Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, možná blby dotaz ale jsem 8 mesicu po porodu a menzes chodil pravidelne rekla bych ze jak svycarske hodinky a dnes je to 4 den kdy má spoždění a test je negativni. Bricho boli jako pred ms ale uz od nedele. 10.2 ze me vypadl hlen s takovyma vlaknama krvavyma. (Jako když se uhnizduje vajičko) Měla jsem to same u první dcery.Je tu někdo komu se to stalo a byl tehu? Jako že mu to test ukázal pozdeji?
![]()
@Chrupka20 Ahoj,já myslím že ti to určitě může ještě ukázat později, třeba byla později ovulka.taky záleží jaký máš test, zkusila bych test třeba zítra a uvidíš jestli se tam něco nerýsuje. a kdyby pořád nic tak bych šla radši k lékaři
K lekari jsem objednana na 16.3 ale ted jse cetla recenze testu a ma novou nadeji testovat budu v patek
http://diagnosticke-testy.heureka.cz/…tensky-test/
No recenze nejsou moc dobré, uvidíš jak dopadne další testování, obdivuji tvou vůli testovat až v pátek, já když našla prvního slabého dušíka tak testovala každý den někdy i dvakrát
prostě jsem tomu nemohla věřit a teď jsem už šťastná, jsem dnes 7+5 a v pondělí mě čeká další kontrola a těh. průkazka ![]()
Ahoj holky,
Tak ja mam stejný problém
S manželem jsme se začali snažit 1.1, kdy jsem mela zrovna i ovulku. Pak ale mrcha přišla už ale o 2 dny dřív, což do te doby chodila vždycky na den přesně po 28 dnech. No a ted mela dorazit v sobotu a nic. Testovala jsem a negativní
K doktorce jdu taky az 16.3.
Jinak držím palce ![]()
@verunkasa taky jdu az 16.3
hned rano na 8:15
@Holbinka tak ono je to druhe tehu tak to beru z rezervou
pokud to teda tehu je…
Chrupka20 tak jsem ja jdu az v 10,ale snad se to do ty doby nějak vysvětlí, protoze čekat ještě skoro měsíc asi nezvládnu ![]()
26 dni to se da uteceto jak voda
mala spi tak jdu taky jsem utahana jak kote a to sem nic nedelala ![]()
No to je pravda, ale bylo to první snažení, tak je to ještě nervózní. Az to bude trvat několik měsíců, tak budu asi vic v klidu
Tak preju klidne odpoledne ![]()
Tak já to mám také druhé těhotenství ale po 7 letech a 6 letech snažení, ale naštěstí jsem se dočkala, teď jen aby bylo vše v pořádku. přeji ať vám to dopadne podle vašich představ ![]()
Dekujem
my se ani snazit nemusely proste bum bac bud jo nebo.ne…
Obyc testy nakoupeny a zítra budem testovat
snad se tam neco ukaze… když ne budu zklamana a bude ve me červiček proc ta mrcha nedorazila…
@Chrupka20 tak to jsem moc zvědavá, dej zítra info
budu na tebe myslet ať ti to dopadne dobře ![]()