Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezky vecer
holky, je mozny, kdyz v patek na dvou testech citlivosti 10 byl duch a dnes, v nedeli citlivost 25 negativni, ze jeste jen neni hodnota hcg takova? Nebo to vypada na planny poplach v patek?:-( dekuju!!!
Příspěvek upraven 15.02.15 v 20:25
Zkus pockat den dva a zkousej stale desítku pokud bude carka silit pak si zkus udelat teprve 25.
@AnnieAn No, čistě teoreticky pokud si měla v pátek hcg 12, tak už to 10 vezme a má se to za 2 dny zdvojnásobit, tedy na 24 a to 25 ještě nepostihne…
@Marketka.1992 píše:
Zkus pockat den dva a zkousej stale desítku pokud bude carka silit pak si zkus udelat teprve 25.
ja jsem prave v cizine a koupit rady 10kovej je skoro nemozny:-(
@Jela píše:
Ahoj, no pockej jeste 2 dny, a udelej test 25..jestli nic, tak nechci strasit, ale ja jsem mela uz 2× to same… poprve ve ctvrtek 10 // (ani ne duch, ale //), pak v nedeli 25 nic… byl z toho spontanni potrat v 6tt
potom v patek // na 10 i 25, pak v nedeli uz jenom duch na 10, a pak ve ctvrtek nic.. dalsi spontanni potrat v 5tt… ale tobe drzim palecky, at to dopadne lip jako u mne
To mi ani nerikej:-( snad to dopadne dobre…
@j.a.n.i1 píše:
@AnnieAn No, čistě teoreticky pokud si měla v pátek hcg 12, tak už to 10 vezme a má se to za 2 dny zdvojnásobit, tedy na 24 a to 25 ještě nepostihne…
snad to tak je, troska uklidneni:-)
Dekuju vsem ![]()
@Jela píše:
@AnnieAn no jo holko, drzim moc palce, at ti to dobre dopadne! Na druhou stranou, ja po trech spontannich potratech vim, ze nalhavani nic nepomuze, a ze se treba usmirit s tim, ze dite je dar…
Vy se uz nejak dlouho snazite? A mas uz deti?
Ne, dlouho ne, chvilicku, ale i tak by to potesilo:-) deti nemam, jsem mladousek ![]()
@AnnieAn mám to stejně. na dr max citlivost 10 krásný duch a na digitálním clear blue s citlivostí 25 nic.
tak čekám jak to dopadne. Jak to dopadlo tobě?