Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry den,
hledam tip na ubytovani pro babicku s vnuckou v cechach nebo Vysocine. Pozadavky detske hriste, moznost koupani a alespon snidane. Co tak koukam, ceny jsou silene a pro dve je to vyjde jako last letecka dovolena u more s all inclusive. Treba poradite neco co jsem jeste nevidela. Dekuji ![]()
Záleží na tom, co ještě finančně dobrý a co už mimo.
Koukni na dopenzionu.cz
@elinka90 není lepší si pořídit chatu, jakože pronajmout a chodit někam na jídlo? ![]()
@Ťarbík01 píše:
@elinka90 není lepší si pořídit chatu, jakože pronajmout a chodit někam na jídlo?
No to si take myslim, my to tak v lete mame, ale babicka ma jine naroky ![]()
Na hotel Moninec jsi nekoukala? Ale nevím, kolik to tam stojí, nicméně vaří opravdu dobre, mňam ![]()
@elinka90 píše:
No to si take myslim, my to tak v lete mame, ale babicka ma jine naroky
Chápu. ![]()
Hele a o babička chce v okolí? Jakože pár míst mě napadá, ale každé je jiné.
@elinka90 píše:
Cena do 15000kc. 1 osoba a 7 lete dite
Na kolik dní? Přes víkend?
@elinka90 Dala jsem všechny požadavky do bookingu, přidala soukromou koupelnu, a vylezlo mi 25 hotelů a penzionů.
@Havlova píše:
@elinka90 Dala jsem všechny požadavky do bookingu, přidala soukromou koupelnu, a vylezlo mi 25 hotelů a penzionů.
Tak je fakt, ze to nejlepší už je teď pryc, děda chtěl s vnoučaty na Lipno a tlačil nas už v únoru, ať vymyslime termín, no než jsme rezervovali tábor, trvalo to, taky ještě neměli termíny, a začátkem března děda zabookoval takrka “na poslední chvíli” vhodnou chatičku ![]()
@Semtex píše:
Tak je fakt, ze to nejlepší už je teď pryc, děda chtěl s vnoučaty na Lipno a tlačil nas už v únoru, ať vymyslime termín, no než jsme rezervovali tábor, trvalo to, taky ještě neměli termíny, a začátkem března děda zabookoval takrka “na poslední chvíli” vhodnou chatičku
To jo. Ale stále jde týden se snídaní do těch 15000 najít.
@Havlova píše:
Jojo taky si myslim, ze najde.
@Havlova píše:
Dá se najít v pohodě. My jste minulý rok v polovině července s manželem hledali ubytování přes booking na týden pro dva dospělé a dvě děti v okolí Českých Budějovic, Hluboké, Šumavy a za týden jsme jeli.