Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte holky,
nemáte někdo tip na ubytování v chatce se sociálkou a kuchyňkou, poblíž Prahy? Nemáme auto, tak potřebujeme jet s prckem (10m) autobusem, nebo vlakem…
Prostě chceme trochu do přírody ![]()
@Alfhugo ve Veltrusich je kemp, ale nevím jestli je v chatce socialni zařízeni nebo společné ![]()
@tiffany píše:
Poblíž Prahy znám tohle: http://www.campvalek.cz/ubyt.htm
ten jsem zrovna chtěla napsat:-)
U nás je taky kemp, čistý upravovaný, chatky nebo stany, s koupáním na jezu, ale je u vlakové trati což může být pro někoho rušivé, možná spíš pro dospělé.. Jez Dobré naděje v Dobřichovicích
Zkus si najít kemp v Chrustenicích (Loděnice u Berouna), nedávno jsme tam byli na výborném koupání.
@mocca píše:
Zkus si najít kemp v Chrustenicích (Loděnice u Berouna), nedávno jsme tam byli na výborném koupání.
Taky se tam jezdíme koupat. Je to na krásném místě. Letos jsme ještě nebyli. Zajímalo by mě, jestli už něco udělali s tím drsným povrchem v bazénu. Trochu mi to vadilo, ale stejně to tam mám ráda.
@tiffany píše:
Taky se tam jezdíme koupat. Je to na krásném místě. Letos jsme ještě nebyli. Zajímalo by mě, jestli už něco udělali s tím drsným povrchem v bazénu. Trochu mi to vadilo, ale stejně to tam mám ráda.
to je ten kemp Válek
@hofka píše:
to je ten kemp Válek
To já přeci vím. Jen se ptám, jestli upravili dno bazénu. Letos jsme tam ještě nebyli, tak mě to jen zajímalo. Nic ví. ![]()
@tiffany píše:
To já přeci vím. Jen se ptám, jestli upravili dno bazénu. Letos jsme tam ještě nebyli, tak mě to jen zajímalo. Nic ví.
myslím, že neupravili, známá letos byla a nevšimla si změny, ale boty do vody to jistí
@hofka píše:
myslím, že neupravili, známá letos byla a nevšimla si změny, ale boty do vody to jistí
@tiffany Tak já si ničeho nevšimla
Byla jsem s prckem cca dva-tři metry od toho mělčího vstupu, na úroveň té betonové „mochomůrky“ a dno bylo ok. Jsou tam namalované různé rybičky, postavičky a tak. A potom jsem plavala a na dno nešlapala. Jestli tam není drsnější ten přechod mezi mělčinou a hloubkou, aby si člověk uvědomil, že už je na hranici
Jinak parádně čisto, posekaná tráva, i nějaký ten stín ze stromu se najde, venkovní sprchu během naší návštěvy dvakrát drhli Savem, já byla spokojená. ![]()