Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nicollka1993 píše:
Ahoj, ja teda neporadim. Jen me drze zajima co je to za test? Jsem jeste nevidela
Ahoj je to krevní test zap
@Markéta hakavcova jo ahaa, dekuji
jinak ja tam naznak vydim ale jak rikam, neznam je a nevim jakou maji citlivost
ale drzim palecky ![]()
@Nicollka1993 píše:
@Markéta hakavcova jo ahaa, dekujijinak ja tam naznak vydim ale jak rikam, neznam je a nevim jakou maji citlivost
ale drzim palecky
@Nicollka1993 moc děkuji kéž by
Ahoj holky, mám 2 den zpoždění. Dnes jsem si udělala ráno test vidíte něco?
![]()
Holky 4 den spozdeni, test dělaný ráno ale odpoledne špinění tmavé barvy s trochou krve.. mohlo by se zadarit?
Ahoj holky, vidíte tam taky druhou čárku? Ms mám dostat až zítra, ale nedalo mi to a test udělala už dnes. Ale není dělaný čistě z první ranní moči. Jen se poslední dobou necítím dobře, tak jsem to zkusila. Co myslíte? ![]()
@Bobi.verunka píše:
Ahoj, chci se jen ujistit, že ten stín nevidím sama… Test je dělaný 6 dní po vynechané ms ráno a je to citlivost 25… (3 dny předtím mamatest 10 negativní)
Jj vidím to tam taky 🙂
Dobrý den myslíte že je ten těhotenstky test pozitivní? Prosím za názor budu moc vděčná. už dlouho se o miminko snažíme. a teď mám strach jestli to dopadne dobre. Bolí mne totiž v horní části zad jak jsou lopatky. a tak se bojím jestli něco není špatně už za sebou mám samovolný potrat. děkuji moc
Ahoj holky mám dotaz dnes mám první den zpoždění ms dělala jsem si test z ranní moči hned při namočení do testu tam byly // sice ta testovací slabá ale viditelná po vyjmutí a následném uschnutí testu jakoby zmizela stalo se vám to některé? Přítel jsi myslí že jsem už magor 😁 😁 příkládám foto jak test vypadá teď po zaschnutí nevím jestli něco uvidíte ☺️️ Jinak Děkuji
@Elenagilbert ano ten je krásně pozitivní
držím pěsti ať čárka sílí ![]()
@sonicka27 Hele no teď už tam nic není. Ale ty se neřídis výsledkem po zaschnutí. Máš odečíst výsledek po jasně daném čase. Pokud tam byl duch zkus udělat test pozítří. Třeba bude čárka silnější. Teď ten test vypadá spíš jak vadný.