Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
wochy79 píše:
ou foto
Náááznak, ale fakt jen náznak, ani duch to není, ještě je brzo. Navíc test může vyjít pozitivně a pak příjde MS , zatím bych nedělala ukvapené závěry, počkej, až nedostaneš MS v termínu a pak udělej test, držím palečky.
Wochy:Já tam tedy taky nic moc nevidím
ale možná to bude i fotkou..je fakt že já se na svych testech snažím vykoukat ducha už ted
a to mám do MS 10 dní..
takže to dřívější testování chápu..malinký náznak tam je..máš nějaké příznaky že sis udělala testík dříve..já nějaké pozoruju..bolí mě v podbříšku,rano občas nevolno a tak nějak to cítím..uvidíme..co z toho bude ![]()
Já tam bohužel nic nevidím
A je opravdu moc brzy, vždy testujte až to nedostanete holky, ptz když testujete tak brzy a pak ta mrcha dorazí, je to těžší a jste akorát víc zklamané. Vím to, dělala jsem to samé. Každý měsíc čekačka, kdy už budu moci testovat… Jinak tak brzy nemůžeš mít příznaky z těhu!!! Co se týče bolesti prsou a tlaku v podbříšku, tak to je proto, že máte před ms. Já to měla i když jsem těhu nebyla a i když jsem byla… Těhu příznaky budou později a raději je moc nechtějte zažívat. Mě bylo zle denně
Máš hlad a chuť, ale nemůžeš nic pozřít. Nic příjemného. Každopádně držím palečky, ať to výjde ![]()
bedruna7 píše:
Já tam bohužel nic nevidímA je opravdu moc brzy, vždy testujte až to nedostanete holky, ptz když testujete tak brzy a pak ta mrcha dorazí, je to těžší a jste akorát víc zklamané. Vím to, dělala jsem to samé. Každý měsíc čekačka, kdy už budu moci testovat… Jinak tak brzy nemůžeš mít příznaky z těhu!!! Co se týče bolesti prsou a tlaku v podbříšku, tak to je proto, že máte před ms. Já to měla i když jsem těhu nebyla a i když jsem byla… Těhu příznaky budou později a raději je moc nechtějte zažívat. Mě bylo zle denně
![]()
Máš hlad a chuť, ale nemůžeš nic pozřít. Nic příjemného. Každopádně držím palečky, ať to výjde
Jo jo já vím že máš pravdu, ale taky zase já vím jake mám příznaky před MS celou dobu co jí mam
takže možná asi pak poznám rozdíl a taky je opravdu výhoda že jednou jsem už těhu byla takže vím jak mi tehdy bylo..ale maš pravdu..no každopádně se testnu příští týden a uvidíme jak to dopadne..děkujeme za rady seš moc hodná..a pozdravuj svého špuntíka ![]()
Maky.p píše:
Ono je to ale přes HA Jeanine, nechápu, prášek jsem nezapomněla, ATB jsem neměla, nic.. A snažení jsme plánovali od července, takže to asi vyšlo o pár měsíců dřív
Já jsem taky poprvé otěhotněla přes HA, bohužel jsme o mimi přišli, prý právě kvůli tomu. Přeju ti aby se to urdželo dávej na sebe pozor
. Já tam totiž čárku vidím ![]()
Tak jsem si dnes volala k doktorce a nakonec mě objednala na 28.4. Což je už za chviličku, takže jupííí
Snad bude už něco vidět, aby mi těhotenství mohla potvrdit. Ježiš já se tak těším ![]()
bedruna7:Děkuji, já jsem tak strašně zvědavá, ale to je asi každá, před první návštěvou. Musim se nějak zaměstnat, abych to čekání vydržela ![]()
Jj já to znám, jak jsem šla k dr, že jsem těhu, tak stejně to na ult nešlo vidět, tak mi brali krev a volali na druhý den. Jak je brzy, tak to nezjistí ani dr. To čekání je mazec, ale to zjištění, že čekáš miminko za to rozhodně stojí!!!
holky tak cooo
ja to nevydržela je opravdu brzo ale tak zkusila jsem to ![]()
Ewule0712 píše:
vidím, ani nemusím zvětšovat