Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den. Tak jsem zasedla k PC, že začnu vybírat dovolenou. A popravdě se ztrácím. Asi bude nejlepší osobní zkušenost někoho, kdo může doporučit. Chceme hotel pět hvězdiček, u pláže, která je pozvolná do moře, v areálu něco pro větší děti, nějaké skluzavky a tak, animační programy, all inclusive, bezpečnost v zemi. Nejspíš Turecko, Tunisko nebo Řecko, Egypt…
Opravdu si to chceme užít, takže krásný hotel, perfektní služby, vyžití pro děti, pozvolný vstup do moře, skvělé jídlo a personál…
Prosím můžete mi napsat své tipy na hotely a resorty, vaše zkušenosti?
Moc děkuji…
My jsme byli v Albánii na all inclusive, hotel koc pěkný, vše nové, do pláže pozvolný vstup a pláž písečná, s dětmi jsme si to užili. Denně animační program běžel, nonstop uklizeli. Až pojedem příště, možná zase tam, už to tam zname. Byl to hotel Fafa Meli Premium a Češi tam měli i “své” patro
![]()
Pozvolné písečné pláže asi nejvíc v Egyptě, Tunisku. To jsem zavrhla kvůli malým dětem (zdravotní péče mi tam nevyhovuje, bez dětí jsme tam byli furt). Řecko bylo strašně drahé - máme tři malé děti, nechtěli jsme 2 pokoje, museli jsme brát rodinné nebo apartmány. No tak skončíme zase v Turecku. Byli jsme tam už v Turquoise Side a doporučuji. Teď jedeme do Beleku.
Nám se hodně líbilo v Turecku v hotelu Pegasos Royal And Resort. Akorát v tuto dobu jsou v podstatě nejvyšší ceny. Nejvýhodnější je to nakoupit do poloviny prosince.
Tak v Egypte hotel Dream Lagoon v Marsa Alam, ale pres prazdniny bych nejela je tam dost horko
Pegasos Royal & resort Turecko. Za mě jeden z top hotelů, ale odpovídá tomu i cena a teď je drahý. Cca do prosince se dal ještě sehnat za rozumnou cenu.
Letos jsme vybrali speciálně pro děti Djerbu- HOTEL CALIMERA YATI BEACH. Zakomponujeme do toho výlet pirátskou lodí na Ostrov plameňáků a výlet do krokodýlí farmy.
@MiaBea píše:
Pegasos Royal & resort Turecko. Za mě jeden z top hotelů, ale odpovídá tomu i cena a teď je drahý. Cca do prosince se dal ještě sehnat za rozumnou cenu.
tam jsme byli už třikrát
letos jsme už změnili místo, děti se už nudily..
@nozu píše:
tam jsme byli už třikrátletos jsme už změnili místo, děti se už nudily..
Nudily? To tam snad ani nejde, ne?
No, já doufám, že se tam ještě někdy taky podívám, ale letos už mi to přišlo dost drahý. Letíme v srpnu, takže ty ceny jsou jsou fakt rozdíl než třeba červen/září.
Lyttos Beach na Krétě. Absolutní bomba. Od letiště kousek, vlastně všude kousek. Ale bohužel ta cena je příšerná. Pokud vás to nějak netrápí, v lepším hotelu jsem v životě nebyla. A určitě bych se tam ještě někdy chtěla podívat.
Anonymní - nevím, jestli na Djerbě nějaké plameňáky uvidíte, Prý tam hnízdí jen v zimním období. Tak abyste z výletu na ostrov plameňáků nebyli zklamaní.
@Jana Martinková píše:
Anonymní - nevím, jestli na Djerbě nějaké plameňáky uvidíte, Prý tam hnízdí jen v zimním období. Tak abyste z výletu na ostrov plameňáků nebyli zklamaní.
Už jsem tam jednou byla a neviděla jsem je a vůbec mi to nevadilo!
Ta plavba lodí s piráty a atmosférou neměla chybu. Dá se tam dělat spoustu jiných věcí.