Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o radu či spíše skušenosti. Prodělala jsem samovolný (micro potrat) v cela ranné stadiu. Hcg 179. 10.2 jsem začla krvácet a po té hcg okamžitě kleslo na 77,0. Krevní obraz ok, utz ok cystička 22mm v pravo, folikul 21mm v levo. Včera mě začlo hodně bolet v pravo u vaječníku, trvá do dnes. Zajela jsem na pohotovost kde mě, už vyšetřovali toho 10.2. Za těch 12 se hcg vůbec nehlo! Stále 77 hcg. Prosím o skušenosti, mám se bát? Co to může být ![]()
V říjnu téš SP odešlo po 14 krvacení vše až na 0 hcg. Předem děkuji všem
Já jsem prodělala SP po IVF. Z HCG 498 byla do 14 dní hodnota 35 a ta se držela ještě další dva měsíce. Co to bylo mi nikdo nedokázal vysvětlit
![]()
@Kikuška90 taky jsem se nic nedozvěděla
v pondělí znovu krev. V říjnu je teda pravda to klesalo měsic, pak jsem začla krvacet 14 dni a po tom byla 0
@Slunicko.Chlad Já chodila jen pravidelně na krev, prostě se hodnota držela přes dvě MS
Ale jsem ráda, že mě nehnali na revizi.
@Kikuška90 no já též v řijnu. Tet jsem byla toho 10.2 hcg kleslo s 179 na 77 a vyloučeno mimoděložní. No a dnes opět utz, kontrola, hcg se nehlo ![]()
@Slunicko.Chlad píšete že máte cystu. cysta muže HCG uměle zvedat.
@Dvěstěnožka dnes utz krásné vaječnáky, cysta nikde prý asi praskla jak jsem krvácela