Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte jdu si sem pro radu..dnes jsem 9dpo a trošku jsem zašpinila na toaletním papíru jsem měla hlen s krvavíma nitkama jakoby…je možné že šlo o nidační špinění?…ráno jsem zkoušela TT, ale ten je neg. tím se chci zeptat pokud by šlo o uhnizdování teprve se HCG začně vylučovat ne? teda pokud to dobře chápu…já jen esi mám ještě nějakou naději že najdu // byla bych ráda za odpovědi které měli stejnou zkušenost a pak se jim ty // ukázaly ![]()
@diiss Klidně by mohlo být, myslím. Vydrž do prvního dne očekávané menstruace, pokud nedorazí, tak si udělej test. Držím palce ![]()
@diiss píše:
Ahojte jdu si sem pro radu..dnes jsem 9dpo a trošku jsem zašpinila na toaletním papíru jsem měla hlen s krvavíma nitkama jakoby…je možné že šlo o nidační špinění?…ráno jsem zkoušela TT, ale ten je neg. tím se chci zeptat pokud by šlo o uhnizdování teprve se HCG začně vylučovat ne? teda pokud to dobře chápu…já jen esi mám ještě nějakou naději že najdu // byla bych ráda za odpovědi které měli stejnou zkušenost a pak se jim ty // ukázaly
MOŽNÉ TO JE, ALE ZKUS TESTOVAT KAŽDÝ DEN, JESTLI TI NĚCO VYLEZE
Ale kolikrát už 9 DPO je na testu dušík, ale kolikrát taky není, budeš muset ještě vydržet a pokud jsi na tom jako my snažilky, tak budeš testovat až se za krabičkama bude prášit ![]()
@Bureschka já už právě testuju jak ovu tak TT přes rok
leze to už na palici
![]()
@diiss hele tak jsem na tom podobne. Vcera hlen a nitkovita krev, dnes spineni rano trosicku, dopoledne po tuleni vic a odpoledne se to zase stratilo a je zkoro neviditelne. Ted bych mela byt tak 7-8 DPO. Zacal se mi objevovat prouzek dnes na OVU testu.Coz by melo znamenat tehu.
Ale tt se vetsinou testuje az tak 11DPO. Nez tt HCG zachyti, chilku to trva
@Máťa82 píše:
@diiss hele tak jsem na tom podobne. Vcera hlen a nitkovita krev, dnes spineni rano trosicku, dopoledne po tuleni vic a odpoledne se to zase stratilo a je zkoro neviditelne. Ted bych mela byt tak 7-8 DPO. Zacal se mi objevovat prouzek dnes na OVU testu.Coz by melo znamenat tehu.
Ale tt se vetsinou testuje az tak 11DPO. Nez tt HCG zachyti, chilku to trva
vypadas hodne nadejne, to by mohlo byt nidacni
a jestli ti sili ovu test tak to je hodne nadejny
testni i zitra at vidime jak to vypada a dej fotku ![]()
@diiss píše:
@Bureschka já už právě testuju jak ovu tak TT přes rokleze to už na palici
![]()
to i ja testuju, co ja uz dala penez za ty testy
Taky jsem dnes 7 Dpo a taky jsem zkusila ovulak a taky tam mam carku,:] tak zase zitra testnu co to bude delat. Jinak zadne priznaky nemam ![]()
@Bureschka tak me dnes bylo malicko soufl po jidle, mirny pocit na zvraceni. Jinak krome spineni a zed uz zase jen krvave nitky v hlenu mi taky nic neni. Krome dnesniho prifouknuti, ale to poslesni 2 mesice mam casto-po vysazeni HA.
No sem na to taky zvedava.Jen vam to devcata nevifotim. S uzasnym telefonem, to proste nejde.Ma spatne rozliseni, takze tam neni nic videt. Ale aspon to zkusim.
Jiinak ja testuju uz cely mesic kazdy den.Je to prvne, tak jsem chtela vedet jak to vypada. Kolem ovu sem testila dvakrat denne, ted jen pro zajimavost jednou denne. Merim i BT ale bez zapisovani. No proste kdyby ne, pripravila sem si grafik na pristi cyklus na papire, abych nemusela na PC.
Ale zabrala sem se do zkoumani sveho cyklu natolik, ze sem ani nemyslela na plozeni, ale na to jak to vlastne funguje u me.
Sama sem na to zvedava.
Na Snazilky 2015 je taky jedna, pravdepodobne tehu,ma.ted taky dve carky na ovu testu a snad i uz ducha na tt. Pokud si to teda nepletu.
Ale.tak proste uvidime.
@diiss a mas pravidelne cykly. Mas priznaky ovu nebo ne. Ja bych byt tebou vyslala chlapa na spermiogram. My byli vcera
a super
Muj chlap se dnes citil jak plemenny hrebec i presto, ze je tak nejak v norme, nic extra
@diiss teda vyslat pokud by se ted uz nezadarilo. Drzim palce
@Máťa82 mám..jen se mě ted poslední 2 prodloužily…:-) a proč ted ovu příznaky? já měla ovu 11.2…
a ano mám doma už měsíc pozvánku pro mojeho na spermio, ale ještě se neodhodlal
další cyklus zajdu k dr at mě dá nějaké hormony protože se mě ovu posunula až na 21dc místo 14dc..tak at se mě to vrátí zpět
ráno udělám plastovej clearblue TT10 a uvidím a pokud tam ani zitra nic nebude tj 10dpo tak vím že to nevyšlo
…hold další měsíc se budem muset snažit víc
![]()