Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
letíme na dovcu k moři cca 3h letu. Co sebou na dovcu pro batole? Malemu jsou 2
díky moc.
Když tak i jaké leky všechny jste braly
dik ![]()
Za prvé nechápu, proč anonym. ![]()
A za druhé, ty nevíš do čeho se dítě obléká, s čím si hraje, bez čeho se neobejde a jaké bere/potřebuje léky? ![]()
Někteří se bez internetu ani nevy… ![]()
Příspěvek upraven 23.08.23 v 11:32
@Anonymní píše:
Ahojletíme na dovcu k moři cca 3h letu. Co sebou na dovcu pro batole? Malemu jsou 2
díky moc.
Když tak i jaké leky všechny jste bralydik
To dite neni tvoje?
Nemáš tam těch smajlíků nějak moc
Ty si nikdy nebalila na dovolenou?
@Anonymní píše:
Ahojletíme na dovcu k moři cca 3h letu. Co sebou na dovcu pro batole? Malemu jsou 2
díky moc.
proč jsi anonymní? a těchto diskusí, co vzít k moři pro dítě, je tu už minimálně dvacet - tak pohledej
Těch diskuzí a seznamů, co na dovolenou jsou mraky. Prostě sbal to, co denně používáte, zamysli se nad variantou, co se může stát, s čím si bude hrát, co bude jíst a je to. Při nejhorším, žijeme v civilizovaném světě, kdyžtak tam něco dokoupíte. ![]()
@Anonymní píše:
díky moc.
Jestli chceš, tak mi napiš SZ. Právě balím na dovolenou (let 2 hodiny) pro dvouletá dvojčata.
Aku priklepovou vrtacku, zahradní hadici 10m dlouhou, šest dlazebnich kostek a hlavně nezapomeň na stavebni lepidlo v kartuši a dveřní panty.
@Cullenova
rada roku dík moc
dej si vino ať nejsi tak protivná ![]()
@Lebedka99 píše:
@Cullenova![]()
![]()
![]()
![]()
rada roku dík moc
![]()
dej si vino ať nejsi tak protivná
Má pravdu. ![]()
Prosím vas tak ještě jednou - já po vás nechci radit oblečení. Bylo to myšlene spíše jako co se vám fakt osvedcilo co sebou stojí za to vzít
fakt mě některé udivujete že jste tak jedovaty.. proč teda sem lezete? Proč to otevíráte a ztrácíte čas?
když jsem tak hloupá a otázka je ještě hloupejsi… díky normálním maminkám co mi napsaly soukromé třeba mám spousta tipů co do letadla a tím že jsem maminkou poprvé a letím s takto malým ditetem poprvé mám hned tip ![]()
Ušetřete si ty nervy semnou a nelezte sem teda když je to tak strašný. Ani nevím proč s vámi ztrácím čas já
jen my už vytáčí ty rejpavy matky co musí soudit až takovým způsobem že jsou schopny napsat ať sedím na zámku doma když neumím zabalit vlastnímu diteti
i kdybych napsala 100000 nových diskuzích vy tu nejste od tiho aby jste to soudily proboha
hezky večer tímto se loucim ![]()