Syna mi bude hlídat kamarádka

185
27.10.16 16:45

Syna mi bude hlídat kamarádka

Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat a hlavně bych chtěla vaše názory.
Je mi 21 let, mám 3 letého syna a bydlíme u mojí matky. Otec syna nejeví o Patrika vůbec zájem. Ještě studuji (otěhotněla jsem ve 3.ročníku střední a teď jsem ve čtvrtém.)
Jde o to, že jsem si našla práci, protože se chci konečně osamostatnit. Doma s mojí matkou mě to ubíjí. Kamarádka se mi nabídla že mi malého bude hlídat zatímco budu v práci(budu chodit jen na noční). Jenže teď ten kámen úrazu. Moje matka mi totiž ráda do všeho kecá a nelíbí se jí pomalu nic co dělám, jasně že jsem ráda když mi poradí, ale řeči typu já bych to udělala líp, ty jsi k ničemu už fakt neunesu. Před nedávnem nás s malým chtěla vyhodit, že chce konečně svůj život, to samozřejmě chápu, ale když jsem jí řekla že jdu do prace tak byl hned oheň na střeše. Prý se malému něco u kamarádky stane a pak budu litovat toho že jsem šla do práce. Kamarádka má 4 letou dcerku a s malým si výborně rozumí, nabídla mi i že můžu být u nich. Jsem z té mojí matky už uplně vydeptaná.
Tak se Vás chci zeptat, myslíte si že jsem tak moc špatná matka že chci jít do práce, mám hlídání a kamaradce plně důvěřuji? Chci jen abysme se měli konečně dobře. :-(
Díky za vaše názory.
KÁŤA :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
27.10.16 16:47

Proč ho nedáš do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
27.10.16 16:48

@Kate95 a když budeš spinkat po noční, tak se o děťátko bude kdo starat? Nenapadám tě, jen mi tato otázka k povaze příspěvku vyvstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.10.16 16:50

@Tichošlápek Syna mi do školky nevzali. Bylo plno. A jábudu chodit na noční takže bych ho stejně musela dát ke kamarádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa

@Tichošlápek Ty znáš nějakou noční školku?

Kate, jsi skvělá matka, chceš se postarat. Vymyslela jsi to dobře. nemůžeš si třeba s tou kamarádkou sehnat nějaké spolubydlení? Abys nebyla na matce vůbec závislá?

• Citovat
  • Upravit
262

Ahoj, pokud své kamarádce opravdu plně duverujes a víš, že o malého bude dobře postaráno, tak v tom problém nevidím. Na jednu stranu tě chápu, co jiného máš dělat, když je otec prcka k ničemu? :cert: Pro mě špatná matka nejsi. Ať už ti řeknou lidi cokoliv, je to jen tvá věc. Když jsi ve škole, tak malý je kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.10.16 16:51

@Kate95, jsi sikovna, ze mas snahu, to se ceni. Ovsem delat pouze nocni smeny s malym ditetem, to si predstavujes moc jednoduse. Co dat dite do skolky a jit normalne nekam delat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.10.16 16:52

@Nina Filipi Já přijedu z noční cca v 6. Syn ještě po obědě chrní takže bych si lehla s ním a pak bych se mu věnovala než bych šla do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.10.16 16:52

A kdy doděláš tu školu, abys nebyla se základním vzděláním, otěhotněla jsi ve třetím ročníku, dítěti jsou tři, 4 roky jsi dělala co, žes nedodělala ani jeden ročník? A proč to dítě nedáš do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.10.16 16:53

@carsa Kanaradka už to právě navrhivala, jen ještě sehnat ten byt. Problěn je v tom že mám psa a plno lidí nechce hafany v bytě což samozřejmě chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.10.16 16:54

Aha, ty jeste studujes, ctu to.. takze pres den skola, v noci prace.. da se to dlouhodobe vydrzet vubec? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.10.16 16:54
@Kate95 píše:
@Nina Filipi Já přijedu z noční cca v 6. Syn ještě po obědě chrní takže bych si lehla s ním a pak bych se mu věnovala než bych šla do práce.
čirá utopie, naprosto zhola nemožné. V žádném případě nevydržíš mít jen tolik spánku, kolik spí tříleté dítě po obědě. Nemožné, vymysli to jinak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.10.16 16:55

@Kate95 nápad super, ale dlouhodobě tohle nedáš :? Jinak ti fandím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.10.16 16:56

@terinka4444 Mám hotový 3 ročníky. Teď jsem v maturitním ročníku a do školy chodím ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.10.16 16:57
@terinka4444 píše: čirá utopie, naprosto zhola nemožné. V žádném případě nevydržíš mít jen tolik spánku, kolik spí tříleté dítě po obědě. Nemožné, vymysli to jinak.

Silena predstava. To se da vydrzet mozna tyden dva.

Co si nechat udelat nejaky individualni plan ve skole a najit si denni brigadu? Zkusit treba zamestnavatele s firemni skolkou? Nevim no, je to tezky, ale tvuj zamer se zda nerealny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí