Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer,
tímto bych ráda poprosila rodiče dětí, které navštěvují mateřskou školu, o vyplnění jednoduchého a krátkého dotazníku. Dotazník se týká KOMUNIKACE ŠKOLNÍHO ZAŘÍZENÍ A RODIČŮ DĚTÍ a slouží pro závěrečnou práci. Dotazník je v níže vloženém odkazu.
Velmi děkuji zúčastněním. Hezký zbytek dne. ![]()
Odesláno ![]()
jen v této otázce drobná chyba: Jakým způsobem byste chtěli dostávat aktuální informace od Vašem dítěti?
@Nastys děkuji
@surikataXY Jé, moc děkuji za upozornění!
Opravím
Asi už mě taky vysávají moje děti
Díky i za vyplnění ![]()
Teď už to teda měnit nemůžeš, ale v té poslední otázce vhybí možnost typu nevím - akce tohoto typu u nás nejsou / zatím nebyly. Dej si na to pozor při vyhodnocování.
@Kelsey Děkuji
@selia aha, to se divím, že vaše školka nemá, dnes už je relativně samozřejmost alespoň besídek apod., taky nemáte? je to škoda
ale i tak moc děkuji ![]()
@Barborkaa26 Prosím tě, ta poslední otázka, respektive odpověď na ni. Skutečně „ne“ znamená, že je nemám ráda nebo že nechodím? Přijde mi podle odpovědi „nevyhledávám je“, že to spíš znamená, že nechodím. Protože já je nemám ráda, ale poctivě na ně chodím kvůli malé
Asi bych tam rozšířila možnosti odpovědí.
@Barborkaa26 vánoční besídku nemáme a i kdyby jo, začali jsme chodit teď v září ![]()
Sama sviště ještě nemám, ale přeposlala jsem známým s dětmi ![]()
Vyplněno, jen bych ráda u otázky jakým způsobem chci dostávat informace byla možnost zaškrtnout více informací třeba web i osobně. Tak jsem to musela vypisovat do možnosti jiné