Kemp poblíž Prahy?

301
19.7.14 12:02

Kemp poblíž Prahy?

Ahojte holky,
nemáte někdo tip na ubytování v chatce se sociálkou a kuchyňkou, poblíž Prahy? Nemáme auto, tak potřebujeme jet s prckem (10m) autobusem, nebo vlakem…
Prostě chceme trochu do přírody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12272
19.7.14 12:14

Poblíž Prahy znám tohle: http://www.campvalek.cz/ubyt.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.14 12:18

@Alfhugo ve Veltrusich je kemp, ale nevím jestli je v chatce socialni zařízeni nebo společné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.7.14 12:30
@tiffany píše:
Poblíž Prahy znám tohle: http://www.campvalek.cz/ubyt.htm

ten jsem zrovna chtěla napsat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.7.14 12:31

U nás je taky kemp, čistý upravovaný, chatky nebo stany, s koupáním na jezu, ale je u vlakové trati což může být pro někoho rušivé, možná spíš pro dospělé.. Jez Dobré naděje v Dobřichovicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
19.7.14 13:14

Zkus si najít kemp v Chrustenicích (Loděnice u Berouna), nedávno jsme tam byli na výborném koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.7.14 16:05
@mocca píše:
Zkus si najít kemp v Chrustenicích (Loděnice u Berouna), nedávno jsme tam byli na výborném koupání.

Taky se tam jezdíme koupat. Je to na krásném místě. Letos jsme ještě nebyli. Zajímalo by mě, jestli už něco udělali s tím drsným povrchem v bazénu. Trochu mi to vadilo, ale stejně to tam mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.7.14 16:13
@tiffany píše:
Taky se tam jezdíme koupat. Je to na krásném místě. Letos jsme ještě nebyli. Zajímalo by mě, jestli už něco udělali s tím drsným povrchem v bazénu. Trochu mi to vadilo, ale stejně to tam mám ráda.

to je ten kemp Válek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.7.14 16:23
@hofka píše:
to je ten kemp Válek

To já přeci vím. Jen se ptám, jestli upravili dno bazénu. Letos jsme tam ještě nebyli, tak mě to jen zajímalo. Nic ví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.7.14 16:54
@tiffany píše:
To já přeci vím. Jen se ptám, jestli upravili dno bazénu. Letos jsme tam ještě nebyli, tak mě to jen zajímalo. Nic ví. :nevim:

myslím, že neupravili, známá letos byla a nevšimla si změny, ale boty do vody to jistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.7.14 17:22
@hofka píše:
myslím, že neupravili, známá letos byla a nevšimla si změny, ale boty do vody to jistí
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.7.14 09:11

@tiffany Tak já si ničeho nevšimla :nevim: Byla jsem s prckem cca dva-tři metry od toho mělčího vstupu, na úroveň té betonové „mochomůrky“ a dno bylo ok. Jsou tam namalované různé rybičky, postavičky a tak. A potom jsem plavala a na dno nešlapala. Jestli tam není drsnější ten přechod mezi mělčinou a hloubkou, aby si člověk uvědomil, že už je na hranici :think: Jinak parádně čisto, posekaná tráva, i nějaký ten stín ze stromu se najde, venkovní sprchu během naší návštěvy dvakrát drhli Savem, já byla spokojená. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí