Druhá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3627
14.4.11 11:56
wochy79 píše:
ou foto :-)

Náááznak, ale fakt jen náznak, ani duch to není, ještě je brzo. Navíc test může vyjít pozitivně a pak příjde MS , zatím bych nedělala ukvapené závěry, počkej, až nedostaneš MS v termínu a pak udělej test, držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulink1
14.4.11 12:08

Wochy:Já tam tedy taky nic moc nevidím :cry: ale možná to bude i fotkou..je fakt že já se na svych testech snažím vykoukat ducha už ted :-D a to mám do MS 10 dní.. :-D takže to dřívější testování chápu..malinký náznak tam je..máš nějaké příznaky že sis udělala testík dříve..já nějaké pozoruju..bolí mě v podbříšku,rano občas nevolno a tak nějak to cítím..uvidíme..co z toho bude :-D

• Citovat
  • Upravit
2862
14.4.11 13:25

Já tam bohužel nic nevidím :-( A je opravdu moc brzy, vždy testujte až to nedostanete holky, ptz když testujete tak brzy a pak ta mrcha dorazí, je to těžší a jste akorát víc zklamané. Vím to, dělala jsem to samé. Každý měsíc čekačka, kdy už budu moci testovat… Jinak tak brzy nemůžeš mít příznaky z těhu!!! Co se týče bolesti prsou a tlaku v podbříšku, tak to je proto, že máte před ms. Já to měla i když jsem těhu nebyla a i když jsem byla… Těhu příznaky budou později a raději je moc nechtějte zažívat. Mě bylo zle denně :poblion: :poblion: Máš hlad a chuť, ale nemůžeš nic pozřít. Nic příjemného. Každopádně držím palečky, ať to výjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulink1
14.4.11 13:50
bedruna7 píše:
Já tam bohužel nic nevidím :-( A je opravdu moc brzy, vždy testujte až to nedostanete holky, ptz když testujete tak brzy a pak ta mrcha dorazí, je to těžší a jste akorát víc zklamané. Vím to, dělala jsem to samé. Každý měsíc čekačka, kdy už budu moci testovat… Jinak tak brzy nemůžeš mít příznaky z těhu!!! Co se týče bolesti prsou a tlaku v podbříšku, tak to je proto, že máte před ms. Já to měla i když jsem těhu nebyla a i když jsem byla… Těhu příznaky budou později a raději je moc nechtějte zažívat. Mě bylo zle denně :poblion: :poblion: Máš hlad a chuť, ale nemůžeš nic pozřít. Nic příjemného. Každopádně držím palečky, ať to výjde :palec:

Jo jo já vím že máš pravdu, ale taky zase já vím jake mám příznaky před MS celou dobu co jí mam :-) takže možná asi pak poznám rozdíl a taky je opravdu výhoda že jednou jsem už těhu byla takže vím jak mi tehdy bylo..ale maš pravdu..no každopádně se testnu příští týden a uvidíme jak to dopadne..děkujeme za rady seš moc hodná..a pozdravuj svého špuntíka :palec:

• Citovat
  • Upravit
2862
14.4.11 13:57

:huban: :huban: :huban: tak dej vědět!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
14.4.11 14:01
Maky.p píše:
Ono je to ale přes HA Jeanine, nechápu, prášek jsem nezapomněla, ATB jsem neměla, nic.. A snažení jsme plánovali od července, takže to asi vyšlo o pár měsíců dřív :lol:

Já jsem taky poprvé otěhotněla přes HA, bohužel jsme o mimi přišli, prý právě kvůli tomu. Přeju ti aby se to urdželo dávej na sebe pozor :kytka: . Já tam totiž čárku vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.4.11 14:27

Tak jsem si dnes volala k doktorce a nakonec mě objednala na 28.4. Což je už za chviličku, takže jupííí :dance: Snad bude už něco vidět, aby mi těhotenství mohla potvrdit. Ježiš já se tak těším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
14.4.11 14:38

Držím palce, ať to výjde :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.4.11 14:41

bedruna7:Děkuji, já jsem tak strašně zvědavá, ale to je asi každá, před první návštěvou. Musim se nějak zaměstnat, abych to čekání vydržela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
14.4.11 14:48

Jj já to znám, jak jsem šla k dr, že jsem těhu, tak stejně to na ult nešlo vidět, tak mi brali krev a volali na druhý den. Jak je brzy, tak to nezjistí ani dr. To čekání je mazec, ale to zjištění, že čekáš miminko za to rozhodně stojí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulink1
14.4.11 18:34

holky tak cooo :-( ja to nevydržela je opravdu brzo ale tak zkusila jsem to :lol:

• Citovat
  • Upravit
Katulink1
14.4.11 18:34

druhé foto :think: ,děláno ráno dle návodu

• Citovat
  • Upravit
3627
14.4.11 18:50

vidím, ani nemusím zvětšovat
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulink1
14.4.11 18:56
Ewule0712 píše:
vidím, ani nemusím zvětšovat :palec:
:huban: no jsem zvědavá jestli bude sílit nebo ne..moc bych si to přála :-) ukazalo se mi to takto hned..ale opravdu jsem si ho dělala 8 dní před MS.. :-o takže jestli to klapne jsem asi divná že se to tak brzo ukázalo :-)
  • Citovat
  • Upravit
5463
14.4.11 20:06
wochy79 píše:
ou foto :-)

nic tam není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...