Jakou stanovit cenu za doučování dětí?

27.1.20 09:52

Doučování dětí

Ahoj, jdu k Vám pro radu. Ráda bych doučovala dětičky, ale nevím co je běžná cena. Napadlo mě pro začátek 500/hod. Přijde vám to jako rozumná cena? Případně kolik platíte za doučování? Všem moc děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
27.1.20 09:54
@Rosomacka987 píše:
Ahoj, jdu k Vám pro radu. Ráda bych doučovala dětičky, ale nevím co je běžná cena. Napadlo mě pro začátek 500/hod. Přijde vám to jako rozumná cena? Případně kolik platíte za doučování? Všem moc děkuji za názory.

Tak se mezitim douč používání čárek ve větě. Nemám školní dítě, ale 500 mi přijde moc. Jsme malé město, v Praze to asi dají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41127
27.1.20 09:55
@Rosomacka987 píše:

tak bude záležet na tom, kde se chystáš doučovat -) jiné to bude v Praze a maličkém městečku na Moravě. Taky je otázkou, co nabízíš, jak jsi vzdělaná v oboru který chceš doučovat a jestli jde o něco specifického. Ale za mě mi přijde 500 za hodinu celkem dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
27.1.20 09:55

Pro začátek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
81479
27.1.20 09:57

To mi přijde šílená cena. Byla bych ochotná dát tak 200-250,– za hodinu, pokud mluvíme o dětičkách, tedy počítám tak první stupeň ZŠ, začátek druhého. Na to nepotřebuješ kdovíjaké znalosti, schopnosti a zvládne to každý lepší gymnazista.
Něco jiného by bylo už nějco odbornějšího, příprava na zkoušky na VŠ, doučování vysokoškolského učiva…

Příspěvek upraven 27.01.20 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115850
27.1.20 09:58

500 za hodinu? Jaký předmět? To je fakt hodně, u nás stojí 300 individuální výuka na hudební nástroj. A máš na to živnost? A mám kamarádku, dělá učitelku na ZŠ a doručuje zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.20 09:59
@Keyllah píše:
tak bude záležet na tom, kde se chystáš doučovat -) jiné to bude v Praze a maličkém městečku na Moravě. Taky je otázkou, co nabízíš, jak jsi vzdělaná v oboru který chceš doučovat a jestli jde o něco specifického. Ale za mě mi přijde 500 za hodinu celkem dost :think:

Jde o matematiku, fyziku a chemii. Úroveň ZŠ a SŠ. Vše chci danit, nesnáším a odsuzuji praci na černo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115850
27.1.20 10:01
@Rosomacka987 píše:
Jde o matematiku, fyziku a chemii. Úroveň ZŠ a SŠ. Vše chci danit, nesnáším a odsuzuji praci na černo.

Tak uvidíš, mně to přijde drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
27.1.20 10:02

Pokud nebydlis v Praze, pak je to strašně moc. Např doučování jazyků se pohybuje kolem 300 až 400 za vyučovací hodinu :nevim: a hlavně je hodně lidí, kteří takto doučuji ať už učitele nebo třeba vysokoškoláci, takže bys ceny pro začátek měla přizpůsobit konkurenci ;) až budeš známá pak si klidně navýš částku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41127
27.1.20 10:03
@Rosomacka987 píše:
Jde o matematiku, fyziku a chemii. Úroveň ZŠ a SŠ. Vše chci danit, nesnáším a odsuzuji praci na černo.

za mě je to dost, když si představím, že bych potřebovala platit dítku to doučování 2-3 hod týdne, tak jsem měsíčně na 4-6 tisících :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.1.20 10:07
@Rosomacka987 píše:

Ano, ale to je tvoje konkurenční nevýhoda. :nevim: Respektive, cena pro koncového zákazníka musí být stejná, tedy ty budeš mít v čistém méně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
27.1.20 10:09

Běžná cena je cca 200 korun za hodinu, u jazyků do 300 kč.
Od vystudovaného pedagoga bych čekala cenu taky do 3 stovek. Od studenta do 2 stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
27.1.20 10:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35649
27.1.20 10:13

Tak 500 je trošku přeháňka jestli si to nikdy nedělala. Tolik jsme v práci platili paní za angličtinu, která měla xx let praxi ve vyučování. Možná kdyby si měla tak 2-3 děti zároveň tak by se ti na to složili, ale za 1 dítě bych ti to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
27.1.20 10:14

Hele, vrať se na zem. Já jsem před pár lety ve středočeském kraji doučovala matematiku pro SŠ, nemohli nikoho sehnat a kdybych si řekla víc než 200, tak by mi to nedali a kolikrát jsem nepočítala ani přetažení času. Jsem Ing. Studovala jsem statistiku. Hele průměr za ČR je 30000, vyděl to cca 170 hodinami a jsi na nějakých 176. Před 3 lety jsem si platila soukromé lekce angličtiny za 300, jako 500 bych dala jen v krajní nouzi. Spoléháme na to že kluka doucim vše sama, ale zatím mu jsou 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat