Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky!!!
mám problém! v pondělí těhu potvrzeno z krve, HCG 104 (v minulém těhu s dvojkama bylo stejný dpo 125, nakonec se narodil jen syn, ale do 6tt jsem čekala dvojčátka), cca za 5 dní jsem v minulém těhu měla stejnou čárku jako kontrolní, ale teď ne, čárka je v podstatě už 4 dny stejná - testuju fialovými mamatesty. ˇ
Prosím o zkušenosti, jestli vám to dělalo taky, mám strašný strach, že je s miminkem něco špatně. Síla testoavác čárky cca na 50% kontrolní.
Díky moc!!!
Holky, i já prosím o radu.
Minulý týden ve středu jsem objevila na testu //. Ne úplně stejně silné, ale přesto pěkně viditelné. Od té doby mi testy nesílí. Co mi ale nejde do hlavy, že takto mi nesílí testy citlivost 10 (dr.Max), ale zkoušela jsem předevčírem a dnes citlivost 25 ( z Rossmana) a tam čárka o trošku zesílila. Jak to? Máte s tím někdo zkušenost?
Děkuju za odpovědi!
@Aladinka Já taky neměla pořádné dálnice. Navíc každý test ti ukáže jinou intenzitu čárky. Nečárkuj, objednej se k doktorovi.
A zbytečně se nestresuj.
@Nikeyla Děkuju!
Já jako ani nestresuju, protože jsem včera u dr.byla a na utz byla vidět malá tečička, takže mi těhu potvrdil. Já jen čím to je, jestli může být vadná šarže nebo se to běžně stává?
Ahoj holky, taky vás prosím o radu, 2× jsem prodělala ZT, ale vždy při testování byla tluistá stejně zbarvená čárka (2. potrat byl 13.týden), teď testutju od pondělka (den před očekávanou MS) a zdá se mi, že ta čárka nesílí, hrozně už se začínám bát, co si o tom myslíte a jak jste dopadly, vy, které jste měly podobný problém? dnes jsem 3. den po vynechané MS, děkuju za odpovědi
@Elunaj9 Čárka sílí každý druhý den
Zkus další test udělat třeba až v sobotu a uvidíš změnu ![]()
@Elunaj9 píše:
Ahoj holky, taky vás prosím o radu, 2× jsem prodělala ZT, ale vždy při testování byla tluistá stejně zbarvená čárka (2. potrat byl 13.týden), teď testutju od pondělka (den před očekávanou MS) a zdá se mi, že ta čárka nesílí, hrozně už se začínám bát, co si o tom myslíte a jak jste dopadly, vy, které jste měly podobný problém? dnes jsem 3. den po vynechané MS, děkuju za odpovědi
ale silí, hlavně nestresuj, stejně to nevymyslíš, ikdyž vím, že se to lehce říká, taky jsem před dcerou prodělala zamlklý potrat v 11.týdnu a když se zase zadařilo, tak jsem testovala jako blázen každý den 4 dny před menstruací, protože už u syna jsem měla takhle brzo test pozitivní. Sice každý řekne, že nemá cenu testovat takhle brzo, no jo, ale když se na to těhotenství moc těšíš, tak je to holt těžký
Já vím, snažím se nestresovat, ale jak testuju každý den, jsem z toho špatná, jenže netestovat, bych asi nevydržela… ![]()
@Elunaj9 Ahoj nedávno jsme tady v jedné diskuzi probírali, jak čárka na tomhle novém mamatestu nesílí. Stejnou čárku jako máš ty tu poslední jsem měla v neděli a v úterý jsem byla na kontrole a vše ok, na UTZ byl vidět váček
To jsem byla přesně v 5+0tt. Tak buď v klidu vše je ok ![]()
@lilia81 já měla testy taky divné, pošlu foto…o 4 dny od posledního testu bylo HCG 8114
@pajisek90 @agneszka holky dekuju vam je to proklate to testovani ale ne a me prestat, do st. Nedospim ![]()
@Aladinka ahojky, koukám, že jsi měla v září podobný dotaz, můžu se zeptat, jak to dopadlo?? mám teď stejný problém ![]()
@Elunaj9 U mě to bohužel dopadlo špatně.
Čekala jsem dvojčátka a nakonec o obě přišla.
![]()
Moc, moc, moc a z celého srdce ti přeji, ať to tobě dopadne dobře a dočkáš se vytouženého miminka!
![]()
@Elunaj9 podle mě ti sílí pěkně, já měla dálnici až nevím kolik dní po vynechání, taky sílil pomalu. V prvním těhu sílil taky jinak než ve druhém, takže já to vidím nadějně, nestresuj.
Držím palečky