Jedná se o těotenství

31
16.2.15 08:54

jedná se o těotenství

Ahoj, potřebovala bych poradit. asi 2 měsíce zpátky jsem měla cca 3× silné křeče v podbříšku, v prosinci jsem si zapomněla vzít prášek (nevím v kterém týdnu) o od té doby jsem začala docela špinit ne každý den a někdy i hnědý výtok, v lednu jsem nasadila hned další platíčko, takže jsem neměla MS ale pořád jsem slabě špinila, potom jsem normálně dobrala a vysadila, MS jsem měla po 2 dnech vysazení ale pouze slabé velmi slabé krvácení, a to jen tři dny (normákně mám 5-6 někdy i těch 7 dní. klasicky jsem nasadila antikoncepci a asi v 2 týdnu jsem opět (kvuli stresu a stěhování) zapomněla vzít si prášek, ale žádné špinění nepřišlo. dělala jsem si Mamatest a vyšel mi sněhověbílý duch. Dnes ráno jsem měla růžovo hnědý výtok. občas mě píchne pod žebrem, často chodím na toaletu a cítím tlak v podbříšku, při čištění zubu dnes ráno se mi udělalo zle, hlava se mi točí (ale to se mi dělo běžně, ale né tak silně) občas ale fakt jen málokdy se mi z ničeho nic rozbuší srdce a za chvilku se to uklidní, bradavky mám citlivější už nějakou dobu ale nepřidávala jsem tomu důraz chutě nijak zvlášt nemám ale když mám hlad, sním jen kousek a už mi to nechutná. Omlouvám se za tak drobný popis, budu ráda za vaše rady a názory. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27662
16.2.15 08:57

@Patriciek a test jsi si dělala? Takhle nikdo nic nepozná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
16.2.15 08:59

Zopakovat test. Jinak nevím, co si mam představit pod tím sněhobílým duchem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
16.2.15 09:00

Co znamena snehobily duch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
16.2.15 09:00

@Patriciek udelala bych si jeste jeden test, a zasla bych na gyndu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
16.2.15 09:01

To tady nikdo nepozná.
Udělat opet test hl. Ne mamatest doporučuji test od Dr. Maxe. Dle výsledků bych to konzultovala s gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.2.15 09:02

Test jsem si dělala, jednou mi vyšla taková fakt bledá druhá čárka a po druhé byla výraznější. dnes budu volat DR jen jsem chtěla vědět více názorů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.2.15 09:02
@ka2ka píše:
@Patriciek a test jsi si dělala? Takhle nikdo nic nepozná :nevim:

Dělala. Byl na něm sněhobílý duch, což teda slyším prvně a vůbec nevím co to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.2.15 09:03

Test jsem si dělala, jednou mi vyšla taková fakt bledá druhá čárka a po druhé byla výraznější. dnes budu volat DR jen jsem chtěla vědět více názorů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
16.2.15 09:04

:lol: :lol: :lol: och boože je to tady zas :lol: :lol: :lol: lovíme duchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.2.15 09:05

Asi jsem to napsala špatně, omlouvám se, na prvním jsem něco viděla ale bylo to opravdu velmi slabounké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.2.15 09:07

@Patriciek zajdi na krev, rychlé a budeš vědět 100% výsledek ;), cyklus sis asi rozhodila a zapomínat na ha by jsi teda neměla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
16.2.15 09:07
@Patriciek píše:
Asi jsem to napsala špatně, omlouvám se, na prvním jsem něco viděla ale bylo to opravdu velmi slabounké

kdybys byla těhotná, tak je test pozitivní. Nicméně bych se asi zamyslela nad tím, jestli skutečně chceš otěhotnět nebo ne a brala bych antikoncepci tak, jak se má… ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
16.2.15 09:16
:oops: :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
16.2.15 09:26

@Patriciek
Já bych se vsadila, že máš jenom nervy, to by přesně vysvětlovalo tvé „příznaky“.
Jestli ses přesně řídila návodem v příbalovém letáku, co dělat při zapomenuté tabletce, tak by to mělo být v pohodě, to špinění celkem chápu, mohla sis to malinko hormonálně rozházet, za chvíli se to upraví.

Nastav si třeba budík na telefonu, ať nezapomínáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí