Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
v létě 2015 chceme do Chorvatska, vybrala jsem NIN. Nikdy jsem ještě neobjednávala přes net, mám strach poslat peníze někde na konto.Asi pojedem na blind. Máme šanci v sezéně najít levnější ubytko v této lokaci? Je těžké najít ubytko všeobecně na blind v Chorvatsku? Nějaký tip na apartmány?
Přímo v NINu byl letos syn s přítelkyní, objednali přes net zadávali údaje o kartě, ale platili až na místě, zrovna to je krásné místo, ubytování měli v Zatonu, zde se bát s platbou nemusíš ![]()
Na konto jsem platila předem 25% zálohy z ceny pobytu letos v dubnu, zbytek jsem doplácela na místě, po příjezdu. V pohodě. Koukala jsem na foto NIN a nevim nevim, to je jak někde u rybníka, proč zrovna takové místo?
Jinak my byli v Ruskamenu za Omišem, cestou nebyl problém sehnat ubytko za pusu, sami jsme si prodlužovali pobyt a ubytování do 15 ti minut a ještě levněji, než jsme původně byli ![]()
@berry4 neeee kam jsi koukala?, dej přímo Zaton
ale je pravda, že je to drahý
@berry4 píše:
Na konto jsem platila předem 25% zálohy z ceny pobytu letos v dubnu, zbytek jsem doplácela na místě, po příjezdu. V pohodě. Koukala jsem na foto NIN a nevim nevim, to je jak někde u rybníka, proč zrovna takové místo?
Jinak my byli v Ruskamenu za Omišem, cestou nebyl problém sehnat ubytko za pusu, sami jsme si prodlužovali pobyt a ubytování do 15 ti minut a ještě levněji, než jsme původně byli
líbí se mi píšečné pláže, mělko, mám dítě neplavce, teplá voda, léčivé bahno, mám artrozu. raději mám klídek, než disko.
@cikcak píše:
líbí se mi píšečné pláže, mělko, mám dítě neplavce, teplá voda, léčivé bahno, mám artrozu. raději mám klídek, než disko.
někde jsem četla, že v omiši jsou skály, studená voda, špinavá voda. Tchán byl v Omiši a přijel sklamaný.
Švagrová byla letos taky v omiši a taky skály ale voda byla čistá a teplá.
@cikcak tak já teda nevim, kdo co myslí, ale NIN je u Zadaru, Zaton nad Dubrovníkem.-)
Beru teda NIN u Zadaru, jako místo pobytu.
No nevim, co na Omiši viděl tchán za špínu, my tam viděli jen krásně čisté moře, ovšem nekoupali jsme se tam, nevyšlo počasí. Je tam písečná veřejná pláž, skály tam jsou, to ano, ale kolem města, ne kolem koupání.
V Ruskamenu (cca 5 km od Omiše) jsou kamenité pláže, ale dají se najít i více písčité, moje tříleté neplavče se vyřádilo víc, než dost ![]()
@cikcak píše:
Tak to bys byla z Omiše taky zklamaná. V hlavní sezóně je to neskutečný cirkus, všude davy lidí. Omišem obvykle projíždíme a za mě fakt ne. Bohužel, těch míst s pískem v HR zase moc není a Omiš je jedním z těch míst, kde je.
@berry4 tchán bydlel někde u Omiše, je to pár let.To, že tam tečou splašky z místní řeky jsem četla někde v jiné diskuzi.