Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přerušovaná soulož je nejméně spolehlivá metoda antikoncepce. Počítáš u toho plodné dny?
Edit: Aha, tak počítáš…
Podle me je cukani i tesne pred, ale vetsinou uz unikaji kapicky lasky. Kdyz pocitas plodne dny, proc si zkratka na ty nejkritictejsi dny nevezmete kondom? ![]()
Slyselas nekdy o predejakulacni kapce? I kdyby mu necukalo tak v tom byt muzes
Holky, připadne těhotenství by nám nevadilo, jinak bych to neriskovala a jak píšu, daří se nám tak 3 roky..Akorát se nám nikdy nestalo tohle..a já si nejsem jista, jestli mohlo něco ujet..když mu cuká, tak při orgasmu.Ale včera se neudělal, takže to asi stejne nezjistim ![]()
@Anonymní píše:
Holky, připadne těhotenství by nám nevadilo, jinak bych to neriskovala a jak píšu, daří se nám tak 3 roky..Akorát se nám nikdy nestalo tohle..a já si nejsem jista, jestli mohlo něco ujet..když mu cuká, tak při orgasmu.Ale včera se neudělal, takže to asi stejne nezjistim
Zjistíš, za dva týdny..
To jsme také praktikovali. Není to ochrana na 100%, máme z toho dcerku ![]()
Nám taky těhotenství nevadilo ale miminko jsme zatím neplánovali. Opravdu nám to vycházelo a pak jsme jeli na dovolenou a bylo zaděláno ![]()
@Bibi239 Taky to tak praktikujeme - bez kondomu i v plodných dnech a 3,5 roku nám to vychází.
Zakladatelko, pak napiš, jestli z toho cukání něco bylo
. Jinak pokud by váš případné těhotenství nerozhodilo, tak je to teď jen o trpělivosti, co bude za dva týdny ![]()
Mohlo mu něco ukápnout i kdyby mu necukal.
Ale teď už se to nedozvíš, budeš muset počkat cca 10 dní nebo do termínu MS a zkusit si test. Případně si koupit Postinor. ![]()
Při čtení diskuze jsem si vzpomněla na jednu písničku: „…a když bylo klekání, pytel dostal cukání…“ „..a když byl měsíc duben, Anča břicho jak buben..“ Myslim si, že určitě ukápnout kapička lásky mohla..
@Anonymní píše:
Ahoj,
s partnerem provozujeme přerušovanou soulož už tři roky. Ale včera jsme se s přítelem milovali a cítila jsem omlouvám se za výraz, jak mu v nem cuká, tak ho hned vytáhl..On mi říka, že asi v pohodě, ale já si moc jista nejsem. Podle mě je to cukání u chlapa znamení, že už..nebo si to myslim blbě? Zrovna mám dnes ovulaci a stalo se to včera večer
Jojo, kamarádka tuto metodu provozovala rok… teď je v 10tém týdnu
přes tuto „antikoncepci“…
takže pokud nechceš být těhotná, fič pro Escapelle nebo Postinor a nakup kondomy nebo spermicid nebo si zařiď jinou antikoncepci
@ana11 píše:
Zakladatelko, pak napiš, jestli z toho cukání něco bylo. Jinak pokud by váš případné těhotenství nerozhodilo, tak je to teď jen o trpělivosti, co bude za dva týdny
Já to taky budu chtít vědět. Prosím… ![]()
Ještě jednou jsem teď s partnerem mluvila..pry i kdyby, tak ta trocha mohla max ujet někde skoro venku a to prý k vajíčku nedoputuje
prý uz byl venku. Říkám mu na to, že je zvlastni ze jsem to cukání cítila v sobě..
Určítě dám vědět..jelikož mám dnes ovulaci, čili by se trefil perfektne, tak je to takova zkouška teto metody ![]()
Ahoj,
s partnerem provozujeme přerušovanou soulož už tři roky. Ale včera jsme se s přítelem milovali a cítila jsem omlouvám se za výraz, jak mu v nem cuká, tak ho hned vytáhl..On mi říka, že asi v pohodě, ale já si moc jista nejsem. Podle mě je to cukání u chlapa znamení, že už..nebo si to myslim blbě? Zrovna mám dnes ovulaci a stalo se to včera večer