Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla jsem vás poprosit o radu, a předem se omlouvám za anonymitu, ale jsem v těžké situaci, mám přítele, ale spala jsem 3.9. s jiným klukem, dnes jsem si dělala těhotenský test, a vyšly mi dvě dost silné čárky… myslíte že je možné že můžu být těhotná i s tím klukem se kterým jsem spala před týdnem?
Nemůžeš! To by ti to test neukázal! Kdy jsi měla poslední MS?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla jsem vás poprosit o radu, a předem se omlouvám za anonymitu, ale jsem v těžké situaci, mám přítele, ale spala jsem 3.9. s jiným klukem, dnes jsem si dělala těhotenský test, a vyšly mi dvě dost silné čárky… myslíte že je možné že můžu být těhotná i s tím klukem se kterým jsem spala před týdnem?
No
…myslím, že silné čárky by jsi po týdnu určitě neměla…
Poslední menses jsem měla 1.8. děkuji, myslela jsem si to, ale potřebovala jsem to slyšet od někoho jiného…
@Anonymní píše:
Poslední menses jsem měla 1.8. děkuji, myslela jsem si to, ale potřebovala jsem to slyšet od někoho jiného…
Tak to jsi musela mít ovulaci okolo 12. - 15.8…
@Anonymní píše:
pokud to bylo 3.9. a dnes je 12.9, tak to je 9 dnů. A ano, např. já měla v obou případech pozitivní test už 9. den… ale je to menší procento, záleží kdy jsi spala s přítelem…
@Anonymní píše:
Taky si myslim, ze jsi tehotna se svym pritelem a ne s tim „jinym“ klukem ![]()
Pěkné poledne, testíky jsou krásně pozitivní!
Moc blahopřeji! ![]()
Holky, dneska je to 3. den zpozdene MS a testy vypadaji takto:
Bude carka jeste silit? Mam strach, jestli jsem se neunahlila.
Dekuji! ![]()
Pour Bebe, holka, blahopřeji!
Pokud to takhle vyšlo v limitu, jsou krásně pozitivní!
Věrím, že čárka bude sílit…
@Bobi.verunka píše:
Ještě jedna fotka
tez vidim hodne slabounce udeljte si test znovu ![]()
Holky delala jsem si test po 3dnech vynechani a to je na te horni a delala jsem si dnes po 5ti nechvynechani a to je ta spodni tak jak?
@Bobi.verunka píše:
@kytickaapidikyticka o mě už tady fakt nejde
koukam ze je to tu nejak stare a nikdo sem nechodi ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, poprvé mi vyšel těhotenský test. poslední menstruaci jsem měla 30.3 a po týdnu nedostavene menstruace 4.5 jsem si dělala test a ten byl pozitivní. Ale občas mě poboliva břicho, boli mě záda a prsa mam bolavý a natekly, žádné nevolnosti nemám. Je to moje první těhotenství a bojím se aby to nebylo mimodelozni. Dekuju za radu ![]()
Proc se bojis, ze je to mimodelozni??
Co popisujes jsem mela u obou tehotenstvi, nevolnosti nastupovaly osmy tyden a dal… na kdy te objednal tvuj gynekolog?