Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to ti nikdo neřekne, každé těhotenství začíná nulou…tato hodnota je určitě negativní, 0-5 jednotek může mít i netěhotná žena v těle
Tato hodnota hcg je negativní a myslím si, že snad ani pidičárku na testu udělat nemůže. Na druhou stranu každá těhotná tuto hodnotu někdy měla, na úplném začátku. Ale myslím si, že den po očekávané MS by hodnota měla být rpzhodně vyšší, v tuto dobu bývají čárky na testu. Pokud tedy nebyla výrazně posunutá ovulace. Pokud se za pár dnů na testu udělá čárka, tak to těhotenství je, osobně si ale myslím, že není.
Od Ovulky… Tu mám 12-14 dc.. takže cca 12-10…
Holky děkuju, tohle by byla „nehoda“ sice chtěná, ale neplánovaná, absolutně, mám tu pár měsíční dítě..
@Zdenda3530 já mám první po 3 letech a nevydařených ivf přirozeně, nevzdávej to…=)
@Anonymní píše:
@Zdenda3530 já mám první po 3 letech a nevydařených ivf přirozeně, nevzdávej to…=)
Dekuji, ja jsem ted po 3 Ivf a cekam na vysledek ![]()
@Zdenda3530 držím palce, snad už se bublinka umoudří, pokud z toho nebude u nás nic ted, taky nás pak znovu čeká ten kolotoč všeho…
Zdravím maminky, jsem den po vynechané ms, hodnota hcg v krvi 0,6, poslední ms jsem měla 26.1… Myslíte si, že to může být začínající těhotenství nebo by musela být hladina vyšší? Děkuji i za pochopení anonymity..