Krmení pro kočku - Whiskas nebo Applaws

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17109
31.1.14 04:28

A zoohit taky doporučuji, tam tuším na brzkou expiraci upozorní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.14 20:31

Applaws

Já jsem teď koupila Applaws, protože náš kocour měl problémy s močovými kameny. A podle našeho veta, jsem vybrala správně. Naši kočičáci se po nich ihned sápli. Přechod na tyto granule doporučuji pozvolně, ale jinak jsou naprosto v pohodě a nejlepší co pro starou kočku nebo kočku co potřebuje nějakou dietu můžete najít. Já je kupuji přímo na prodejně na Radlické. Pytel 7,5 kg stojí 990Kč Whiskas má sice super reklamy, ale jinak je to šrot pro slepice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.14 20:36
@Králičice píše:
Dobré ráno, zrovna řeším ucpaný močák kocourka (má cévku) - naštěstí jsme přišli k veterináři včas, ale když se zeptal, čím ho krmíme (whiskas), tak se zděsil.. Takže určitě poradit se s veterinářem.. 8)

Tak jestli měl kočičák cévku, tak Applaws vřele doporučuji. Pokud měl kameny nebo písek v močových cestách nebo močovém měchýři. Obsahují totiž methionine který okyselí moč a chrání ledviny + brusinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17109
11.3.14 02:52

@Nikita-Michaela - má nakonec speciální na močové cesty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
11.3.14 15:16
@Nikita-Michaela píše:
Já jsem teď koupila Applaws, protože náš kocour měl problémy s močovými kameny. A podle našeho veta, jsem vybrala správně. Naši kočičáci se po nich ihned sápli. Přechod na tyto granule doporučuji pozvolně, ale jinak jsou naprosto v pohodě a nejlepší co pro starou kočku nebo kočku co potřebuje nějakou dietu můžete najít. Já je kupuji přímo na prodejně na Radlické. Pytel 7,5 kg stojí 990Kč Whiskas má sice super reklamy, ale jinak je to šrot pro slepice.

Taky jsem vybrala Applaws i když moje 15 leté čičiny dostávaly od kotěte do 10 let Whiskas a problémy nemají. Tenkrát nebyl velký výběr a je možné, že Whiskas byl kvalitnější. Taky jsem dávala Royal Canin a Nutram, jsou dost drahé a kvalita nic moc. Totiž Whiskas a Royl Canin dělají Poláci. Koukni tady na kočičí diskuzi, probereme tam všechno i krmení a je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
9.10.20 19:54

Tohle ani neznám, my jsme zase museli přejít na Brit, protože nic jinýho kočka nechtěla žrát, jakoby nedojídala a teď by zase chtěla pořád, jak jí chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný