Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@masima píše:
Pozvolné písečné pláže asi nejvíc v Egyptě, Tunisku. To jsem zavrhla kvůli malým dětem (zdravotní péče mi tam nevyhovuje, bez dětí jsme tam byli furt). Řecko bylo strašně drahé - máme tři malé děti, nechtěli jsme 2 pokoje, museli jsme brát rodinné nebo apartmány. No tak skončíme zase v Turecku. Byli jsme tam už v Turquoise Side a doporučuji. Teď jedeme do Beleku.
Teď fejsáčem proletěl případ kdy v egyptě zkolabovalo dítě, holka podle fotek tipuju na 12-15 let. Totální selhání egyptanů, sanitka ji odvezla do špatné nemocnice jak z hororu a ještě ani nebyla placená z pojistky, kterou měli rodiče zaplacenou. Rodiče okamžitě vyjednávali přes telefon s asistenční službou - překladaní a hlavně šlo o čas, už cestou do té první nemocnice se pokoušeli dát řidiči tu asistentku na telefonu, která mu to i říkala, kam přesně jí má odvézt a ten blb to odmítl a stéjně jí odvezl do te špatné nemocnice! Nakonec holku odvezli do lepší nemocnice a skončilo to dobře.
@Makulenka111 píše:
Dobrý den. Tak jsem zasedla k PC, že začnu vybírat dovolenou. A popravdě se ztrácím. Asi bude nejlepší osobní zkušenost někoho, kdo může doporučit. Chceme hotel pět hvězdiček, u pláže, která je pozvolná do moře, v areálu něco pro větší děti, nějaké skluzavky a tak, animační programy, all inclusive, bezpečnost v zemi. Nejspíš Turecko, Tunisko nebo Řecko, Egypt…
Opravdu si to chceme užít, takže krásný hotel, perfektní služby, vyžití pro děti, pozvolný vstup do moře, skvělé jídlo a personál…
Prosím můžete mi napsat své tipy na hotely a resorty, vaše zkušenosti?
Moc děkuji…
My letíme do Tuniska - Hotel Telemaque Beach & Spa. Je všude na fb doporučován, že má fakt luxuxní kuchyni, animační programy.