Dovolená a nemocné děti

1212
10.7.19 18:19

Dnes s synovym 2 narozeninám jsme měli jet do trampolinoveho centra a on se odpo probudil s 39 tt, slzicka mi ukapla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30828
10.7.19 18:39

Mě přijde, že pokaždé, když někam jedeme, tak jsou děti nemocné :zed: měli jsem jet do Bulharska, mladší den před odjezdem 39 horečku - tak musela zůstat doma, starší onemocněla hned po příletu, takže prvních 5 dní jsme byli na hotelu. Měli jsme jet na Silvestra s kamarády, co se vídáme jednou do roka, jsou to super akce - děti měli ruce-nohy, ústa - takže jsme byli doma. Jeli jsme na Velikonoce ke kamarádům, jedno z dětí tam onemocnělo…Vždycky týden před dovolenou jsem na nervy, co jim zase bude :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.19 18:49

Skoro vždycky někomu něco je - na to kašli, nemá smysl se tím stresovat.
Teď máme za sebou nepoznanou prodělanou mononukleozu - místo klidového režimu dítě odjelo na tábor, až během pobytu na táboře přišly výsledky…
V zimě lyžovací dovolená - já s antibiotiky…
Minulé léto - den před odletem dítě bolest zubu, skončilo to trháním…
Jiné léto - první týden na dovolené angína dítě+manžel, druhý týden já…
Jinou zimu propadnul pobyt - pro nemoc dítěte…
Jiný rok - zrušená školka v přírodě pro nemoc…
Dál už si nepamatuju, určitě toho bylo víc, paměť je milosrdná.

• Citovat
  • Upravit
81480
10.7.19 18:50

Holka měla periodické horečky, od 15m.do 4 let. Cca co 3-5 týdnu, takže šance, že to přijde byla limitne blížící se jistotě. Jezdili jsme, ikdyz měla horečku, zdrželi jsme se dva tři dny na penzionu a když ji to přešlo, dovolená jela dal podle původního planu. Nikam jsme nelitali a odjet autem se dalo vždy třeba o dva dny později či dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.19 18:52

Jo - akce matek s dětmi, emiminí sraz - rozjel se tam rotavirus :mrgreen: to bylo nakonec docela i vtipný, jak jsme postupně začali zvracet a rychle se rozprchli domů :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA