Pozitivní test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1468
11.9.13 20:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla jsem vás poprosit o radu, a předem se omlouvám za anonymitu, ale jsem v těžké situaci, mám přítele, ale spala jsem 3.9. s jiným klukem, dnes jsem si dělala těhotenský test, a vyšly mi dvě dost silné čárky… myslíte že je možné že můžu být těhotná i s tím klukem se kterým jsem spala před týdnem?

Nemůžeš! To by ti to test neukázal! Kdy jsi měla poslední MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
11.9.13 21:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla jsem vás poprosit o radu, a předem se omlouvám za anonymitu, ale jsem v těžké situaci, mám přítele, ale spala jsem 3.9. s jiným klukem, dnes jsem si dělala těhotenský test, a vyšly mi dvě dost silné čárky… myslíte že je možné že můžu být těhotná i s tím klukem se kterým jsem spala před týdnem?

No :mrgreen:…myslím, že silné čárky by jsi po týdnu určitě neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.13 21:39

Poslední menses jsem měla 1.8. děkuji, myslela jsem si to, ale potřebovala jsem to slyšet od někoho jiného…

• Citovat
  • Upravit
1468
12.9.13 06:25
@Anonymní píše:
Poslední menses jsem měla 1.8. děkuji, myslela jsem si to, ale potřebovala jsem to slyšet od někoho jiného…

Tak to jsi musela mít ovulaci okolo 12. - 15.8…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
12.9.13 09:36
@Anonymní píše:

pokud to bylo 3.9. a dnes je 12.9, tak to je 9 dnů. A ano, např. já měla v obou případech pozitivní test už 9. den… ale je to menší procento, záleží kdy jsi spala s přítelem…

• Citovat
  • Upravit
18259
12.9.13 12:50
@Anonymní píše:

Taky si myslim, ze jsi tehotna se svym pritelem a ne s tim „jinym“ klukem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.4.15 12:36

Pěkné poledne, testíky jsou krásně pozitivní! :mrgreen: Moc blahopřeji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
3.4.15 13:31

Holky, dneska je to 3. den zpozdene MS a testy vypadaji takto:

Bude carka jeste silit? Mam strach, jestli jsem se neunahlila.

Dekuji! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.4.15 14:01

Pour Bebe, holka, blahopřeji! :) Pokud to takhle vyšlo v limitu, jsou krásně pozitivní! :) Věrím, že čárka bude sílit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.15 12:51
@Bobi.verunka píše:
Ještě jedna fotka

tez vidim hodne slabounce udeljte si test znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.15 12:53

Holky delala jsem si test po 3dnech vynechani a to je na te horni a delala jsem si dnes po 5ti nechvynechani a to je ta spodni tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
1.5.15 08:54

@kytickaapidikyticka o mě už tady fakt nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.15 12:03
@Bobi.verunka píše:
@kytickaapidikyticka o mě už tady fakt nejde :D

koukam ze je to tu nejak stare a nikdo sem nechodi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.15 21:30

Ahoj, chtěla bych se zeptat, poprvé mi vyšel těhotenský test. poslední menstruaci jsem měla 30.3 a po týdnu nedostavene menstruace 4.5 jsem si dělala test a ten byl pozitivní. Ale občas mě poboliva břicho, boli mě záda a prsa mam bolavý a natekly, žádné nevolnosti nemám. Je to moje první těhotenství a bojím se aby to nebylo mimodelozni. Dekuju za radu :?

• Citovat
  • Upravit
754
10.5.15 21:37

Proc se bojis, ze je to mimodelozni??
Co popisujes jsem mela u obou tehotenstvi, nevolnosti nastupovaly osmy tyden a dal… na kdy te objednal tvuj gynekolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí