Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den všem. Mám starší kočičky, od mala krmím whiskas, protože jsou staré, chtěla bych dávat Applaws. Máte je někdo vyzkoušené?
Ahojda, Applaws jsme nezkoušeli a ani snad tuhle značku neznám, ale krmím prémiovými krmivy, která jsou kvalitnější než komerčně propagované značky a když se koupí ve větším množství, tak vyjdou i levněji (někdy mnohem levněji). Krmíte granulkami nebo kapsičkami (konzervami…)?. Velký výběr je na www.zoohit.cz - přičemž krmivo je rozdělené do skupin podle kvality, najde se i kmivo určené starším kočkám nebo kočkám po rekonvalescenci (popř. zdravotními problémy). Z granulí jsem hodně spokojená s balením 2×15 kg Rafiné Cross značky Animonda - tahle porce pro mé čičiňáky vyjde cca na 9 měsíců, stojí tuším 1340 Kč, takže cena za kilo je přes 40 korun, což je mnohem lepší než kupovat horší krmení v supermarketu ![]()
Applaws neznám, neporadím. Whiskas bych ale nedávala, nedoporučilo mi to spousta veterinářů. Dávám Hills (třeba tady http://www.zoohit.cz/…ranule/hills#…). Od zavedení tohoto krmiva neměl kocourek žádné zdravotní problémy jako předtím a to jsme solili za veterináře slušný pálky, takže se nám vyplatilo i přes šílenou cenu ![]()
Granule Applaws neznám, ale myslím, že nejsou špatné
obsahují totiž 80 procent masa
Whiskas musím koupit svému novému kotěti, který je na ně naučený
ale určitě po čase přejdu na lepší prémiové krmivo.
Applaws je špička mezi krmivy. Určitě bych ho volila, Whiskas bych hodila do popelnice nebo dala slepicím… ![]()
Applaws je jedno nejlepší, co na trhu najdeš
Když jsem viděla v názvu diskuze oboje, musela jsem
Whiskas je jako popelář a Applaws jako jeho Veličenstvo, pan král ![]()
Děkuji vám všem za rady, nakonec jsem zvolila českou Calibru. Čičinám chutná a není tak drahá, 7,5 kg 590 kč na Spokojený pes.
Ahoj všem. chtěla bych jen upozornit kočkomilky, na kvalitu granulí z www. spokojenýpes. cz. Objednávala jsem čičinám Calibru, kvůli poštovnému jsem vzala 2× 7kg a zjistila jsem, že datum spotřeby je příští měsíc.
Nakonec jsem to poštovné tak říkajíc zaplatila, protože granule putovaly zpátky. Už jednou mi po nich kočičáci blinkali, tak přemýšlím, jestli nebyly taky staršího data, protože jsem je přesypala a pytel vyhodila, nemohla jsem to zjistit. Teď mám objednané Applaws od zoohitu¨, tak snad jim budou chutnat, chtěla bych už u nich zůstat.
Applaws určitě ano, je vynikající.
Jak pro pejsky tak i kočičky. Také kupujeme na zoohitu, zatím žádný problém. Whiskas nééééééé (i když reklamy mají krásné:-)
@KaNov píše:
Applaws určitě ano, je vynikající.Jak pro pejsky tak i kočičky. Také kupujeme na zoohitu, zatím žádný problém. Whiskas nééééééé (i když reklamy mají krásné:-)
@KaNov píše:
Applaws určitě ano, je vynikající.Jak pro pejsky tak i kočičky. Také kupujeme na zoohitu, zatím žádný problém. Whiskas nééééééé (i když reklamy mají krásné:-)
Já mám čičiny 15 a 16 let, do 12 let jsem dávala whiskas, ale teď na stáří jim chci ulechčit trávení.
@panicka tak hlavne aby jim ta zmena prospela… jako tyhle 2 znacky jsou jako nebe a dudy… Whiskas jsou dosolovane, takze kockam chutnaj, ale je to humac… doufam, ze se prechod na kvalitni granule podari
ja osobne bych ale asi volila nejaky granulky spesl pro seniory… nevim v jakym stavu maji zoubky, kazdopadne applawsky muzu jen a jen doporucit, ikdyz nase zmlsankyne je nechtej ![]()
@Anne86 píše:
@panicka tak hlavne aby jim ta zmena prospela… jako tyhle 2 znacky jsou jako nebe a dudy… Whiskas jsou dosolovane, takze kockam chutnaj, ale je to humac… doufam, ze se prechod na kvalitni granule podarija osobne bych ale asi volila nejaky granulky spesl pro seniory… nevim v jakym stavu maji zoubky, kazdopadne applawsky muzu jen a jen doporucit, ikdyz nase zmlsankyne je nechtej
Zoubky mají zatím dobré, senior mršky nechtějí. S přechodem na jiné granule nemají problém, na Calibru přešly v poho, po 4 dnech chroupaly jen tu.
Applaws je špička mezi krmivy, já na nich mám 2 mainské krasavce. Myškas je šrot. Pro ty co mají hluboko do kapsy doporučuju http://www.heureka.cz/?… lepší se domluvit vzít 20 kg a nějak to rozdělit mezi víc chovatelů. Kvalita o dvě řady výš než nějaké Myškasi a podobné srágory z telky a cena lidová. Na forum http://www.kocky-online.cz/…iewforum.php?…
Dobré ráno, zrovna řeším ucpaný močák kocourka (má cévku) - naštěstí jsme přišli k veterináři včas, ale když se zeptal, čím ho krmíme (whiskas), tak se zděsil.. Takže určitě poradit se s veterinářem.. ![]()