Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mam takový dotaz snažime se o miminko Pul roku a pořad nic až teď se semnou začlo něco dít jsem pořad unavena boli mě strašne prsa Furt je minjakože na zvracení a o podbřišku ani nemluvim už mam 6 dni zpožděni ale když jsem si dneska ráno dělala test byl negativní co stim? Už sem měla takovou radost že se konečne zadařilo ![]()
Nemuže to být tím že sem si koupila jen pbyčejný test za 40 Kč? Děkuji <3
@Kamulínk i ty obyc testy fungujou… Ja bych si skočila na gyndu, ze mam zpoždění, doktor na vás koukne a připadne nabere krev ![]()
@Kamulínk Ahoj,já teda nevím ale 6 dní zpoždění to už by na testu mělo být vidět, já teda kupovala vždy ty obyčejné a vyšli mi pozitivní ještě před MS. být tebou tak bych se objednala radši k lékaři ![]()
@Kamulínk
nekomu ty testy nereagují, tak jak mají. Pár holek sem psalo, že jim to nic neukazovalo, ikdyz byly tehotne. Ale je jich opravdu mensina. Me test ukazoval jen slabeho ducha a nikdy jsem zase nemela dalnice. Jaky test jsi zkousela? 10 nebo 25?
Měla jsem to stejně jako ty..
Už jsem si říkala, že se zadařilo..menstruace se mi nikdy nezpozdila.. no a ve finále jsem mela tuhle pauzu skoro 2 měsíce..
Tehotná jsem nebyla..test by ti to už ukázal..u dr. ti naberou krev a píchnou co nejdříve vyvolávačku, ať se ti srovná cyklus..já jsem zbytečně čekala než to dostanu.. ![]()
No nevim no jsem stoho nějaka vyjukaná
měla sem 10 Velera nebo veleda neco takoveho ![]()
No nevim no jsem stoho nějaka vyjukaná
měla sem 10 Velera nebo veleda neco takoveho ![]()
Tak tam dneska zkusim zavolat a obědnat se aby jsem nic nezanedbala ![]()
Držím palečky. Neboj, vše bude ok.
Dr. říkal, že tyhle pauzy jsou normální ![]()
No já doufám že mi řekne že ten test byl špatnej a že čekame miminko
děkuji za radu ![]()
Mě ukázal vždycky test i za 28,– ![]()
Na tvém místě bych si zašla na krev..:)
@Kamulínk
a zkus si třeba koupit ještě mamatest nebo test od dr.maxe:) oba jsou super.
No dnes si zajdu koupit nový a i když ten ukaže jen jednu / tak zavolam na gyndu
Uvidime no
![]()
Určitě dam vedět kpupila jsem si GS Mamatest comfort 10 Zkoušea jste ho nějaká? ![]()