Mohlo něco partnerovi "ujet"?

Anonymní
25.2.15 09:42

Mohlo něco partnerovi "ujet"?

Ahoj,
s partnerem provozujeme přerušovanou soulož už tři roky. Ale včera jsme se s přítelem milovali a cítila jsem omlouvám se za výraz, jak mu v nem cuká, tak ho hned vytáhl..On mi říka, že asi v pohodě, ale já si moc jista nejsem. Podle mě je to cukání u chlapa znamení, že už..nebo si to myslim blbě? Zrovna mám dnes ovulaci a stalo se to včera večer

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
25.2.15 09:43

Přerušovaná soulož je nejméně spolehlivá metoda antikoncepce. Počítáš u toho plodné dny?

Edit: Aha, tak počítáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.2.15 09:48

Podle me je cukani i tesne pred, ale vetsinou uz unikaji kapicky lasky. Kdyz pocitas plodne dny, proc si zkratka na ty nejkritictejsi dny nevezmete kondom? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 09:49

Slyselas nekdy o predejakulacni kapce? I kdyby mu necukalo tak v tom byt muzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.2.15 09:52

Asi te nepotesim, ale mohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.15 09:53

Holky, připadne těhotenství by nám nevadilo, jinak bych to neriskovala a jak píšu, daří se nám tak 3 roky..Akorát se nám nikdy nestalo tohle..a já si nejsem jista, jestli mohlo něco ujet..když mu cuká, tak při orgasmu.Ale včera se neudělal, takže to asi stejne nezjistim :)

• Citovat
  • Upravit
6499
25.2.15 09:58
@Anonymní píše:
Holky, připadne těhotenství by nám nevadilo, jinak bych to neriskovala a jak píšu, daří se nám tak 3 roky..Akorát se nám nikdy nestalo tohle..a já si nejsem jista, jestli mohlo něco ujet..když mu cuká, tak při orgasmu.Ale včera se neudělal, takže to asi stejne nezjistim :)

Zjistíš, za dva týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
25.2.15 09:59

To jsme také praktikovali. Není to ochrana na 100%, máme z toho dcerku :srdce:
Nám taky těhotenství nevadilo ale miminko jsme zatím neplánovali. Opravdu nám to vycházelo a pak jsme jeli na dovolenou a bylo zaděláno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.2.15 10:00

@Bibi239 Taky to tak praktikujeme - bez kondomu i v plodných dnech a 3,5 roku nám to vychází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.2.15 10:06

Zakladatelko, pak napiš, jestli z toho cukání něco bylo :mrgreen:. Jinak pokud by váš případné těhotenství nerozhodilo, tak je to teď jen o trpělivosti, co bude za dva týdny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
25.2.15 10:10

Mohlo mu něco ukápnout i kdyby mu necukal. :mrgreen: Ale teď už se to nedozvíš, budeš muset počkat cca 10 dní nebo do termínu MS a zkusit si test. Případně si koupit Postinor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
25.2.15 10:13

Při čtení diskuze jsem si vzpomněla na jednu písničku: „…a když bylo klekání, pytel dostal cukání…“ „..a když byl měsíc duben, Anča břicho jak buben..“ Myslim si, že určitě ukápnout kapička lásky mohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
25.2.15 10:36
@Anonymní píše:
Ahoj,
s partnerem provozujeme přerušovanou soulož už tři roky. Ale včera jsme se s přítelem milovali a cítila jsem omlouvám se za výraz, jak mu v nem cuká, tak ho hned vytáhl..On mi říka, že asi v pohodě, ale já si moc jista nejsem. Podle mě je to cukání u chlapa znamení, že už..nebo si to myslim blbě? Zrovna mám dnes ovulaci a stalo se to včera večer

Jojo, kamarádka tuto metodu provozovala rok… teď je v 10tém týdnu 8) přes tuto „antikoncepci“…
takže pokud nechceš být těhotná, fič pro Escapelle nebo Postinor a nakup kondomy nebo spermicid nebo si zařiď jinou antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
25.2.15 10:38
@ana11 píše:
Zakladatelko, pak napiš, jestli z toho cukání něco bylo :mrgreen:. Jinak pokud by váš případné těhotenství nerozhodilo, tak je to teď jen o trpělivosti, co bude za dva týdny :kytka:

Já to taky budu chtít vědět. Prosím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.15 10:44

Ještě jednou jsem teď s partnerem mluvila..pry i kdyby, tak ta trocha mohla max ujet někde skoro venku a to prý k vajíčku nedoputuje :roll: prý uz byl venku. Říkám mu na to, že je zvlastni ze jsem to cukání cítila v sobě..

Určítě dám vědět..jelikož mám dnes ovulaci, čili by se trefil perfektne, tak je to takova zkouška teto metody :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex