Dotázek pro maminky(tatínky)kutilky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj Radino,
ja som tak pred 2-3 rokmi pridala ruku k dielu, renovovali sme obycajne drevene (drevotrieskove??) x-krat natierane dvere. Nuz tak tu mas moje skusenosti
:
Dvere si samozrejme zlozis z pantov, vymontujes klucku a polozis na kozy. Najprv sme to natreli nejakym pripravkom co odstranuje farbu (mam problem s menom, ja som to robila vo francuzsku), necha sa to posobit kolko pisu a potom tie vrstvy farby jednoducho zotries spachtlou.
Potom sa to musi cele obrusit; zhora zdola zo stran, odstranit prach z brusenia vlkou handrou a mozes natierat.
Natierat musis takym dlhym gestom od kraja ku kraju, nie takym tym sudlikanim na vsetky strany. Mala by si to natierat najprv na sirku, potom na dlzku (alebo naopak)
Respektuj navod na pouzitie, pocet doporucencyh vrstiev casy medzi nimi a na konecne uschnutie. Davaj hlavne pozor na kvapocky co by ti mohli stekat na krajoch, az si dvere zavesis, bolo by to dost vidiet.
Medzi vrstvami sa to moze prebrusit aby to bolo naozaj tip top hladke a homogenne. My sme na to brusenie mali taku masinku, kde sa dava brusny papier, takze okrem brnenia v rukach to nic narocne nebolo ![]()
Ozaj, a rob to radsej na balkone alebo na nejakom otvorenom priestore, nikdy nevies, co ten smrad obsahuje a tiez urcite narobite okolo seba pekny bordelicek ![]()
Tak teda kuraz a hor sa do prace! ![]()
Souris
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
my renovovali dveře samolepící folií, když tak se ozvi na mail, pošlu ti fotečku jak vypadaj, myslím, že super ![]()
Peta
- Citovat
- Upravit
Marně se pokouším najít na internetu návod na renovaci dveří v domácích podmínkách. Nemá některá z vás s tímto zkušenosti, případně odkaz na nějaké stránky s návodem?