Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PaPT píše:
Označ přátele na fotce
Hm, plno lidí to dělá, ale mně to připadne nesmírně otravné ![]()
werryjane píše:PaPT píše:Hm, plno lidí to dělá, ale mně to připadne nesmírně otravné
Označ přátele na fotce![]()
A proč ti to přijde otravné??
Když vás to štve proč si to nenastavíte tak že vám musejí posílat souhlas k označení?
no nevím proč Ti to přijde otravné ale budiž dělám to taky a kašlu na jakékoliv vánoční sms a tak ![]()
Mě to taky moc nevyhovuje když mě to někdo pošle,jelikož když k té fotce někdo něco připíše tak mě to pořád upozrunuje…
Janino23, konečně skvělá a dobrá odpověď! Souhlasím s tebou.
![]()
Bubu25 píše:PaPT píše:a jak se to dela?To trebas nevim, ze ani jde tohle
Když vás to štve proč si to nenastavíte tak že vám musejí posílat souhlas k označení?![]()
Já si to udělala asi před rokem a měla sem to myslim v nastavení
teď přesně nevim tak abych nekecala, ten FB je taky každou chvíli jinej ![]()
Ale na fotkách už mě nikdo neoznačuje ![]()
Bubu25 píše:werryjane píše:PaPT píše:Hm, plno lidí to dělá, ale mně to připadne nesmírně otravné
me to hodne stve a vzdy se dam odoznacit
![]()
Taky to nesnáším. Přijde mi to ještě trapnější než rozesílání jedné hromadné sms.
Označit lidé na fotce, a pokud mi to vadí, tak si odeberu označení a je to ![]()
jenny.fields píše:Bubu25 píše:Taky to nesnáším. Přijde mi to ještě trapnější než rozesílání jedné hromadné sms.werryjane píše:PaPT píše:Hm, plno lidí to dělá, ale mně to připadne nesmírně otravné
me to hodne stve a vzdy se dam odoznacit
![]()
Já jsem ti nastavila, že to vždycky musím potvrdit.Fakt se mi to nelíbí ![]()
Ahoj, chtěla bych obnovit diskuzi a zeptat se, kdy tak začínáte posílat vánoční přání? Spíše přes mail, SMS či jiné.
Ahoj mam tak trochu hloupý dotaz, ale potřebuji poradit, chci si udělat v Gimpu vánoční přání s fotkou a mě zajímá jak tu fotku mohu poslat přátelům na FB abych to nemusela posílat jednotlivě??