Dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76
5.8.05 11:40

dovolená

Ahoj holky,
právě balím na dovolenou a po předpovědi se mi vůbec nechce:zataženo,déšť,16st! :? až v polovině pr.týdne snad zlepšení. :cry: Nejste některá od Uherského Hradiště?Máme tam 2 rodiny pronajatu chalupu a děsím se toho co tam v tom počasí budem dělat.O naše mimi (4měsíce)strach nemám,ale co ostatní děti (8,7,4roky)?Jasně,že bereme hry a plno zábavy,ale to bychom stejně týden nevydrželi.
Už jsem se dívala na net,že v Uherském Brodě je Aquapark :P .Mimi vezmu sebou(to mi snad nikdo nemůže zakázat),i když se koupat nebude.
Taky jsou tam Buchlovice,mimi v autosedačce by s námi taky mohlo na prohlídku?Je klidné,vydrží to, vím,že kvůli zádům ta atosedačka nic moc.V baby vaku vydrží jen ospalý, protože jinak mu brání v kopání nožičkama. :cry:
Napadá někoho místního, co se kolem Uherského Hradiště dá dělat při tak hnusném počasí?
Ať žije dovolená v Česku :lol:
poraďte,díky Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
5.8.05 13:38

Ahojka Heluso.
My jsme byli v Uh.Brodě v aquaparku před 14 dny a můžu ti povědět, že tam není nijak moc teplo. Tak jako asi ve všech těchto zařízeních. Teda, mne mlela zima ještě než jsem vlezla do vody. Jak se člověk hejbá, běhá a plave, tak se zahřeje, ale miminko asi ne. Mají tam sice fakt hezké brouzdališťátko se skluzavkou, ale voda nic moc teplá. parní sauna pro mimčo není a já bych bez ní byla v koncích. Jsem ráda, že jsem tenkrát nechala holku na hlídání rodičům. Řekla bych že ve vyloženě škaredém počasí se dá sedět jenom doma. Co vím, v Hradišti bývají o víkendu burzy zvířátek (takový handl s kočičkama a štěňátkama, ale je to jenom jeden víkend v měsíci, musela bych se zeptat našich), pak by se tam snad dalo zajít na jízdárnu při zemědělské škole. Napadá mne ZOO Lešná, ale to už je lokalita Zlín. Pak Luhačovice. Jinak fakt nevím. Uherskohradišťsko je podle mne zabitý případ… .

• Citovat
  • Upravit
54
5.8.05 17:09

Ahoj Helo, tak to si teda docela troufáš, vláčet dítko celou prohlídku v autosedačce, já mám co dělat, jen kdzž jdu kousek z auta do poradny.
Jinak je tam ještě hrad Buchlov, je to hooooodně do kopce. Ta ZOO Lešná je fajn typ, není to nijak daleko, pokud jste motorizovaní, Luhačovice jsou taky hezké a blízko, pak ješte skanzen Modrá u Velehradu, je to všechno pár kilometrů, ale při „nekoupacím“ počasí, si můžete dělat tyhle výlety.

tak hezkou dovču v mezích možností
sany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
5.8.05 17:48

Ahoj Sany,
mám strašně hodné dítě :D (ťuk,ťuk), v pohodě by to vydrželo.Ten skanzen je podobný jako v Rožnově,tzn.že by to v dešti asi nešlo?Nebo je tam něco i uvnitř? A Buchlov? Je to typická zřícenina nebo prohlížecí hrad? A není třeba v Uherském Hradišti Mekáč nebo cukrárna s dětským koutkem :wink: , když už nebudeme vědět jak dětičky zabavit?
Dík za typy
 Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
5.8.05 22:20

Ještě mne napadla květná zahrada a podzámka v Kroměříži. Nebo pak třeba Brno - ZOO, Špilberk, v nouzi Ikea =o))))

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.8.05 19:31

Helo,
tak v Hradišti Mekáč asi není, moc už tam nejezdím. Ten skanzen je klasický, domky a ukázky, na déšť nic moc. Buchlov je mooooc hezký, normál na prohlídku, žádná ruina.
Ale do Lešné si určo zajeďte, je tam přístupný i zámeček, moc pěkné.
Jo ve Zlíně malý Mekáč je, tedy alespoň ještě nedávno byl, teď už tak necestím, tak jsem mimo obraz.
Každopádně si myslím, že se dá zajet i do Strážnice, je tu také skanzen, ale je to cca35 km od Hradiště.
Mrkni do mapy jak je daleko Kroměříž, moc hezký zámek a krásné zahrady.
Končím, na víc si nevzpomenu, ale myslím, že se dá podniknout spooousta hezkých výletů a žádný kraj není beznadějný.

hezky si to užijte
sany

• Citovat
  • Upravit
1096
15.8.12 13:14

Holky, jely byste radši autem do chorvatska nebo letadlem do tunisu, mám dítě 5 let a 10 měsíců…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xstrašilka
15.8.12 13:49

Do Tunisu bych nejela ani sama, natož s dětmi! Pominu-li to vedro, které pro tak malé děcko rozhodně není vhodné, tak bych se sakra bála střevních potíží.

• Citovat
  • Upravit
xstrašilka
15.8.12 13:50

Do Tunisu bych nejela ani sama, natož s dětmi! Pominu-li to vedro, které pro tak malé děcko rozhodně není vhodné, tak bych se sakra bála střevních potíží.

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
15.8.12 14:04

Radši letadlem do Chorvatska. To jsem asi moc nepomohla, viď. V Tunisku mě poslední rok straší politická situace. Turistických oblastí se to snad netýká, snad se to tam i trošku uklidnilo, ale nejela bych tam. Autem do Chorvatska s takhle malým dítkem to je taky masakr.

• Citovat
  • Upravit
Imane
15.8.12 14:11

Tak kdybych měla jen to 5 let staré dítě, tak bych klidně jela i do toho Tuniska, jinak s 10 měsíců starým prckem bych také volila to Chorvatsko a v autě budete mít svoje pohodlíčko :D

• Citovat
  • Upravit
1096
15.8.12 23:05

No právě že mi to auto nepřijde vůbec pohodlný :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
16.8.12 08:03

Auto na cestování s dětmi pohodlné je. Můžeš si zastavit kdy a na jak dlouho chceš, když dítě spí nezastavuješ, můžeš si s dětmi povídat, když brečí nebo křičí, nikoho neruší. Potíž je v té době, kterou musíš v autě strávit než se dostaneš třeba do toho Chorvatska. V letadle (nepočítám čas strávený na letišti) strávíš toho času míň i když některé děti to hůř snášejí, můžou je bolet například ouška. Všechno má svá pro a proti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix