Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nedovedu si představit zřetelnou bílou čárku na bílém testovacím proužku nebo existují i jiné barvy? ![]()
Jinak odečítat výsledky se mají podle doby určené v návodu.
5 dni do ms je hodne brzy na test. Jinak jsem taky carku nemela a po zaschnuti tam byla svetloulinka ruzova carka. Tehu to nebylo a na topeni bych test asi urcite nedavala. ![]()
V pribalovem letaku k testu pisou, neodecitat vysledek po dobe blablabla… a uz vubec ne z topeni…
Test jsem delala omylem spletla jsem se v kalendaři o 3-5 dní
@Anonymní píše: ..
Nejen ze negativni ale bohuzel i dost rozbity :/
@Anonymní píše:
Radilky, poraďte dnes jsem testla do ms mi zbývá cca 5 dní a na testu se oběvila zřetelna bíla čarka dala jsem na topení a je lehce růžová stalo se ňekomu podobně při těhu? dekuju a krasný den.
100% negativní.. Příště radši testuj po třídenním meškání, zbytečně vyhazuješ testy a děláš si naděje..
@Anonymní píše: ..
Myslím, že je ještě na test brzy. A jen tak připomínka, když chceš zachovat anonymitu, musíš i fotku vkládat anonymně ![]()
Urcite negativni, jinak me test i po dvou dennim zpozdeni ukazal jen ducha, a nekdo. zreba po 5 dennim zpozdeni jeste nema test pozitivni, takze 3 dny pred menstr. Se mi zda brzy
jinak preji at to brzy vyjde
a treba se jeste menstr. Nedostavi ![]()
Radilky, poraďte dnes jsem testla do ms mi zbývá cca 5 dní a na testu se oběvila zřetelna bíla čarka dala jsem na topení a je lehce růžová stalo se ňekomu podobně při těhu? dekuju a krasný den.