Dotaz keratin, pásky

Anonymní
22.9.23 07:27

Dotaz keratin, pásky

Holky, prosím, kdo má zkušenosti s keratinem ve vlasech na zahuštění vlasů.
Potřebovala bych poradit, strašně mi s tím jdou vlasy dolů :-(, a teď nevím co, je lepší… dát to mechanicky dolů, jak se keratin dává dolů, nebo si to nechat odstranit tou vodičkou, kterou se šetrně odstraňují pásky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2637
22.9.23 07:42
@Anonymní píše:
Holky, prosím, kdo má zkušenosti s keratinem ve vlasech na zahuštění vlasů.
Potřebovala bych poradit, strašně mi s tím jdou vlasy dolů :-(, a teď nevím co, je lepší… dát to mechanicky dolů, jak se keratin dává dolů, nebo si to nechat odstranit tou vodičkou, kterou se šetrně odstraňují pásky.

Keratin, pokud je kvalitní italsky, urcite vlasy nenici. A pokud ho máš na hlavě dostatečně dlouho, stačí ho speciálními klestěmi “prožmoulat” a z vlasů normálně sjede.
Pokud máš na hlavě čínský keratin, tak to hodně štěstí i s vodičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.9.23 07:59
@Bubllenka píše:
Keratin, pokud je kvalitní italsky, urcite vlasy nenici. A pokud ho máš na hlavě dostatečně dlouho, stačí ho speciálními klestěmi “prožmoulat” a z vlasů normálně sjede.
Pokud máš na hlavě čínský keratin, tak to hodně štěstí i s vodičkou.

Nevím jaký mám keratin, bohužel jsem naletěla kadeřnici, která na mě chtěla vydělat. Tvrdila mi, jak mi vlasy krásně dorostou, že moje vlasy s tím 100% dolů nepůjdou…a bohužel jdou a jak hodně :-(… Po 3 týdnech jsem se rozhodla je dát dolů a k ní už jít nechci. Jestli je to čínský keratin netuším… Jen potřebuji, aby mi to dal někdo dolů a nevím co je šetrnější, jestli mechanika, nebo ta vodička na pásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
22.9.23 08:32

@Petrapp11 Vodička na pásky je na pásky, keratin se sundavá jinak. Upřímně, nechápu, jak by mohly jít vlasy po 3 týdnech dolů.
Pokud je máte na hlavě, jestli vám vypadávají okolní vlasy, na to keratin vliv rozhodně nemá.
Vlasy, které jsou společně v keratinovém spoji, se mohou poškodit neopatrným sundáním, případně tím, že keratin je Číny a chová se jako “žvýkačka.”
Další důvod, kvůli kterému mohou vlasy vypadávat, je špatná aplikace, když se nedělají spoje správně, potrhají okolní vlasy.
Ale správná aplikace kvalitního keratinu vlasy rozhodně neničí. Ovšem, k tomu, aby vlasy hezky dorůstaly jsou opravdu lepší a šetrnější pásky …
Prodloužené vlasy nosím cca 17let a pár hlav jsem již udělala. Neexistuje, aby keratin ničil vlasy, které nejsou ve spojích. Špatný keratin zničí vlasy ve spojích, podráždí pokožku, může způsobit alergickou reakci nebo taky v extrémních případech, se opravdu chová jako žvýkačka. Jednou jsem takový sundavala z hlavy a trvalo to 14 hodin, pro představu, odstratnění kvalitního keratinu i s rozčesáním trvá hodinu-hodinu a půl podle toho, jak moc se udělaly dredíky a po jak dlouhé době jdete na sundání. Samotné sundání asi 15 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
22.9.23 08:33

Zapomněla jsem podotknout, že jsem sundavala 14 hodin a přesto holka přišla o pulku vlasů ve spojích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.23 08:52
@Bubllenka píše:
@Petrapp11 Vodička na pásky je na pásky, keratin se sundavá jinak. Upřímně, nechápu, jak by mohly jít vlasy po 3 týdnech dolů.
Pokud je máte na hlavě, jestli vám vypadávají okolní vlasy, na to keratin vliv rozhodně nemá.
Vlasy, které jsou společně v keratinovém spoji, se mohou poškodit neopatrným sundáním, případně tím, že keratin je Číny a chová se jako “žvýkačka.”
Další důvod, kvůli kterému mohou vlasy vypadávat, je špatná aplikace, když se nedělají spoje správně, potrhají okolní vlasy.
Ale správná aplikace kvalitního keratinu vlasy rozhodně neničí. Ovšem, k tomu, aby vlasy hezky dorůstaly jsou opravdu lepší a šetrnější pásky …
Prodloužené vlasy nosím cca 17let a pár hlav jsem již udělala. Neexistuje, aby keratin ničil vlasy, které nejsou ve spojích. Špatný keratin zničí vlasy ve spojích, podráždí pokožku, může způsobit alergickou reakci nebo taky v extrémních případech, se opravdu chová jako žvýkačka. Jednou jsem takový sundavala z hlavy a trvalo to 14 hodin, pro představu, odstratnění kvalitního keratinu i s rozčesáním trvá hodinu-hodinu a půl podle toho, jak moc se udělaly dredíky a po jak dlouhé době jdete na sundání. Samotné sundání asi 15 minut.

Já psala, že přicházím o vlasy v těch pramenech…a to mi kadeřnice tvrdila, že v žádným případě o ně přicházet nebudu, že naopak mi krááásně dorostou a budu moc za půl roku sundat. Joo prrd, mám to na hlavě 3 týdny (po druhé po 2,5měs), stále mě to tahá, v noci se nevyspím, mám je na zátylku a fakt se těším až půjdou do pr… A lituju toho, že jsem do toho šla, ale já jí tak věřila :-(

• Citovat
  • Upravit
2637
22.9.23 09:21
@Anonymní píše:
Já psala, že přicházím o vlasy v těch pramenech…a to mi kadeřnice tvrdila, že v žádným případě o ně přicházet nebudu, že naopak mi krááásně dorostou a budu moc za půl roku sundat. Joo prrd, mám to na hlavě 3 týdny (po druhé po 2,5měs), stále mě to tahá, v noci se nevyspím, mám je na zátylku a fakt se těším až půjdou do pr… A lituju toho, že jsem do toho šla, ale já jí tak věřila :-(

Tak to je potom špatně provedená aplikace. Spoje mohou být citlivější 1-2 noci, když na tom ležíte. Potom o nich nesmíte vůbec vědět.
Pro váš klid, vzala bych doma malé kleštičky, a jemně zkusila keratin poválet, ne velkou silou, nejsou to kleště na keratin a mohla byste si přeštípat pramen. I tak, pokud je italsky a narusite jeho strukturu, by mel jit krasne z vlasu jemným tahem (ne silou) sundat. Alespoň si ověříte, ze sundani proběhne bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová