Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahooooj ve spolek ![]()
Ráda bych se s Vámi poradila o letošní dovče. Kam jedete vy? ![]()
První týden v srpnu bychom někam rádi, dali jsme prašule dohromady a máme cca 16000,–. Chceme kamkoli, kde je moře ![]()
Jsme jen dva dospělí. Polopenze by nám měla stačit, a busem, případně ten last třeba za 48h i letecky.
Hledám jak magor ve dne v noci… ![]()
Poradíte, dáte tipy? ![]()
Obávám se, ze s tímto rozpočtem max něco z Německa na superlast. Jinak první týden v srpnu je vrcholná sezona. Ceny jsou nejvyšší a lastu za nižší cenu moc není…
Nebo zkus oslovit čambitour, slečna Lucie je moc milá a vstřícná a snaží se fakt najít maximum
@Zirafka11 letecky nevím, ale busem by jste mohli zvládnout s přehledem. Jen je fakt, že začátek srpna je prostě vrchol sezony.
@Zirafka11
Mě se to podařilo přes cestovku z Písku, Chorvatsko pro 3 osoby 2+1(12let), autobusem, polopenze za 20000. Jinak Invia má dobré služby.
@leliek píše:
@Zirafka11
Mě se to podařilo přes cestovku z Písku, Chorvatsko pro 3 osoby 2+1(12let), autobusem, polopenze za 20000. Jinak Invia má dobré služby.
Jakou CK prosím? ![]()
Španělsko costa brava autobusem
to byste se mohli vejít a je tam krásně
@elinka90 Španělsko se mi docela líbilo, jen na mne bylo moře studenější, ale to jsem tam byla v červnu, ale ta cesta trvala tenkrát 2 dny!
Takže já do Španělska autobusem asi už nepojedu, tedy pokud ta cesta trvá pořád stejnou dobu. Při cestě do Chorvatska je to i s přestávkami: asi kolem šesté večer se vyjíždí a druhý den vystupuji v půl deváté ráno z autobusu. To se ještě dá nějak vydržet. Ale samozřejmě to má každý jinak.
Ted jsem na slevomatu našla Bulharsko allinclusive, busem za 7600, ale je to az v pulce srpna.
@leliek moře tam v srpnu určitě nebude studené. My tam byli 2× v září a bylo teplé. Na Costa Bravu se nedoporučuje moc jezdit v červnu a cesta nám trvala max.22 hodin. Ráno jsme vyjeli a brzy ráno jste na místě ![]()
To mě chlap zabije
22hodin. Já jsem koukala i po Černé Hoře a ta je taky den ![]()