /,samozřejmě stoprocentně vím, že jsem si ho dělala brzo a, že po pěti minutách už musím brát výsledek za negativní
,ale i tak co si budem povídat..snažilky si hodně nalhávají
no uvidíme..ještě jednou gratuluji,omlouvám se za chyby po celodenním dni u počítače v práci na to už večer nevidím
AAA tak jsem četla diskuzi a všimla jsem si, že jsi tedy tak ve 4 měsíci jestli se nepletu..:-) tak doufám, že vše probíhá jak má a gratuluji ![]()
Pod každým příspěvkem mám metřík - dnes 15+6tt ![]()
Vše probíhá tak,jak má a v úterý nám možná sdělí pohlaví, pokud se prcek ukáže
S testíkem je to opravdu brzy, tak ještě vydrž. Měříš si BT a poznáš už, kdy ovuluješ?? Nejlepší je testovat tak alespň den, dva po očekávané mens.
bedruna7 píše:
Pod každým příspěvkem mám metřík - dnes 15+6tt
Vše probíhá tak,jak má a v úterý nám možná sdělí pohlaví, pokud se prcek ukážeS testíkem je to opravdu brzy, tak ještě vydrž. Měříš si BT a poznáš už, kdy ovuluješ?? Nejlepší je testovat tak alespň den, dva po očekávané mens.
Krásne ráno Bedrunko: tak to je úžasné,na tohle se hrozně těším až půjdu na UT zjistit pohlaví
,ne neměřím si ani BT a popravdě původně jsem nechtěla počítat ani plodné dny, jelikož se s přítelem tulíme opravdu ob den.Já už jsem jednou těhotná byla asi před třemi lety,ale bohužel nebo možná bohudík ,i když to zní ošlivě jsem šla na potrat.Byla to tehdy moje hrozná nezodpovědnost,sice HA jsem brát nemohla kvůli určitým zdravotním problémům, ale i tak..navíc přítel, kterého jsem měla byl nezodpovědný,pak jsem se odstěhovala sama do Prahy a zjistila jsem , že sem v tom,sama v Praze bez koruny(téměř)Muselo to jít pryč.Navíc bych ho měla s někým s kým sem nechtěla..Je to sice hnus když si vezmu kolik žen by dalo nevím co za to ,aby těhotné byly..tak doufám, že se mi to ted ve zlém nevrátí zpátky..ale tehdy jsem neměřila vůbec nic, ani BT ani OVU a s tehdejším přítelem jsme se tulili tak 2 za měsíc ..tak snad to půjde znova tak..tím, že jsem šla tehdy na Interupci ,chci teď mimi dvakrát tolik..omlouvám se za vyčerpávající příspěvek ![]()
Dobré ránko Katuli
No ono s tím potratem, já bych asi udělala to samé. Sama bych si teď dítě nepořizovala, kdybych nevěděla, že mám své bydlení, dost peněz a chlapa, kterého miluji a, s kterým chci strávit zbytek života!!! Mít dítě je ta nejtěžší věc na světě, musíš vědět, že jej zabezpečíš, že mu dáš vše co můžeš a hlavně, že z něj vychováš slušného člověka. To není jen tak. Alespoň pro mě je to veliká zodpovědnost. Když mi bylo asi 22 let, tak jsem zatoužila po dítěti. S přítelem jsme spolu byli už 3 roky, ale s bydlením to bylo na štíru, práce nic moc… Jsem ráda, že jsem si ještě další 3 roky počkala a dnes je to přesně dle mých představ
S tou BT, no jak jsem psala, mě pomohla hodně. Ptz je něco jiného, když zapadneš nevědomky a něco jiného, když se o to snažíš. Tam začne pracovat psychika a s každou menstruací jsi víc a víc rozhozená, naštvaná, oplakáváš to a přestáváš věřit. Mnohdy to naruší i partnerský život, ptz je v tobě velký chtíč a ty s tím nemůžeš nic dělat. Je to jen na přírodě… Ale na druhou stranu jsou i páry, které na to skočí a podaří se… je to nevyspitatelná věc, která je u každého úplně jiná…
bedruna7 píše:Úplně mi mluvíš s duše..
Dobré ránko KatuliNo ono s tím potratem, já bych asi udělala to samé. Sama bych si teď dítě nepořizovala, kdybych nevěděla, že mám své bydlení, dost peněz a chlapa, kterého miluji a, s kterým chci strávit zbytek života!!! Mít dítě je ta nejtěžší věc na světě, musíš vědět, že jej zabezpečíš, že mu dáš vše co můžeš a hlavně, že z něj vychováš slušného člověka. To není jen tak. Alespoň pro mě je to veliká zodpovědnost. Když mi bylo asi 22 let, tak jsem zatoužila po dítěti. S přítelem jsme spolu byli už 3 roky, ale s bydlením to bylo na štíru, práce nic moc… Jsem ráda, že jsem si ještě další 3 roky počkala a dnes je to přesně dle mých představ
S tou BT, no jak jsem psala, mě pomohla hodně. Ptz je něco jiného, když zapadneš nevědomky a něco jiného, když se o to snažíš. Tam začne pracovat psychika a s každou menstruací jsi víc a víc rozhozená, naštvaná, oplakáváš to a přestáváš věřit. Mnohdy to naruší i partnerský život, ptz je v tobě velký chtíč a ty s tím nemůžeš nic dělat. Je to jen na přírodě… Ale na druhou stranu jsou i páry, které na to skočí a podaří se… je to nevyspitatelná věc, která je u každého úplně jiná…
měla jsem to stejně s tím čekáním
A ejhle, už nakupuji těhu oblečení
Rostu každým dnem… Přeji ti hodně štěstí, ať to výjde co nejdřív, jelikož je to ta nejkrásnější věc na světě ![]()